Manželův nezájem - je to život?

890
16.1.12 10:38

je to zivot?

ahoj,vsichni potrebuji poradit mam manzela jsme spolu 10let a 8 manzele mame tri deti,problem spociva v manzelove lénosti nezajmu o nic.porad jen pc a gauc.docela byl v pohode,meli jsme krizi,kdyz jsem odesla ale vratila novy pritel byl hulvat a treti dite nechtel a dal me vybrat mezi tim a miminkem…ted to s manzelem zaclo nanovo,pocitac nejde ven vsude autem,a tak porad dokola.vstavam 4-5h rano na ruce mam malou 10mesicni pak se stram o 3+1 vse jen s ni nevydrzi ani pet minut na zemi,takze muj cely den je nonstop starost,pak letim pro deti do skolky a vse sama do auta z auta.a babicky nemame jsou obe 200km daleko jezdi jednou mesicne.a kamosky ty hlidaj za penize nebo pak by ze me tahaly cigarety a na pivo cely mesic nevim jak dal citim ze psychicky a fyzicky to nedam uz dlouho,i jsem riskovala zivot ucpanym zlucovodem ze jsem sla na revers aby nebyl s nima sam..uz jsem doma 6 rok a nonstop kojim,neznam zadne sunary takze ani tak nikam nemuzu pac me odsat nejde…jak manzela primet aby se zapojil dyt nejde tak to sama tahnout.financne nas dava.ma takovy vztah cenu,,,, :? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
16.1.12 10:59

A proč jsi šla z té nemocnice na reverz? To by jako doma nezvládl či co? To byla ta nejlepší příležitost pro to, aby se zapojil, tudíž bych radila podobnou situaci. Vzít miminko (dělají se různé relax pobyty pro maminky s miminama), vyrazit na víkend někam pryč a manžela nechat se dvěma staršíma. Na ukončení vztahu bych to neviděla, dej mu šanci, obzvlášť když kdysi byl v poho, jak píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
16.1.12 11:04

Proč by nebyl na pc a na gauči,když veškerou práci uděláš sama? musíš ho zapojit,jinak to nepůjde.Také si myslím,že si unavená z jednotvárnosti dní,zkus nějak přetrhat stereotyp a uvidíš,že bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
16.1.12 11:08

Mě by spíš zajímalo, proč jsi to nechala zajít tak daleko? Když čtu tvůj příběh, skoro se stydím, protože ve srovnání s tebou se bouřím kvůli pytlovinám :oops:
Ty sama manžela znáš nejlíp, ty bys měla vědět, jak na něj. Ty sama musíš vědět, jak mu dát nůž na krk. Odjela bych na víkend pryč (třeba k rodičům), aby se chytl za nos.
Chlapi nejsou tak neschopní, jak se dělají, ale proč by dělali něco, když nemusí. Vidím to u nás. Malá začne v postýlce poplakávat, já za ňou hned běžím, uklidním, ta hned usne. Chlap sedí, kouká a čeká. Nevím na co. Ale myslím, že čeká, že já to nevydržím a půjdu za ní. On nemůže hnout zadkem. Nechá ju rozeřvat, jde za ňou až když už opravdu vidí, že já tím svým zadkem fakt nehnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
16.1.12 11:11

Chlapům nedojde že potřebuješ pomoct, v tom jsou trošk omezení. příště mu řekni, jestli by byl hodn a nepomohl ti s něčím, jak to udělá, vychval ho a vidíš, že časem začne automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
16.1.12 11:20

Meli jsme to podobne jen se 2 detmi. Dopadlo to tak ze si nasel milenku a odstehoval se k ni. Pochybuju ze se tam chova stejne jako doma. Verim ze tam maka. Ze pomaha s domacnosti, nesedi u pc, chodi spolu ven, je sexualne aktivni… Bohuzel neporadim jak zaridit aby se zmenil. Ale drzim palce at na neco prijdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
16.1.12 11:37

holky ja fakt nevim,proc jsem tak dlouho cekala ale asi tim ze ho mam svym zpusobem jeste rada no…nebo tak nejak.kdyz jsme u jeho matky tak snama ven jde i si veme malou prijde me ze se chova tam schvalne takhle navic ma slabost pro pujcky tak kdyz jednu zaplatime hned chce dalsi a tak dal uz nevim jak proste na nej…neni z tech co by si zensky mohli vybirát takze asi jina zena neni a nejspis by ani nebyla ale kdo vi…minuly rok pred porodem ho kamarad zmatl a psal mu jako zenska a chytl se nakonec se vymlouval ze by se nesesel atd ale kdo vi jak rikam uz melu z posledniho a nikdo me z toho nevytahne. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
16.1.12 11:48
janape píše: … uz melu z posledniho a nikdo me z toho nevytahne. :?

Máš pravdu, nevytáhne. Najdi v sobě poslední zbytky energie, vyfinti sebe i děti a vyraž někam - do cukrárny, do mateřského centra, do nákupního centra, do zoo, kamkoliv. Hlavně pryč ze stereotypu!!! Udělejte si hezkej den, sami pro sebe. Nějak začít musíš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
16.1.12 12:30
Ywett píše:
janape píše: … uz melu z posledniho a nikdo me z toho nevytahne. :?
Máš pravdu, nevytáhne. Najdi v sobě poslední zbytky energie, vyfinti sebe i děti a vyraž někam - do cukrárny, do mateřského centra, do nákupního centra, do zoo, kamkoliv. Hlavně pryč ze stereotypu!!! Udělejte si hezkej den, sami pro sebe. Nějak začít musíš!!!

ja vim,je toho moc a hlavne co dneska zenska se trema malyma detma sama,chlapu je sice dost ale dnes se neda verit zadnymu maloktrery je solidni,vsude je tó jen o sexu a penezich a dnes mam vse vlada akorat zkrouhla a muzem tak prd,nevim rozvod by byl posledni moznost ale vubec nevim kam a jak se obratit a hlavne nemam na pravnika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
16.1.12 12:43

Ahoj,
a na co čekáš, myslíš že ti někdo pomůže, že někdo uvidí, že sotva lezeš a máš toho dost? Ne! Pomoct si musíš sama. V první řadě bys měla zapřáhnout manžela. Na gauči leží protože ho necháš, na pc čumí, protože ho necháš. Jak máš staré děti? Divým se, že ty ho neotravují a nechtějí si hrát. Musíš být zlá, tvrdá a sobecká. Myslet víc na sebe. Chlap, který se doma nudí, má vše a k tomu utahanou, věčně protivnou ženu, si brzo najde jinou.
A jestli ti kamarádky hlídají za peníze, tak co, nevidím na tom nic špatného a využívej toho. Sama si zajdi někam ke kadeřnici, zaplavat, nakupovat. Nám taky nikdo nehlídá a hlídání si platím, jsem ráda za každou hodinu, kdy si můžu dělat co chci a kde chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
16.1.12 12:44

Zatím neřeš rozvod ani právníka. Nechce se ti do toho.
Začni od sebe. Udělej si radost. Načerpej energii. Pak všechno promysli. Promluv s chlapem.
Pokud nic nepomůže, tak teprve potom začni uvažovat o rozchodu.
Taky mě všechno točí. Hnusná bunda (vaťák) na schodišti (v obyváku :roll: ) nám visí od listopadu - chlap nějak zapomněl ju uklidit. Máme ju na pozadí všech vánočních fotek :zed: Do toho mám pocit, že na sebe nemáme čas. S chlapem ani dohromady s dětma jako rodina. Mně udělá radost vínko s kamarádkou. Nebo si sama zajedu na nákup - koupím chlapovi trenky a dětem křupky, ale pročistím si hlavu. Aspoň na chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.9.13 09:33

Přeháním to nebo mám pravdu :)?

Přeháním to nebo mám pravdu :)?
Ahoj holky, není to úplně k tématu, a le at nezakládám nové… chtěla jsem se jen vypovídat. Vím, že se tu řeší závažnější věci, ale mám dnes den blbec, tak si potřebuju ulevit. Jsem těhotná a s přítelem jsme taková zvláštní dvojka. Máme se rádi, ale často se hádáme (někdy kvůli blbostem, někdy kvůli větším věcem). Několikrát jsme se rozešli a zase dali dohromady. Každý máme svoje chyby a jsme schopni společně o nich i mluvit. Ale většinou se k řešení nedostanem (to asi znáte :) )… No a k mému dotazu, jestli to přeháním nebo jsem v právu..
Máme složité období a snažíme se, i kvůli malé, dát všechno dohromady. Proto očekávám větší snahu od partnera :think: (dá se to vůbec po chlapovi chtít?)
Tři měsíce mu říkám, aby zašel za moji mamkou a vysvětlil ji některé věci (čekám dítě s vaší dcerou, postarám se o to a to, cítím to tak a tak…), protože je pro mě důležité, aby měli mezi sebou vztah v pohodě, ne na nože. Pokaždé, když jdu na ultrazvuk, žádám ho, aby šel se mnou na nic z toho nemá čas (výmluvy). Vídáme se večer v osm před televizí, protože má furt nějakou práci :pocitac: Aleee, zavolají mu kamarádi/ky že pořádají oslavu, tak hned čas má :pocitac: :pocitac:..
Já vím, že na věci, který josu zábava a příjemný se dělá čas snadněji. Ale nejsou partneři od toho, že dělají pro toho druhé věci,, které jim třeba nejsou u plně po chuti. Proto, aby druhému udělali radost?? Já to tak dělám a očekávám, že to bude dělat i můj partner!! Bláhová představa toto o chlapa očekávat???
Možná jsem to napsala úplně zmateně :roll:, tak se nezlobte :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
5.9.13 09:40

:hug: :hug: :hug: to mě mrzí. Já myslím že se dá od chlapa očekávat, že se bude sbažit, abys byla šťastná. Ale ne od každýho a taky asi záleží i na partnerce. Promiň že to tak říkám, ale když už jste se rozcházeli prve, tak se asi těžko změní mávnutím kouzelného proutku. Špatný vztah prý dítě nezchrání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.9.13 09:45

@brumik7 já vím no, tak jak říkáš. On děti miluje, takže jsem si najivně myslela, že se věci změní. Ze bude víc pozorný a víc se snažit. A to jsem normálně realista :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.9.13 09:48
@Elka12 píše:
@brumik7 já vím no, tak jak říkáš. On děti miluje, takže jsem si najivně myslela, že se věci změní. Ze bude víc pozorný a víc se snažit. A to jsem normálně realista :mrgreen:

věci se opravdu bohužel nezmění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria