Nejsem pro něj dost dobrá?

Anonymní
15.1.12 21:27

Nejsem pro něj dost dobrá?

Ahoj všichni, omlouvám se za anonymitu, ale nemůžu jinak.
Mám přítele, máme moc hezký vztah, ale nedokážu se zbavit pocitu, že pro něj nejsem dost dobrá. Jde o to, že přítel má rád velká prsa, pevnou postavu, dlouhé nohy atd… A já jsem přesný opak tohohle :(. Není to tak že by mi to dával najevo, to vůbec ne, říká že mě miluje takovou jaká jsem, ale když pak slyším jeho rozhovor s kamarádem jak se baví o tom, jak se mu tyhle věci děsně líbí a že „kdybych měl doma pořádný kozičky tak je nikdy nepustim“, tak mě to pak děsně mrzí. Když jsem se ho pak na to ptala, proč semnou teda je když mi chybí ty věci který on zbožňuje, tak mi na to odpoví že semnou je protože mě miluje a že mě miluje takovou jaká jsem. Ale já prostě vím, že mu to vadí že taková nejsem, ale nepřizná to, protože mě má rád. Když jsem za ním přišla s tím, že bych si chtěla nechat zvětšit prsa, tak nadšeně souhlasil. Já o plastice snila ještě dávno předtím než jsem ho poznala a když mi nabídl že mi to zaplatí, tak jsem rozhodnutá do toho jít, ale ještě chci nějakou chvíli počkat. Nevím jak se k tomu ale postavit, on je hodně na sex a pokaždé když ho slyším se s klukama takhle bavit tak je mi do breku. Nikdy mě nepodvedl a ani nechce, nevěru odsuzuje, ale jak se zbavit toho pocitu, že mě sice miluje takovou jaká jsem, ale že kdybych byla „jiná“ tak by mě miloval mnohem víc a mnohem víc bych ho vzrušovala? Děsně mě tohle trápí…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
15.1.12 21:32

Sorry, ale nohy si neprodloužíš ! Miluje tě, jenže zamilovanost trvá chvíli a co pak ?!
Tenhle vztah si dobře rozmysli !!!!! V podstatě sis odpověděla sama - poslouchej intuici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
15.1.12 21:33

Hm a on vypada taky jako adonis, muž tvých snu z plakátu? Asi ne, vid?
Přijde mi neurvale tohle říkat partnerce a ty bys mela posílit své sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.12 21:34
lumáťa píše:
Sorry, ale nohy si neprodloužíš ! Miluje tě, jenže zamilovanost trvá chvíli a co pak ?!
Tenhle vztah si dobře rozmysli !!!!! V podstatě sis odpověděla sama - poslouchej intuici.

Jsme spolu 6 let, zamilovanost už přešla, teď je tam právě ta láska. Já se taky bavím s kamarádkou o chlapem kteří mají pořádně svaly, vypracované břicho atd. a taky to doma nemám, ale neměnila bych a vím že přítel by mě taky za nějakou jinou nevyměnil, jen mě to hrozně trápí, když ho slyším takhle mluvit.

• Citovat
  • Upravit
3722
15.1.12 21:35

Tak já jsem přesně asi ten typ tvého přítele.. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.12 21:37

Ahoj, myslím, že tento problém trápí víc holek ne jenom tebe. Můj manžel má o ideální postavě taky trošku jinou představu, ale jsem jaká jsem a už to nezměním, taky bych chtěla být hubenější, s dlouhýma hustýma vlasama, ale jsem prostě trošku baculatější a po porodu trošku víc jak dřív, vlasy mám sotva po ramena, dorostou mi do určité délky a pak jak kdyby mi přestaly růst. V těhotenství jsem nabrala 20kg a už jsem měla někdy pocit, že se děsí toho jak vypadám, ale nikdy to nepřiznal. Sice už mám po porodu víc jak rok, ale kila jsou nahoře pořád, někdy mě to trápí, ale pak si zase řeknu, že jsou horší věci, třeba různý nemoci. Taky jsem jednou zaslechla rozhovor, že každýho zdravýho chlapa láká sex s mladou hezkou štíhlou holkou, ale že to nestojí za ten risk, že by ztratil mě i prcka a to je myslím to hlavní. Buď ráda, že tě miluje takovou jaká jsi a na řeči o holčičích ideálech se vykašli, chlapi prostě takto rádi mezi sebou debatujou. O té plastice bych ale popřemýšlela víc, jdi třeba na ni, ale jen když o tom budeš 100% sama přesvědčená, že to chceš kvůli sobě, nedělej to jen kvůli chlapovi.

• Citovat
  • Upravit
6569
15.1.12 21:41

Tak já si zas myslím, že by ses neměla trápit. Holky, ruku na srdce, která z vás je s chlapem, kterého si vysnila dle vzhledu? Můj chlap taky není zrovna můj typ, co se do vzhledu týče, přesto jej miluju se vším všudy a je ten nejkrásnější. I když je blonďák (miluju tmavé typy) je menší než já (miluju chlapy obry) a není zrovna při těle (miluju medvídky). Já bledá a blonďatá kozatá kobyla (on je na tmavé a drobné). Dobré, já to od něj slyšela v opilosti, ale je to tak. Pokud Ti to jinak nedává najevo, netrap se tím. Problém je spíš Tvé sebevědomí-a to nepoučuji, mám to podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
15.1.12 21:42

Já bych se kvůli chlapovi nemenila, jen kvůli sobe. Řekni tomu svému, at před tebou o jiných nemluví a tebe víc chválí. Jo, holky v časopisech jsou hezky, ale to je jen pozlatko. Pokud chceš byt hezčí, at ti to pan zacvaka, nemyslím operace, ale klidně vlasy, nehty, fitko, oblečení a uvidis, sama si zvednes sebevědomí. Mela by sis uvědomit, ze jsi osobnost taková, jaka jsi a takovou Te má milovat a jestli ne, tak si Te nezaslouží. Jestli chtěl jinou, mel si ji najít a ne si ji z tebe dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
15.1.12 21:47

Jestli tě má rád takovou, jaká jsi, tak na plastiku nechoď, škoda zasahovat lékařsky, když je to zbytečný..
Manželovi se také líbil jiný typ žen, ale to neznamená, že já se mu nelíbím.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
15.1.12 21:47

No a tobě se třeba nelíbí chlapi, kteří mají lépe vypracované svaly na břiše a pevnější zadek? A vyměnila bys kvůli tomu svého přítele? Hodně chlapů se rádo podívá na pěknou ženskou, ale to nemusí znamenat, že by ji taky chtěli hned domů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
15.1.12 21:53

Já věřím tomu, že je s tebou, protože tě miluje takovou jaká jsi… Co bych ale nesutála, je ta jeho neomalenost. Něco jinýho je říct, že se mu líběj velký prsa a něco úplně jinýho je věta „kdybych měl doma pořádný kozičky tak je nikdy nepustim“. Ještě navíc řečená tak, žes to slyšela. A soudě z toho, co píšeš, tak to asi říká celkem často…?

Tohle bych si líbit nenechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
15.1.12 21:56
bjetuschka píše:
Já věřím tomu, že je s tebou, protože tě miluje takovou jaká jsi… Co bych ale nesutála, je ta jeho neomalenost. Něco jinýho je říct, že se mu líběj velký prsa a něco úplně jinýho je věta „kdybych měl doma pořádný kozičky tak je nikdy nepustim“. Ještě navíc řečená tak, žes to slyšela. A soudě z toho, co píšeš, tak to asi říká celkem často…?Tohle bych si líbit nenechala…

Já mám chlapa, je to chodící etická a empatická čistota, ale jeho hovory s kamarády 8o A navíc, vyrůstala jsem mezi klukama a ti mne berou jako kamaráda, občas se divím, co jsou schopni vypustit z tlamy. Brát to osobně, jdu si to hodit, fakt .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
15.1.12 21:56
eva valoi píše:
No a tobě se třeba nelíbí chlapi, kteří mají lépe vypracované svaly na břiše a pevnější zadek? A vyměnila bys kvůli tomu svého přítele? Hodně chlapů se rádo podívá na pěknou ženskou, ale to nemusí znamenat, že by ji taky chtěli hned domů. :mrgreen:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
15.1.12 21:57
bjetuschka píše:
Já věřím tomu, že je s tebou, protože tě miluje takovou jaká jsi… Co bych ale nesutála, je ta jeho neomalenost. Něco jinýho je říct, že se mu líběj velký prsa a něco úplně jinýho je věta „kdybych měl doma pořádný kozičky tak je nikdy nepustim“. Ještě navíc řečená tak, žes to slyšela. A soudě z toho, co píšeš, tak to asi říká celkem často…?Tohle bych si líbit nenechala…

Já bych na to odpověděla něco o mém zalíbení ve velkých pindikach :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
15.1.12 21:59

Já nechápu jak se muže s klukama nebo kamarádem bavit před tebou stylem,že kdyby měl doma pořádný kozičky…atd.atd.Takhle at se baví s klukama v hospodě.Tak řekni před nim až budeš mluvit s kamarádkou:Ježiš zkusit si tak aspon jednou v životě černocha s pořádnou kládou tak už ho nepustim.(Prominte za ty výrazy)at vidí jaký to je.Neboj většinou je to tak,že chlapi kecaj a kecaj,otočí se za ženskou a ve skutečnosti by jí ale doma nechtěli.Fakt ale nechápu proč takhle mluví před tebou.Nic si nepředělávej pokud z toho nejsi špatná,ale osobně ne kvuli chlapovi.Kdyby jsme všechny vypadaly jak Pamely Anderson tak jak by to na tom světě vypadalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí