Nejsem pro něj dost dobrá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
794
4.3.12 17:47
zavjej píše:
Kamarádka má podobný problém, váží tolik co Ty, chodí 2× týdně do posilovny a alespon dvakrát na nějaké trampolíny a ten idiot ji řekne, že ji vyrostl zadek. Jako bonus ji nedavno řekl, že až bude stará, tak bude strašně hnusná, uráží jí, že jí říká oslíku, a pořád ji kritizuje, jak se obléká. Co říkala, tak dokonce i pokukuje po jiných holkách. Podle mě je to blb, co si něco kompenzuje.

Tihle lidé mají většinou extrémně malé sebevědomí (v případě mužů i něco dalšího extrémně malého) a jsou to zároveň slaboši, co si ten nedostatek sebevědomí snaží kompenzovat ponižováním ostatních. Pryč od takového! Nikdy se s ním dobře mít nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.12 17:47
Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli vám přítel někdy říká, že nejste v té kategorii žen, o kterých muži sní, ať se podíváte, jaké má ta super žena vlasy, postavu…Pokud jdeme kolem obchodu, tak mi ukazuje šaty se slovy, tohle ty bys mít nemohla, to je jen pro opravdu štíhlé. Vážím 53 kg. Uznávám, že nevypadám jako Angelina, ale vždycky jsem si myslela, že partner, je ten, který vám řekne, že jste krásná, i když nejste nej, dodá sebedůvěru, když to potřebujete… Přítel mi říká, že to, co říká on mně, říká každý chlap své partnerce nebo je lhář.

To mi říkal ex, prý je lepší když mi řekne pravdu, než kdyby mi lhal a chválil mě, když to není pravda :( Mrzelo mě to, protože ať jsem udělala co jsem chtěla, vždy to bylo špatně. Třeba přišla jsem domů, měla nové šaty, krásny, cítila jsem se v nich dobře a sexy a on mi jen oznámil, že tyto šaty se ke mě nehodí, že bych měkla mít delší a nevystavovat svoje nedokonalé nohy. Veškerá radost najednou ta tam… :( Stále mi připomínal, že pokud chcu oslnit a najít si třeba lepší práci, musím zhubnout, že jen krásny štíhly holky to mají jednodušší… Za to dobu co jsem s nim byla jsem si přestala úplně věřit a bála jsem se vyjít ven v šatech nad kolena, stále jsem zkoumala, zda v tom nevypadám opravdu tak příšerně jak mi trvrdil…
Pak sme se rozešli (naštěstí), ale trvalo mi dost dlouho, než jsem se z toho dostala. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
4.3.12 17:57
montchitchi píše:
zavjej píše:
Kamarádka má podobný problém, váží tolik co Ty, chodí 2× týdně do posilovny a alespon dvakrát na nějaké trampolíny a ten idiot ji řekne, že ji vyrostl zadek. Jako bonus ji nedavno řekl, že až bude stará, tak bude strašně hnusná, uráží jí, že jí říká oslíku, a pořád ji kritizuje, jak se obléká. Co říkala, tak dokonce i pokukuje po jiných holkách. Podle mě je to blb, co si něco kompenzuje.
Tihle lidé mají většinou extrémně malé sebevědomí (v případě mužů i něco dalšího extrémně malého) a jsou to zároveň slaboši, co si ten nedostatek sebevědomí snaží kompenzovat ponižováním ostatních. Pryč od takového! Nikdy se s ním dobře mít nebudeš.

Toť můj názor. Ona už na to také přichází. Já bych si rozhodně nic takového nenechala líbit. Na takovéhle typy by měla být někde veřejná databáze… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
4.3.12 18:01

Ty jo, tak za vstupní heslo do takové databáze by se platilo zlatem. :lol: :lol:
Jenže ono bohužel takový „pán“ dokáže pořádně zdevastovat sebevědomí holky na hodně dlouho. Tak přeji Anonymní, ať brzy prozře a pána vykope ze svého života pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
4.3.12 18:04
pikola píše:
Já bych se kvůli chlapovi nemenila, jen kvůli sobe. Řekni tomu svému, at před tebou o jiných nemluví a tebe víc chválí. Jo, holky v časopisech jsou hezky, ale to je jen pozlatko. Pokud chceš byt hezčí, at ti to pan zacvaka, nemyslím operace, ale klidně vlasy, nehty, fitko, oblečení a uvidis, sama si zvednes sebevědomí. Mela by sis uvědomit, ze jsi osobnost taková, jaka jsi a takovou Te má milovat a jestli ne, tak si Te nezaslouží. Jestli chtěl jinou, mel si ji najít a ne si ji z tebe dělat.

naprostý souhlas..s kozičkama počkal doteďka, kein Stress..Pánové co se rozhovorů týče jsou občas pořádní živočichové :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
4.3.12 18:17
Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli vám přítel někdy říká, že nejste v té kategorii žen, o kterých muži sní, ať se podíváte, jaké má ta super žena vlasy, postavu…Pokud jdeme kolem obchodu, tak mi ukazuje šaty se slovy, tohle ty bys mít nemohla, to je jen pro opravdu štíhlé. Vážím 53 kg. Uznávám, že nevypadám jako Angelina, ale vždycky jsem si myslela, že partner, je ten, který vám řekne, že jste krásná, i když nejste nej, dodá sebedůvěru, když to potřebujete… Přítel mi říká, že to, co říká on mně, říká každý chlap své partnerce nebo je lhář.

Haaah, tohle by mi v životě neřekl ;) A kdyby jo, tak pápá drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
4.3.12 18:26

Nemam nic proti uprimnym lidem :lol: , ale tohle mi opravdu nerika. proc by semnou pak byl, kdyz bych nebyl ata jeho jednicka s hvezdickou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ondrejka.sulej
4.3.12 19:02

Možná mu to jen tak pro legraci zkus týden říkat taky. Nebuď lhářka, přece. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
916
4.3.12 20:01
Anonymní píše:

8o 8o Tak tento „pán“ má opravdu velice nízké sebevědomí, když si ho musí posilovat tímto způsobem. Určitě bych mu oplatila stejnou mincí a rozhodně s ním neztrácela čas. Možná by bylo zajímavé sem vložit jeho foto – a počkat na hodnocení ostatních. Myslím že by se pán asi velice divil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
4.3.12 21:14
A-lexa píše:
8o 8o Tak tento „pán“ má opravdu velice nízké sebevědomí, když si ho musí posilovat tímto způsobem. Určitě bych mu oplatila stejnou mincí a rozhodně s ním neztrácela čas. Možná by bylo zajímavé sem vložit jeho foto – a počkat na hodnocení ostatních. Myslím že by se pán asi velice divil.
:palec: foto! foto! :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
4.3.12 23:21
Anonymní píše:
Přítel mi říká, že to, co říká on mně, říká každý chlap své partnerce nebo je lhář.
:evil: tak to teda pekne keca-muj by mi tohle nikdy nerekl!ba prave naopak-chvali me, jak mi to slusi-a kdyz by videl nejake saty ve vyloze, tak by mi rekl,ze by mi slusely a ne, ze bych si je nemohla vzit :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
5.3.12 10:03

Můj bejvalej byl taky expert na podobný hlášky :mrgreen: Jako třeba že jenom jednou chodil s holkou, co měla dokonalou postavu (myšleno jeho bývalá)… Nebo pořád čuměl po holkách… Nosím brýle nebo kontaktní čočky a v brýlých se moc necítím, podle mě mi až tak moc neslušej. No a šla jsem někam ven s kamarádkou a on, strašnej žárlivec, mi řekl: „No moc se nestroj a vem si brejle.“
Teď se tomu směju, ale tehdá jsem to obrečela… Já jsem si ho pak trochu zpacifikovala, takže aspoň po těch jinejch ženskejch přede mnou nečuměl, ale kecy měl furt (a bohužel nejen kvůli vzhledu, já jsem vpodstatě všechno dělala špatně :mrgreen: ). Teď už spolu nejsme, já mám novýho přítele, pro kterýho jsem krásná taková jaká jsem, vím, že se mu líbím a že ho vzrušuju, a jsem konečně šťastná. Ale je pravda, že ten můj ex ve mně zanechal pošramocený sebevědomí a docela dlouho mi trvalo, než jsem se z toho dostala.

Takže, dámy, opravdu to za to nestojí. Chlapů je na světě spousta, takže určitě si najdete takovýho, kterej vás nebude jenom kritizovat, ale bude i umět pochválit, polichotit, budete se mu líbit a hlavně vás bude brát takový, jaký jste!!! :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
5.3.12 11:41
bjetuschka píše:
Můj bejvalej byl taky expert na podobný hlášky :mrgreen: Jako třeba že jenom jednou chodil s holkou, co měla dokonalou postavu (myšleno jeho bývalá)… Nebo pořád čuměl po holkách… Nosím brýle nebo kontaktní čočky a v brýlých se moc necítím, podle mě mi až tak moc neslušej. No a šla jsem někam ven s kamarádkou a on, strašnej žárlivec, mi řekl: „No moc se nestroj a vem si brejle.“
Teď se tomu směju, ale tehdá jsem to obrečela… Já jsem si ho pak trochu zpacifikovala, takže aspoň po těch jinejch ženskejch přede mnou nečuměl, ale kecy měl furt (a bohužel nejen kvůli vzhledu, já jsem vpodstatě všechno dělala špatně :mrgreen: ). Teď už spolu nejsme, já mám novýho přítele, pro kterýho jsem krásná taková jaká jsem, vím, že se mu líbím a že ho vzrušuju, a jsem konečně šťastná. Ale je pravda, že ten můj ex ve mně zanechal pošramocený sebevědomí a docela dlouho mi trvalo, než jsem se z toho dostala.Takže, dámy, opravdu to za to nestojí. Chlapů je na světě spousta, takže určitě si najdete takovýho, kterej vás nebude jenom kritizovat, ale bude i umět pochválit, polichotit, budete se mu líbit a hlavně vás bude brát takový, jaký jste!!! :kytka: :kytka:
Bjetuschko, ten tvůj ex by teda žárlivec až na půdu :roll: :roll: a blbec. Ty jsi úplně nádherná baba, alespoň dle fota jistě sen mnoha mužů :mavam: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 13:09

Pokud mu odpovím, že jaké by to bylo jemu, kdybych mu něco takového říkala, tak mi odpoví, že jemu to nevadí, ať mu to klidně říkám,že on ví, že není ten úplně nejkrásnější…Nechápe proč mě to rozčiluje. Jsme spolu tři roky. Někdy mám pocit, jako bych procitla z nějakého dětského snu. Nepřemýšlíte někdy nad tím, že i když jste s partnerem, který vám říká, že jste hezká, že pokud by měl možnost být s krásnou modelkou, tak by si vybral raději ji…že je to jenom o možnostech.

• Citovat
  • Upravit
5077
5.3.12 15:06

Zakladatelko, ale on tu možnost má. Pokud chce modelku, tak ať si ji najde a je s ní. Vždyť mu v tom nic nebrání. Lepší než poslouchat urážky, nechat si neustále snižovat sebevědomí a připadat si jako ta nejposlednější z posledních, která by si určitě nikoho nenašla a má být ráda, že má aspoň jeho, který je ochotný moje nedostatky přijmout. To jako nee. Naopak si myslím, že jeho by žádná nechtěla a on by měl být rád, že má vůbec tebe a snášíš to jeho idiotské chování.
Jinak si myslím, že manžel by mě za žádnou modelku nevyměnil, pokud ji chtěl, tak si ji měl najít a pořídit si děti s ní, ne se mnou. Mám za to, že jsou pro vztah přednější jiné vlastnosti, než velké kozy, dlouhé vlasy a krásné nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí