Nejsem pro něj dost dobrá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12840
15.1.12 22:00
Ester13 píše:
bjetuschka píše:
Já věřím tomu, že je s tebou, protože tě miluje takovou jaká jsi… Co bych ale nesutála, je ta jeho neomalenost. Něco jinýho je říct, že se mu líběj velký prsa a něco úplně jinýho je věta „kdybych měl doma pořádný kozičky tak je nikdy nepustim“. Ještě navíc řečená tak, žes to slyšela. A soudě z toho, co píšeš, tak to asi říká celkem často…?Tohle bych si líbit nenechala…
Já mám chlapa, je to chodící etická a empatická čistota, ale jeho hovory s kamarády 8o A navíc, vyrůstala jsem mezi klukama a ti mne berou jako kamaráda, občas se divím, co jsou schopni vypustit z tlamy. Brát to osobně, jdu si to hodit, fakt .)

No asi takhle… Když měl můj přítel tendence říkat věci, který se mi nelíbily, tak jsem mu prostě řekla, že nejsem Míra/Martin/Pavel/jiný jméno jeho kamaráda a že prostě se mnou takhle mluvit nebude a ať se takhle baví s nima. :nevim: Ale to teda neříkal nic tak hustýco, co tady popisuje autorka, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12840
15.1.12 22:01
pikola píše:
bjetuschka píše:
Já věřím tomu, že je s tebou, protože tě miluje takovou jaká jsi… Co bych ale nesutála, je ta jeho neomalenost. Něco jinýho je říct, že se mu líběj velký prsa a něco úplně jinýho je věta „kdybych měl doma pořádný kozičky tak je nikdy nepustim“. Ještě navíc řečená tak, žes to slyšela. A soudě z toho, co píšeš, tak to asi říká celkem často…?Tohle bych si líbit nenechala…
Já bych na to odpověděla něco o mém zalíbení ve velkých pindikach :-)

Haha, no jasně :palec: :palec: NIkdo se nesmí nechat ponižovat přece :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
15.1.12 22:02

No a až se budete dívat třeba na nějakej film a bude tam kus pořádnýho chlapa, tak si neodpust´poznámku typu: „Ten má prdelku k nakousnutí. To je chlap jak má bejt. To je vymakaný bříško.“ Jedna moje známá svýho nevotesnace tak vytočila, že se na filmy s Brucem může koukat jen, když on není doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.12 22:06
prekulka píše:
Já nechápu jak se muže s klukama nebo kamarádem bavit před tebou stylem,že kdyby měl doma pořádný kozičky…atd.atd.Takhle at se baví s klukama v hospodě.Tak řekni před nim až budeš mluvit s kamarádkou:Ježiš zkusit si tak aspon jednou v životě černocha s pořádnou kládou tak už ho nepustim.(Prominte za ty výrazy)at vidí jaký to je.Neboj většinou je to tak,že chlapi kecaj a kecaj,otočí se za ženskou a ve skutečnosti by jí ale doma nechtěli.Fakt ale nechápu proč takhle mluví před tebou.Nic si nepředělávej pokud z toho nejsi špatná,ale osobně ne kvuli chlapovi.Kdyby jsme všechny vypadaly jak Pamely Anderson tak jak by to na tom světě vypadalo?

Bylo to tak, že jsem přišla domů a on mě neslyšel přijít. To by si nedovolil tohle říct předemnou, ví že by dostal :-D. Ono jde vlastně o to že se mu tyhle věci sice líbí, ale nechce mi ublížit proto mi to neřekne, dost často mě chválí že mám krásná prsa (ikdyž je mám malá a on má rád větší), říká mi že mám krásný zadek (ikdyž ho mám velký a „rozkydlý“ a on má zase rád malé zadečky :-D). Takže naštěstí mě vážně bere takovou jaká jsem, tady jde hlavně o ten můj blbý pocit :-/

• Citovat
  • Upravit
2939
15.1.12 22:08

Mě by teda dost vadilo, kdyby měl takový keci přede mnou, zkus oplatit stejnou mincí a uvidíš, jak se na to bude tvářit, nadšenej asi nebude a možná ho to trkne :think: :nevim:

Jinak jsem teda ráda, že jsem manželův tip a manžel i můj :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.01.12 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
15.1.12 22:09
Januska90 píše:
Tak já jsem přesně asi ten typ tvého přítele.. :palec: :mrgreen:

promiň, ale tohle asi zakladatelka nepotřebovala slyšet :roll:

a není možné že machruje před kamarády? Přece ne každý chlap je schopný přiznat že má doma obyčejnou holku co miluje :nevim: Já bych do toho nešla, ale je to tvé rozhodnutí, snad nebudeš jednou litovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
15.1.12 22:10
eva valoi píše:
No a tobě se třeba nelíbí chlapi, kteří mají lépe vypracované svaly na břiše a pevnější zadek? A vyměnila bys kvůli tomu svého přítele? Hodně chlapů se rádo podívá na pěknou ženskou, ale to nemusí znamenat, že by ji taky chtěli hned domů. :mrgreen:

No to pozor, my ženský to máme o dost jinak než muži !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
15.1.12 22:13
Anonymní píše:
prekulka píše:
Já nechápu jak se muže s klukama nebo kamarádem bavit před tebou stylem,že kdyby měl doma pořádný kozičky…atd.atd.Takhle at se baví s klukama v hospodě.Tak řekni před nim až budeš mluvit s kamarádkou:Ježiš zkusit si tak aspon jednou v životě černocha s pořádnou kládou tak už ho nepustim.(Prominte za ty výrazy)at vidí jaký to je.Neboj většinou je to tak,že chlapi kecaj a kecaj,otočí se za ženskou a ve skutečnosti by jí ale doma nechtěli.Fakt ale nechápu proč takhle mluví před tebou.Nic si nepředělávej pokud z toho nejsi špatná,ale osobně ne kvuli chlapovi.Kdyby jsme všechny vypadaly jak Pamely Anderson tak jak by to na tom světě vypadalo?
Bylo to tak, že jsem přišla domů a on mě neslyšel přijít. To by si nedovolil tohle říct předemnou, ví že by dostal :-D. Ono jde vlastně o to že se mu tyhle věci sice líbí, ale nechce mi ublížit proto mi to neřekne, dost často mě chválí že mám krásná prsa (ikdyž je mám malá a on má rád větší), říká mi že mám krásný zadek (ikdyž ho mám velký a „rozkydlý“ a on má zase rád malé zadečky :-D). Takže naštěstí mě vážně bere takovou jaká jsem, tady jde hlavně o ten můj blbý pocit :-/

Aha my to tu všichni chápeme,že se takhle baví před tebou.Něco ti poradím.Až ráno vstaneš a upravíš se tak si stoupni před zrcadlo a řekni…„A stejně jsem pěkná ženská“.A až přijdeš domu a on tam bude tak třeba bouchni dveřma at teda ví,že jsi přišla a sklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
15.1.12 22:22
prekulka píše:
Anonymní píše:
prekulka píše:
Bylo to tak, že jsem přišla domů a on mě neslyšel přijít. To by si nedovolil tohle říct předemnou, ví že by dostal :-D. Ono jde vlastně o to že se mu tyhle věci sice líbí, ale nechce mi ublížit proto mi to neřekne, dost často mě chválí že mám krásná prsa (ikdyž je mám malá a on má rád větší), říká mi že mám krásný zadek (ikdyž ho mám velký a „rozkydlý“ a on má zase rád malé zadečky :-D). Takže naštěstí mě vážně bere takovou jaká jsem, tady jde hlavně o ten můj blbý pocit :-/
Aha my to tu všichni chápeme,že se takhle baví před tebou.Něco ti poradím.Až ráno vstaneš a upravíš se tak si stoupni před zrcadlo a řekni…„A stejně jsem pěkná ženská“.A až přijdeš domu a on tam bude tak třeba bouchni dveřma at teda ví,že jsi přišla a sklapne.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
15.1.12 22:44

Na plastiku jdi, kdyby tě kopl, jakože s novýma prsama se ta pravděpodobnost o dost sníží, tak ty ti aspoň zůstanou, a když je zacvaká on… No neváhal bych… A taky bys na ně do budoucna určitě nalákala více potencionálních partnerů… ;) :oops:

Jinak chlapi toho vždycky nakecaj, ale důležitější je jak se k tobě chová, zda tě má rád, zda s tebou je… :mavam: :andel:

• Citovat
  • Upravit
22614
15.1.12 22:48

Ahoj.. No tak na úvod - můj manžel(jsme spolu taky 6let) má rád: prsaté blondýny, hubené, s dlouhými nohami:-D Já: prsa dvojky, nic moc pevná po kojení, hnědovláska, silnější, nohy radši nepopisuju:-D Ale NIKDY jsem od něj neslyšela takové kecy! Možná se tak baví s kamarády, ale přede mnou mlčí. Vím, že se mu na mně víc věcí nelíbí, ale neřekne ani Ň.
Asi bych se před ním kamarádce zmínila, že kdybys měla doma chlapa s namakaným břichem/pořádným …/pevným zadkem/atd atd.. Asi by se mu to taky moc nelíbilo.. Zkus si s ním ještě promluvi a nedej se chlácholi tím, že tě miluje jaká jsi. Urcite te takovou miluje, ale at ti vysvetli tyhle reci jinak nez tim, jak te miluje:-)
A pokud chceš prsa, tak si je udělat nechej, ale jen kvůli sobě, né kvůli němu ani kvůli jinému chlapovi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
15.1.12 23:24

Etatinku, vážně? Ona ta plastika prý není vůbec nic příjemnýho. A nechat se operovat, jít pod narkózu. Každá operace představuje riziko, že nastanou komplikace, dokonce se třeba už člověk nemusí nikdy probrat (zanedbatelné riziko, ale přesto existuje).
A kvůli chlapovi? To by nemělo žádnou ženskou ani ve snu napadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
15.1.12 23:39

Já ani nevím jestli jsem manželuv typ, ale on můj určitě ne.Mě se líbí tmavovlasí,udělaný a modrýma kukadlama a on blond teď plešatý a modrý oči.Svaly má, ale chtělo by to zpevnit.Akorát vim, že má manžel rád prsaté a to jsem, ale jinak ne.Líbí se mu baculky, ale né moc.Já mám 170 cm a 63 kg.Shodila jsem 15 kg a nelíbí se mu to, ale dělám to kvůli sobě a né jemu.Zakladatelko na plastiku běž jenom kvůli sobě a né kůli chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.1.12 23:48

Dizkusi jsem nečetla. Jen bych Ti chtěla říct, nehledej chyby tam, kde nejsou. Kdyby všichni měli být jen s těma, kteří jsou „jejich typ“ tak by byl každý druhý nezadaný ;) . Na plastiku kvůli chlapa bych teda nešla, leda kvůli sobě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.1.12 00:00
Paťka08 píše:
Já ani nevím jestli jsem manželuv typ, ale on můj určitě ne.Mě se líbí tmavovlasí,udělaný a modrýma kukadlama a on blond teď plešatý a modrý oči.Svaly má, ale chtělo by to zpevnit.Akorát vim, že má manžel rád prsaté a to jsem, ale jinak ne.Líbí se mu baculky, ale né moc.Já mám 170 cm a 63 kg.Shodila jsem 15 kg a nelíbí se mu to, ale dělám to kvůli sobě a né jemu.Zakladatelko na plastiku běž jenom kvůli sobě a né kůli chlapovi.

Hi, můj manžel taky není můj typ. Mám ráda vysoké tmavovlasé(ideálně ještě dlouhé pěstěné vlasy), tmavooké a svalnaté:-) on je 173cm vysoký modrooký blonďák s vlasy na ježka, svaly má ale nic moc:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí