Nejsem pro něj dost dobrá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
16.1.12 00:00
eva valoi píše:
Etatinku, vážně? Ona ta plastika prý není vůbec nic příjemnýho. A nechat se operovat, jít pod narkózu. Každá operace představuje riziko, že nastanou komplikace, dokonce se třeba už člověk nemusí nikdy probrat (zanedbatelné riziko, ale přesto existuje).
A kvůli chlapovi? To by nemělo žádnou ženskou ani ve snu napadnout.

No vzhledem k tomu, že o plastice snila už dávno před ním, a že pokud ji to on zaplatí, tak do toho chce jít, tak nevidím jediný důvod, proč by jít neměla… Pokud vše proběhne v pořádku, tak bude ona spokojená, on spokojený, a pokud by se s ní náhodou rozešel, protože si ONA nechtěla „prodloužit nohy“, tak ji aspoň něco pěkného zůstane, co ji dopomůže v budoucnu si najít nového partnera… ;) :oops:

A prosím tě, neviď všude čerty, plastika prsou je poměrně „snadná operace“, na kterou se v drtivé většině případů neumírá… Jako znám horší operace, kde jsou rizika mnohem horší… :roll: :?

• Citovat
  • Upravit
5077
16.1.12 10:08

Ahoj,
chlapi mají plnou hubu keců a skutek utek. Tebe miluje takovou jaká jsi, tak bych se tím netrápila.
A jen tak mimochodem, nezahlídla jsem nikde, jestli už máte děti. Takže mě tak napadlo. Co budeš dělat až odrodíš jedno a více dětí svému příteli a nedej bože nabereš a tvoje tělo se zase změní. Opět to budeš řešit plastikou? A co kojení? Myslíš, že to jde i po plastice, nebudou s tím nějaké problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.12 17:25

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli vám přítel někdy říká, že nejste v té kategorii žen, o kterých muži sní, ať se podíváte, jaké má ta super žena vlasy, postavu…Pokud jdeme kolem obchodu, tak mi ukazuje šaty se slovy, tohle ty bys mít nemohla, to je jen pro opravdu štíhlé. Vážím 53 kg. Uznávám, že nevypadám jako Angelina, ale vždycky jsem si myslela, že partner, je ten, který vám řekne, že jste krásná, i když nejste nej, dodá sebedůvěru, když to potřebujete… Přítel mi říká, že to, co říká on mně, říká každý chlap své partnerce nebo je lhář.

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
4.3.12 17:29

8o 8o
Ja celou dobu jen posloucham, ze jsem nejkrasnejsi na svete. :mrgreen: :nevim:
Teda, nejsem, ale kdyby mi rekl neco, co rika partner tobe, tak bych mu rekla neco na oplatku, ze on taky neni zrovna Brad Pitt a poslala bych ho do haje.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
4.3.12 17:30

Tak mě by to manžel teda nikdy neřekl.Spíš mám já výčitky, že jsem tlustá a on mi pokaždé říká, že mě má rád takovou jaká jsem a že bych se mu hubená nelíbila.Nemohla bych být s mužem, který by na mně stále hledal chyby a kterému bych se nelíbila.Chci od muže slyšet, že mi to sluší a že mě má rád.

• Citovat
  • Upravit
794
4.3.12 17:30
Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli vám přítel někdy říká, že nejste v té kategorii žen, o kterých muži sní, ať se podíváte, jaké má ta super žena vlasy, postavu…Pokud jdeme kolem obchodu, tak mi ukazuje šaty se slovy, tohle ty bys mít nemohla, to je jen pro opravdu štíhlé. Vážím 53 kg. Uznávám, že nevypadám jako Angelina, ale vždycky jsem si myslela, že partner, je ten, který vám řekne, že jste krásná, i když nejste nej, dodá sebedůvěru, když to potřebujete… Přítel mi říká, že to, co říká on mně, říká každý chlap své partnerce nebo je lhář.

Je lhář! Tohle si partner nedovolí říct, protože pak to není partner, ale debil. Mi tohle říct i cizí chlap, tak ho nakopu do zadku zepředu!!!!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
4.3.12 17:32
Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli vám přítel někdy říká, že nejste v té kategorii žen, o kterých muži sní, ať se podíváte, jaké má ta super žena vlasy, postavu…Pokud jdeme kolem obchodu, tak mi ukazuje šaty se slovy, tohle ty bys mít nemohla, to je jen pro opravdu štíhlé. Vážím 53 kg. Uznávám, že nevypadám jako Angelina, ale vždycky jsem si myslela, že partner, je ten, který vám řekne, že jste krásná, i když nejste nej, dodá sebedůvěru, když to potřebujete… Přítel mi říká, že to, co říká on mně, říká každý chlap své partnerce nebo je lhář.

Jo a mám dotaz: jestli ty máš 53 kg a nejsi podle něj opravdu štíhlá, tak fakt už nevím. Jinak předpokládám, že on je dokonalost sama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.3.12 17:32

Ne, ne anonymní. Něco takovýho partner neříká. Leda tak arogantní a sobeckej blb.
A co kdybys ty mu řekla, že není vlastně tvůj typ? Kdyby tak vypadal jako Brad Pitt. Nebo se aspoň líp oblíknul. :mrgreen: Co by na to řekl?
Já bych si to líbit nenechala. Co ti bude říkat za rok? Za 5 let? :cert: :cert: :cert:
Ja jste spolu dlouho? Tohle milující a psychicky zdravý muž podle mě neříká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.3.12 17:34

Koukám, že Brad Pitt vede. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
4.3.12 17:36

Asi je to uz klise. :mrgreen:
Mne se ani nelibi. :)

• Citovat
  • Upravit
5077
4.3.12 17:37

Vau, co je to za debila. Tohle by si partner nikdy neměl dovolit říct, protože ty máš pro něj být ta nejkrásnější. Mě tohle nikod nikdy neřekl a taky rozhodně nejsem modelka. V těhu jsem nabrala 25kg a nechtěli jít dolů a stejně jsem byla pro muže ta nejkrásnější.
A co takhle mu oplatit stejnou mincí. Co kdybys ho začala kritizovat i ty a předhazovat mu jiné chlapi a vyzdvihovat jeho nedostatky? Břicho, pleš, brýle, křivé nohy, velký zadek atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
4.3.12 17:39

Jinak k tématu: já jsem na plastice spojené s remodelací byla před 4 lety. Byla jsem sama se sebou sice spokojená, ale prostě to byl můj sen mít hezčí prsa. V porovnání s císařským řezem je operace pohodička. Největší problém byl, že jsem pak nemohla nějakou dobu dát ruce nahoru, takže mi vlasy musel mýt sousedka :lol: :lol:
A normálně s tím kojím už rok. Žádný problém jsem nezaznamenala.
Takže pokud jsi do toho chtěla vždycky jít a teď máš dokonce i sponzora celé akce, tak za mě: proč ne?
Ale hlavně to nedělej jen kvůli příteli, protože by ses těch prsou po rozchodu fakt nezbavila a byly by jako připomínka. A jinak věř mu! Kdyby chtěl někoho jiného, tak není s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
4.3.12 17:40

Nechápu! Já mám fakt pěknýho chlapa - vysokej, ramenatej, krásnou postavu a navíc ten nejhodnější člověk na světě X já mám metrák, po dítěti prsa u kolen, sama sobě se nelíbím, ale vím, že pro něj jsem ta nejkrásnější - opakuje mi to denně a i kdyby ne, vidím to z toho, jak se ke mně chová. A to už jsme spolu 11 let! Tvůj „partner“ je povrchní idiot, se kterým jen ztrácíš čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
4.3.12 17:43

Anonymní, přítel je vedle…Milující partner se takhle rozhodně nechová. Já mám třeba mindrák z toho, že mám řidší vlasy, ale manžel se chová naprosto perfektně, ne že by mi říkal jaký mám krásný vlasy, ale prostě je neřeší a vyzdvihuje to ostatní - oči, úsměv, tělo, dělá mě mnohem dokonalejší než jsem, ale je to hrozně příjemný…a hlavně vím, že mě bude milovat i kdybych na hlavě neměla ani chlup…
Partner ti sráží sebevědomí. Na Tvém místě, pokud s ním i přesto chceš být, bych mu to vracela i s úroky. Vždyť se taky můžeš rozhlédnout a porovnávat ;) Třeba mu něco docvakne, fešákovi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
4.3.12 17:43

Kamarádka má podobný problém, váží tolik co Ty, chodí 2× týdně do posilovny a alespon dvakrát na nějaké trampolíny a ten idiot ji řekne, že ji vyrostl zadek. Jako bonus ji nedavno řekl, že až bude stará, tak bude strašně hnusná, uráží jí, že jí říká oslíku, a pořád ji kritizuje, jak se obléká. Co říkala, tak dokonce i pokukuje po jiných holkách. Podle mě je to blb, co si něco kompenzuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí