Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Upřímně jako tohle nechápu a myslim si, že je lepší být sama, než s někým pro koho nikdy nebudete ta nej, kdo vás spíš sráží a pravděpodobně vás časem začně podvádět, až potká tu svojí vysněnou.. ![]()
chlapů je hodně a určitě se najde chlap, který tě bude mít opravdu rád takovou jaká si, nebude tě honit po plastikách a podobné věci… ![]()
@teerax píše:
Upřímně jako tohle nechápu a myslim si, že je lepší být sama, než s někým pro koho nikdy nebudete ta nej, kdo vás spíš sráží a pravděpodobně vás časem začně podvádět, až potká tu svojí vysněnou..chlapů je hodně a určitě se najde chlap, který tě bude mít opravdu rád takovou jaká si, nebude tě honit po plastikách a podobné věci…
Problém je v tom, že některé ženy mají strašně nízké sebevědomí a nechají chlapa, aby si o ně pucoval boty.
Mám problémovou rodinu (mamka nezvěstná, otec kriminálník),žiju s babičkou. Zjistila jsem však, že mám strach z vážnějších vztahů. Chodím do společnosti, na párty apod. a vím že působím sebevědomě. Vždycky mě někdo pozve na panáka, nebo jiným způsobem dá najevo svůj zájem(nebo že mě chce do postele.ty rovnou posílám do háje).Berou si na mě tel. číslo nebo se jiným způsobem semnou zkontaktují. ovšem, když se s někým blíže seznámím, moje sebevědomí klesne na bod mrazu, jako bych to ani nebyla já. začínám si říkat, že by dotyčný mohl mít lepší holku, která má normální rodinu. mrzí mě, že tak sebe samou vidím, ale představa, že se někdy seznamuju s jeho rodinou a oni mu pak řeknou „proboha co sis to našel?“ mě fakt děsí. jsem sice mladá, ale příjde mi, že čím starší jsem, tím je to pro mě horší. mám si zajít k psychologovi?