Děsnej blb

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
16.1.12 21:45
koblizek0434 píše:
no on je takovej vlastně od porodu…mě říká,že jsem pí..,verbeš,k ničemu atd…já bych ho kopla hned,ale nechci,aby ,vlastně ani nevím,snad kvůli malé

Tak ten by teda letel bleskovou rychlosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
16.1.12 21:51
koblizek0434 píše:
je to čech,kdybych tu měla napsat vše,co se dělo,to byste holky nestačili zírat…Když jsem byla těhotná,tak sem začla krvácet,on byl z toho celý vedle,pak mě pustili domů,já mu řekla,kolik je mateřská a první co bylo,bylo,že začal ječet,že by bylo lepší,kdybych potratila…Taková já sem kráva,že sem ještě s ním

Jestli mas kam tak utec. Tohle neni milujici chlap ale PRASE!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
16.1.12 21:58

koblížku,
omlouvám se, že jsem vstoupila do téhle skupiny, ani nevím proč možná ten název…stačilo se si přečíst pár vět a myslím, že kdybych jich bylo víc, jeho jednání bych pracovně klasifikovala jako domácí násilí…a myslím, že osvěta je více než dobrá, tedy jako jeho styčný důstojník v to doufám…a vyvstvává pro mne otázka..chceš čekat až tě praští? nebo až nebudeš moc chodit nikam, než jeho chování začne připadat tvému dítěti normální …nebo než jej začne praktikovat i na svém partnerovi až dospěje a vznikne tak další bludný kolotoč…
Vychovávána si byla proto,? co by na to řekla tvá matka? Kde je tvá hrdost, kde je to co chceš..býtt milována…a né považována za nějakou onuci…
Mužů je tolik, že by jsi je mohla přehrabovaat vidlemi a ne nechat si dělat tohle…
Nebo chceš skončit tak, že ti jednou ujedou nervy a uděláš něco co nebudeš moc vzít zpět..Věř mi, zažila jsem už snad všechny možnosti domácího násilí a nikdy neskončilo tak, že on by se vzpamatoval, nebo že ty by jsi dokázala dělat všechno tak jak chce on na úkor sebe..
Popřemýšlej… Život není nikdy tak dlouhý abychom jej trávili s nesprávnými lidmi…
Ron2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.1.12 22:23

No když jsem četla první příspěvek tak jsem si řekla, jé to znám. Můj muž taky nemá moc trpělivost a jednou na ní pořádně vyjel. To jsem ho teda řádně zpucovala a musel se omluvit, furt se ho snažím v tohle trochu krotit .....když jsem ale četla dál, tak se mi to už moc nelíbilo, pokud ti takhle nadává, v pořádku to není, pokud ti brání ve styku s rodiči, tak už vůbec ne a je to opravdu jen malinký krůček k tomu, aby ti dal první facku (pokud už se tak nestalo), v tomhle se opravdu nedá žít a je třeba odejít. Vím, že to je hodně těžké, ale dokud je ještě čas, buduj si alespoň únikové cesty - rodiče, nějaký jiný příjem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
16.1.12 22:50
koblizek0434 píše:
je to čech,kdybych tu měla napsat vše,co se dělo,to byste holky nestačili zírat…Když jsem byla těhotná,tak sem začla krvácet,on byl z toho celý vedle,pak mě pustili domů,já mu řekla,kolik je mateřská a první co bylo,bylo,že začal ječet,že by bylo lepší,kdybych potratila…Taková já sem kráva,že sem ještě s ním

Koblizku, myslim, ze sis tady odpovedela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
17.1.12 08:29

já se teda opravuju-první příspěvek ještě nepozanl zbylé odpovědi!!! opravuju se na nakopat do riti a zmizet odtama! 8o tohle si přece nemůžeš nechat líbit kor když má dítě??? jak psala ron2011-čekáš až tě praští?

• Citovat
  • Upravit
Mišanila
17.1.12 09:30
koblizek0434 píše:

Tak myslím, že víš přesně jak to je a co bys měla dělat. Tím nechci říct, že jsi kráva, ale zůstávat s někým takovým je rozhodně špatně. A neomlouvej to malou, právě nejvíc kvůli ní bys měla od takovýho blbce zdrhnout. Děti takovým chováním trpí nejvíc a odnesou si to do života jako vzor, že takhle je normální se v rodině chovat. A pak si celý život musí léčit psychické problémy a snažit se s tím nějak srovnat, takže nejvíc problémů j způsobíš, když s někým takovým zůstaneš.
Záleží, jak jsi na tom finančně, jestli máš kam jít a výhledově práci, ale s takovým hulvátem ybch radši třela bídu jako samoživitelka, pokud by to jen trochu šlo…

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
17.1.12 09:46

Je to blb - vyhodit.A ty začni hledat lásku sama k sobě,abych jsi si takového blba nenarazila znova.A dokázala vytvořit pořádné zázemí pro svojí dceru.Protože ta to odnese nejvíc.

• Citovat
  • Upravit
12605
17.1.12 10:06

Podle mě je situace docela vážná. Přečetla jsem si i ostatní tvé příspěvky a myslím, že už tohle zavání domácím násilím. Možná tě ještě nebije, ale ty nadávky a zákaz stýkání se s rodinou taky patří mezi příznaky domácího násilí. S přáteli ti taky zakazuje kontakt? Píšeš, že by byl nejradši, abys byla jen zavřená doma a s nikým se nebavila, takže asi jo. Ty sama víš nejlíp, jak to u vás doma vypadá, ale soudě dle toho, co píšeš, bych asi vyhledala pomoc dřív než bude pozdě.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
18.1.12 13:28
koblizek0434 píše:
Ahoj holky,nikdo neví,co mám doma za blbce.Naše malá-7měsíců,špatně papá příkrmy.On ji dnes krmil,ona moc nechtěla a jeho nenapadlo nic jiného,než po ní řvát,až byla chuděra celá vystrašená.Pak ještě začal řvát i na mě.A od té doby dělá naše malá takovej cirkus u jídla,že na to už nemám nerva.takk co myslíte?Vyhodit ho nebo nevyhodit?Neudělal to poprvé.já mu vysvětlovala,že se na malé mimi nekřičí,ale on nic,on je totiž neeejchytřejší na světě.Já mám takový vztek
Já jsem doma měla stejného idiota, te´d už s námi naštěstí nebydlí, ale dělá nám naschvály co to jde, jsem zvědavá co si s nim ještě užiju…
Příspěvek upraven 16.01.12 v 20:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria