Děsnej blb

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
16.1.12 21:06

Chude malinkaty :( . Tak v tomhle je muj chlap milionovej a kdyby to nekdy udelal, tak mu v tom jidle asi vymacham cumak a nejen to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
16.1.12 21:07

je to čech,kdybych tu měla napsat vše,co se dělo,to byste holky nestačili zírat…Když jsem byla těhotná,tak sem začla krvácet,on byl z toho celý vedle,pak mě pustili domů,já mu řekla,kolik je mateřská a první co bylo,bylo,že začal ječet,že by bylo lepší,kdybych potratila…Taková já sem kráva,že sem ještě s ním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
16.1.12 21:07
no ale už jak se chová k zakladtelce, tak bych s ním nebyla ani minutu.
petjuska90 píše:
Můj na malou občas taky řve myslím že chlapy hold nemají takový cit a když mu to vyčtu ještě vyřve mě…tak se někam s malou zavřem a necháme ho se uklidnit… Malá pak taky pláče a je trošku vydeptaná. Zkus si s chlapem promluvit až bude v klidu. A třeba ho párkrát měj u toho když ji krmíš až uvidí že zlobí i tobě nebude z toho tak nasr****. A pak se třeba vyměnte … Znáš chlapskou ješitnost… malou má určitě rád já bych ho nevyhazovala…Jako kdyby na ní řval denně nebo ji mlátil je to něco jiného jeden úlet není důvod na vyhození… Malá potřebuje tátu.

tátu? kterej takhle mluví s mámou a zakazuje ji stýkat se s rodinou? nemyslím si že by takovýho tátu potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
16.1.12 21:08
Hanka79 píše:
koblizek0434 píše:
no on je takovej vlastně od porodu…mě říká,že jsem pí..,verbeš,k ničemu atd…já bych ho kopla hned,ale nechci,aby ,vlastně ani nevím,snad kvůli malé
To ma nejaky poporodni syndrom misto tebe ne? :evil: Bych mu rekla, at se chlapec probere a takhle mluvi se svyma kamaradama a ne se mnou a na moje dite, ze rvat taky nebude :evil:
A az by jedl on a uz byl plnej, tak bych pred nej mrskla dalsi talir a rekla at pokracuje a rvala na nej stejne jako on na vase ditko… :evil: a ze on sam je verbes,kdyz dokaze rvat na ten bezbrany stvoreni :pocitac:

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: vidim,ze mame hodne spolecnyho, presne tak bych reagovala ja!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
16.1.12 21:10

Zkus se domluvit s rodiči nebo se sestrou jestli u nich nemůžeš chvilku zůstat, než se postavíš na vlastní nohy. tam nebuď už ani chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
16.1.12 21:12
Žanysek píše:
petjuska90 píše:
Můj na malou občas taky řve myslím že chlapy hold nemají takový cit a když mu to vyčtu ještě vyřve mě…tak se někam s malou zavřem a necháme ho se uklidnit… Malá pak taky pláče a je trošku vydeptaná. Zkus si s chlapem promluvit až bude v klidu. A třeba ho párkrát měj u toho když ji krmíš až uvidí že zlobí i tobě nebude z toho tak nasr****. A pak se třeba vyměnte … Znáš chlapskou ješitnost… malou má určitě rád já bych ho nevyhazovala…Jako kdyby na ní řval denně nebo ji mlátil je to něco jiného jeden úlet není důvod na vyhození… Malá potřebuje tátu.
tátu? kterej takhle mluví s mámou a zakazuje ji stýkat se s rodinou? nemyslím si že by takovýho tátu potřebovala.
:palec:Přesně s tebou souhlasim,ten kdo dokáže řvát na sedmi měsíční mimčo je u mě slaboch a blb na entou :evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.1.12 21:14
koblizek0434 píše:
je to čech,kdybych tu měla napsat vše,co se dělo,to byste holky nestačili zírat…Když jsem byla těhotná,tak sem začla krvácet,on byl z toho celý vedle,pak mě pustili domů,já mu řekla,kolik je mateřská a první co bylo,bylo,že začal ječet,že by bylo lepší,kdybych potratila…Taková já sem kráva,že sem ještě s ním

pak nechápu co od takovýho člověka ještě v životě čekáš?Těžko se takovej hulvát změní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
16.1.12 21:16
Žanysek píše:
petjuska90 píše:

JJ už jsem přečetla celou diskuzi předtím jsem jen reagovala na hlavní příspěvek… Já se rozhodně chlapa zastávat nechci jen říkám že mají mín citu… a sama mám doma menšího rapla kterýho když naštvu tak na mě taky řve a nějaká ta nadávka mu ujede ale mě ani malou by nikdy neuhodil miluje nás obě dělá pro nás první poslední takže jen říkám že nervy můžou ujet každému ani můj chlap není z mé rodiny nadšený a oni z něj taky ne takže když se naši staví manžel se zabarikáduje u PC :-D a on k nim jezdí jen na Vánoce ale nikdy by mi nezakázal se s nima stýkat…zakladatelka to má težké a jen ona vidí do toho cco se u nich děje a jen ona se musí rozhodnouit co je pro ní a dceru nejlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.1.12 21:20
koblizek0434 píše:

A proc s nim jsi? Uprime? Penize? Laska? …pro dite je lepsi, kdyz je v klidu nez aby melo otce za kazdou cenu a bylo psychicky vystresovane…nemluve o tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
16.1.12 21:24

Koblizku tak co tě u něj drží prosím tě, uvědom si, že ted máš dceru a může zničit život i jí. Myslím si, že je lepší žít někde sama v klidu i když třeba s minimem peněz než tohle co popisuješ. Být tebou tak se zbalím a jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
16.1.12 21:24
mapos píše:
Hanka79 píše:
koblizek0434 píše:
no on je takovej vlastně od porodu…mě říká,že jsem pí..,verbeš,k ničemu atd…já bych ho kopla hned,ale nechci,aby ,vlastně ani nevím,snad kvůli malé
To ma nejaky poporodni syndrom misto tebe ne? :evil: Bych mu rekla, at se chlapec probere a takhle mluvi se svyma kamaradama a ne se mnou a na moje dite, ze rvat taky nebude :evil:
A az by jedl on a uz byl plnej, tak bych pred nej mrskla dalsi talir a rekla at pokracuje a rvala na nej stejne jako on na vase ditko… :evil: a ze on sam je verbes,kdyz dokaze rvat na ten bezbrany stvoreni :pocitac:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: vidim,ze mame hodne spolecnyho, presne tak bych reagovala ja!!!!
:) Nechci byt hnusna,ale co jineho s takovym „clovekem“ rvat na dite a na zenu sprosty slova umi jen ubozak a nicka :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
16.1.12 21:25
koblizek0434 píše:

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o boha jeho, aby mu pindour upad :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
16.1.12 21:27
koblizek0434 píše:
dělám si co chci,a jeho to děsně sere,když to takhle musím napsat.Nejradši by byl,abych byla zavřená doma,s nikým nemluvila,hlavně s mojí sestrou,a to bybyl fakt spokojenej,magorTo mi taky řekl,no já ho samo neposlechla…

Tohle me trochu pripomina toho Eliase z Ulice, do davaj na Nove…taky stejne idiot..ikdyz on to nastesti jen hraje.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
16.1.12 21:36

Já teda nevím ale jestli je opravdu takovej jak píšeš máš asi rozhodování jasný…vím že život s dítětem bez táty je složitej a každá ženská se toho bojí ale ten můj at je jakejkoli ví moc dobře kde jsou hranice a když je opřekročí umí si to uvědomit a omluvit se…nikdo není neomylný…ale tvůj chlap si myslí že je středobod vesmíru a že bez něj se svět ay hlavně ty zhroutíš…já jsem taková duše odpouštivá takže bych na tvém místě sbalila malou a na pár dní zmizela k rodině když přijde a slíbí že vše bude jinak dala bych mu ještě jednu šaci ale jediný náznak že se vše vrací do straých kolejí a už by mě neviděl… zkus to …člověk si uvědomí co měl až když to ztratí třeba to tomu tvýmu taky dojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
16.1.12 21:39

No ja mam kamaradku a jeji chlap taky rapl. O rodinu se teda staral vzorne,ale kdyz byl na fusce nebo v praci byla pohoda, jak prisel dom ona byla napnuta jak struna a kdyz se jen pomuchlal s malou bylo dobre. Ale beda jak ji hlidal. Jednou ho chytla blba,ze nepujde o vikendu na fusku a bude doma s nema. Bylo to obdobi co se ucila chodit na nocnik( zacala pozde po 2 roce) ona na nem nechtela sedet a on na ni zarval a od te doby jim mala kokta pohoda. Nakonec od nej odesla i pres to,ze se vzorne staral,ale toto nemohla prenyst pres srdce. Asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí