Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Většinou používám vyškubávací strojek, což bolí, ale oholení vydrží dýl a pokud se to dělá pravidelně, tak vytrhnutí nových chloupků tak drastické není.
Pokud nestíhám a použiju žiletku, tak pak namažu chlapovým balzámem po holení Nivea Senzitiv - pak žádné pupence nevyskočí.
nejlíp funguje pravidelně zasypávat dětským pudrem - např. batole, aviril nebo jiné. Už to tak praktikuju 15 let a 100% to funguje. Každý večer po koupání třísla zasypu pudrem a nemám problém s bolákama
Ahojte, je mi to trapné se ptát, male když se holím „tam dole“ vždy se mi udělají druhý den červené pupínky podotýkám i hnisavé … Celé to tam dole mám červené a bolavé … holím se žiletkou, bud použiji pěnu na holení Gillette dámskou nebo sprchový gel … co mám udělat? ![]()
Vždy po oholení žiletkou použiji krém Tea tree, a druhý den žídné pupínky, dokonalá pokožka bez pupínku. Krém seženete většinou v lékárně..
![]()
Zkus po holení dětský zásyp nebo zinkovou mast.Mně to pomohlo ![]()
Super je gel na holení místo pěny, je to velký rozdíl. Taky je dobře se napařit ve vaně a pak po směru a proti směru. Vždycky po každém! tahu opláchnout, spoustu podráždění dělají chloupky co zůstanou na žiletce. Už mnoho let jsem neměla problém ![]()
Mně proti zarůstání chloupků pomáhá Avirik krém. A inspiraci jsem získala tady na emiminu v podobné diskusi! Tímto ještě jednou děkuji tehdejší pisatelce tohoto typu!
![]()
@Anonymní píše:
Mně proti zarůstání chloupků pomáhá Avirik krém. A inspiraci jsem získala tady na emiminu v podobné diskusi! Tímto ještě jednou děkuji tehdejší pisatelce tohoto typu!![]()
Samozřejmě Aviril krém!.
Mi tu holky poradily pánský balsám po holení
A fakt to funguje
Co já se s tím natrápila
Teda mám zkušenost s Niveou sensitiv ![]()
Od té doby co se holím Wilkinson holicím strojkem s tím mejdlíčkem u žiletky pupeny žádné nemám. Když dojde,což je na celé tělo většinou za týden 1 žiletka a půjčím si manželův/samo novou žiletku/ strojek Gilette,jsem do rána jak oškubaná slepice s nalitýma pupencema ![]()
@regy píše:
Myslíte Aviril dětský krém? Nebo který přesně?
Ano, ten dětský.
Mě teda pomáhá to neholit se proti směru…jen po směru růstu - čili dolů…a pak mažu různejma krémama…a hlavně!!! už jsme spolu nějakej ten pátek takže to neprožívám…dřív to bylo každej den holení = peklo.
Ja mel problem s pocenim v podpazi, neveril jsem ze to vse dela ochlupeni ted mam podpazi oholene a poceni je fuc.to same plati okoĺi pohlavi mel jsem tam 3cm ochlupeni a kdyz me bylo 40let tak jrem zacal holit uplne, a nemam problem s pupinky chce to peci Jestli muzu poradit tak rozhodne Holit! holim gelem a ziletkou.