Krém na opalování?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
7.6.10 13:32

krém na opalování?

Ahoj maminky, chtěla bych vás poprosit o radu. Mám 2,5 měsíční holčičku, mám jí mazat nějakým krémem na opalávání? Samozřejmě se snažím vyhýbat přímému sluníčku, ale znáte to, do kočárku stejně zasvítí. Na netu jsem četla, že by se do jednoho ruku neměli mimča mazat, ale zase co když se mi spálí? Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5527
7.6.10 13:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.6.10 13:49

Děkuju, jsem sice z toho trochu zmatená, ale radši půjdu do lékarny a uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
7.6.10 13:53

Alluš já měla loni dcerku malou a v kočárku jen ležela. Řešila jsem to plínkou přes nožičky a nebo přes boudu, nemazala jsem. a to že na ní někde při přenosu do auta apod. chvilku za svítilo tak jsem neřešila. to letos už to bude horší a mažu pořád. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.6.10 14:05

Taky jsem dávala plínku, ale zase jsem si řikala, jestli jí neni teplo ikdyž plínka je lehká a vzdušná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
7.6.10 14:16

no myslím, že lepší aby jí bylo trošku tepleji i když ta plínka mi přijde v pohodě než jí dávat namazanou na sluníčko. Mám z toho blbý pocit i te´d kdy je malé rok ale v kočárku sedí takže jí nezkaryju, navíc je záhřevná takže dlouhé oblečení nehrozí a na hlavě nic nechce :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.6.10 14:20

Alluš, mně v lékárně řekli, ať s malou prostě nechodím na slunko, že žádný výrobce nevyrábí krém vyloženě pro tak malá miminka.
Takže nakonec to dopadne tak, že koupíš ten nejdražší krém s nejvyšším faktorem, abys měla čisté svědomí, namažeš a budeš zakrývat a miminko chránit plínkou a stínem ;)
(Hlavně ten krém pak večer nezapomeň pořádně omýt ;)) Ale jak to tak vypadá, s tím létem a teplem to letos nebude tak „horké“ :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.6.10 14:26

S trimesicni dcerou jsme leteli k mori. Na slunicko jsem ji samozrejme nevystavovala, v lekarne mi doporucili Microsun od Daylongu. Mazala jsem ji nezakryte rucicky a nozicky - vratila se stejne beloucka, jako jsme odjizdeli.

Tusim, ze Chicco taky vyrabi kremy na opalovani, ktere maji na lahvicce vek 0+

http://www.chiccoshop.cz/Catalog.aspx?…

• Citovat
  • Upravit
12
7.6.10 14:35
Panuška píše:
no myslím, že lepší aby jí bylo trošku tepleji i když ta plínka mi přijde v pohodě než jí dávat namazanou na sluníčko. Mám z toho blbý pocit i te´d kdy je malé rok ale v kočárku sedí takže jí nezkaryju, navíc je záhřevná takže dlouhé oblečení nehrozí a na hlavě nic nechce :zed: :zed:

No to je pravda, radši trochu teplo než na ní něco patlat. Snažím se bejt co nejvíc ve stínu a když to prostě nejde, tak ta plínka bude asi fakt nejlepší. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.6.10 14:37
lulje píše:
Alluš, mně v lékárně řekli, ať s malou prostě nechodím na slunko, že žádný výrobce nevyrábí krém vyloženě pro tak malá miminka.
Takže nakonec to dopadne tak, že koupíš ten nejdražší krém s nejvyšším faktorem, abys měla čisté svědomí, namažeš a budeš zakrývat a miminko chránit plínkou a stínem ;)
(Hlavně ten krém pak večer nezapomeň pořádně omýt ;)) Ale jak to tak vypadá, s tím létem a teplem to letos nebude tak „horké“ :lol: :mavam:

Tak s tím svědomím jsi to báječně vystihla :wink: Zítra jdu s malou k doktorovi, tak se schválně zeptám, jak to vidí on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.6.10 14:37
Hanka1 píše:
S trimesicni dcerou jsme leteli k mori. Na slunicko jsem ji samozrejme nevystavovala, v lekarne mi doporucili Microsun od Daylongu. Mazala jsem ji nezakryte rucicky a nozicky - vratila se stejne beloucka, jako jsme odjizdeli.

Tusim, ze Chicco taky vyrabi kremy na opalovani, ktere maji na lahvicce vek 0+

http://www.chiccoshop.cz/Catalog.aspx?…

Děkuji, hned se na stránky juknu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.6.10 16:50

Ahoj, naše dětská MUDr. nám doporučila DAYLONG BABY SPF 30, je určen pro kojence - opisuji z návodu: Ochrany před UVA a UVB zářením se dosáhne pomocí mikropigmentů, které vytvoří na kůži jemný, prakticky neviditelný film. Ten odráží nebezpečné UV záření. Pro děti od 1 roku je pak vhodný DAYLONG KIDS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
7.6.10 17:19

Ahoj, mam koupeny taky Daylong Baby 30, je tam psane ze pro kojence je ok, zatim jsem nemazala, ale ted zacinaji vedra, myslim, ze budu mazat i kdyz bude mala ve stinu a na slunicko bych ji urcite min do roka vubec nedavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.6.10 18:02
kmacek píše:
Ahoj, naše dětská MUDr. nám doporučila DAYLONG BABY SPF 30, je určen pro kojence - opisuji z návodu: Ochrany před UVA a UVB zářením se dosáhne pomocí mikropigmentů, které vytvoří na kůži jemný, prakticky neviditelný film. Ten odráží nebezpečné UV záření. Pro děti od 1 roku je pak vhodný DAYLONG KIDS

Ten nahradil ten Microsun, vyrobce je stejny - Spirig

• Citovat
  • Upravit
12
8.6.10 10:15
fusa píše:
Ahoj, mam koupeny taky Daylong Baby 30, je tam psane ze pro kojence je ok, zatim jsem nemazala, ale ted zacinaji vedra, myslim, ze budu mazat i kdyz bude mala ve stinu a na slunicko bych ji urcite min do roka vubec nedavala.

Já malou na sluníčko vůbec nedávám, snažím se všude vyhledávat stín, ale právě že vím že to sluníčko trochu opaluje i ve stínu. Tak mám strach. Děkuji za radu, skočím do lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí