Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky, máte některá zkušenosti s touto kosmetikou? Děkuji moc za každé odpovědi. Ráda bych tuhle kosmetiku používala pro mimi ![]()
Sebamed používáme od narození Helenky a za sebe můžu doporučit. Helenka je na kosmetiku citlivá, nemůžu na ni vzít jen tak nějaký krém, ale po Sebamedu nikdy neměla jediný pupínek. A krásně to voní… ![]()
Ahoj Jani, my taky používáme Sebamed již od narození a jsme moc spokojení
Nejlepší je ta pěna do koupele, Samík po ní krásně voní (tak nějak miminkovsky, i když už žádné miminko teda není - je mu 15,5 měsíců) a je opravdu příjemně heboučký ![]()
Já zas chválím ten Dětský krém, extra jemný nebo jak. Kdyby byl levnější, mažu se s ním i já.
muzu jen doporucit.
do pul roku jsem pouzivala weledu,pak jsem dostala telove mlecko sebamed a uz jsem u toho zustala a dokoupila i sampon a sprchac
tak já s touhle kosmetikou začínala a nemám výhrady, dodneška terča nesnese na zadku jiný krém než od téhle značky
Taky pouzivame a jsme moc spokojeni. Doporucila nam tuhle kosmetiku i doktorka na koznim. ![]()
To je krásňoučké, tak jste mě holky přesvědčily
i cenově je dostupný,..
A pro začátek mi budou stačit jaké přípravky? Koukala jsem že mají i tyčinku na rty, tu taky určitě pro malou ohjednám ![]()
tak já pro začátek měla krém na zadek, tělový krém a do koupele