Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Všechny zdravim.. Jsem maminka 3 dětí.. Po porodech jsem hodně přibrala, tak jsem se chtěla dát do pořádku.. Hodně jsem cvičila, chodila na akupunkturu a dodržovala správnou životosprávu a výsledky se (k mé radosti i manžela) dostavily.. Mám jenom jeden problém.. Mám málo pružnou kůži (už v těhotenství se mi dělaly jizvičky i když jsem bříško mazala krémy)a tak moje břicho teď vypadá jako bych zrovna porodila - je povislé a všude kůže přebyvá.. Vím,že musím hodně břicho posilovat, ale chtěla bych tomu pomoct i nějakými kosmetickými prostředky.. Nechci ale kupovat všechny a zkoušet (moc penízků) a tak se ptám jestli nemáte nějaký vyzkoušený co by opravdu fungoval..
Moc děkuji za odpovědi..
ja jsem presvecena, ze kremy na zsetihleni nemohou fungovat - to by bylo fakt moc jednoduche. ikdyz krasne, proto se asi prodavaji - ta iluze.
prekvapi me, kdyby nekdo napsal, ze mu to zabralo - nejak presvedcive
No na zeštíhlení asi nezaberou, to je fakt. Ale v každém případě mě kůži zpevní, jakoby vyhladí. Zázraky to nedokáže, to je jasný, ale já střídám zpevňující od Garnier a od Nivea a vyhovují my. Po porodu jsem dostala od mamky zásobu, mazala jsem a pak když krémy došly, tak jsem se na to vybodla a používala obyč těl. mléka. A nebylo to ono. Takže si břicho, zadek a stehna mažu furt tím zpevňujícím a kůže je vypnutější ![]()
Ahoj,
taktez kombinuji Nivea a Garnier. Ja nemam na brise tuk, jsem dost hubena, ale mam (krom strii) nevzhlednou krabatou kuzi a o previsech nemluve. Stale to vypada hrozive, ale diky kremum uz ne tolik. Zazraky se nekonaji, ale mirne zlepseni je znatelne a i manzel si vsiml.
S.
a kdyz se tyhle kremy vysadi, jsk dlouho trva, nez se to zase vrati zpet? zpevnit bych potrebovala tez (o zestihleni nemluve)
Jeste jsem nevysadila, takze neporadim. Do idealu mi chybi opravdu hodne a na bikiny v lete to nevidim dozivotne. Nicmene efekt to ma. Ja pribrala v rozmezi dvou let 2× 25 kg a bricho jsem mela opravdu velke (znami hadali dvojcata), tudiz zazraky cekat nemohu.
S.
tak mamka používá na zpevnění Enju od Dermacolu a taky je spokojená. Mají i balíček pro maminky, který by měl pomáhat proti strijím: http://shop.dermacol.cz/…elo-166.html
odebíráme časopůis d-test a tam byl test krémů proti celulitidě. všeobecně tam vyšlo, že jsou ty krémy nadhodnocené, že větší efekt má pravidlené masírování a mazání, než samotný krém
ale na to zpevnění by to mohlo zabrat.
nozu píše:
tak mamka používá na zpevnění Enju od Dermacolu a taky je spokojená. Mají i balíček pro maminky, který by měl pomáhat proti strijím: http://shop.dermacol.cz/…elo-166.html
Jé, tak ten jsem taky vyzkoušela, ale musela jsem ho vyhodit, protože mi straaaašně smrděl.
I manželovi. Ale třeba by zabral. Těžko říct ![]()