Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
cena je podle praminku,kolik jich potrebujes. cena zapraminem kolem cca 120-16kc.
vetsiou se cena celkem pohybuje kolem 10 000 a nahoru
Příspěvek upraven 24.05.10 v 21:51
Cena jednoho pramenu je kolem 120kc, záleží kde si to necháš dělat. V Praze je to dražší než na Moravě. Většinou se dává do 100 pramenů. Takže cena vychází cca na 12 000. Ale těch 100 pramenů je hodně, stačí kolem 70.
Příspěvek upraven 24.05.10 v 21:34
Je to podle pramenů. Pokud chceš tak, aby to vypadalo přirozeně tak to vyjde na 30.000 a víc.
Marki, 30.000 je hodně, tolik to nestojí ani v Praze!! Zapomněla jsem napsat, že záleží taky na délce pramene, kratší jsou levnější. A taky jakým způsobem si to necháš udělat. Často používaný je keratin.
ahjky, vlasy jsem měla prodloužené 5 krát. 4 krát v salonu Yes Vip v Praze, jednou ve zlíně.byly to evropské vlasy,keratin v délce cca 50 cm, něco okolo 80 pramenů.V praze jsem za to dávala vždy 24.000,– , ve zlíně 19.000,–.
Krásně to vypadalo vždy tak první měsíc, pak to nebylo nic moc…odrůstající spoje, vypadávající prameny vlasů atd, atd.
Moje vlasy mi to za ty roky šíleně zničilo-ač jsem je měla původně hodně husté…takže rozhodně NEDOPORUČUJU. není nad to, mít svoje krásné vlasy.
Příspěvek upraven 15.10.10 v 21:09
Musím souhlasit s Danielou, hodně to vlasy zničí a pokud je chceš mít hezké, tak musíš chodit co půl roku na posunutí. Já mám svoje vlasy docela dlouhé, ale chtěla jsem je mít ještě delší, takže mně stačilo jen 50 pramenů. Ted už bych do toho nešla.
Danielo nebyla jsi u pí. Vaněčkové??
v salonu Yes je mnoho kadeřnic, tak jsem pokaždé byla u někoho jiného.Popravdě-jména si nepamatuju.Nemusí se tam ani objednávat předem, všechny prameny mají na skledě, takže vám to udělají hned. Taky jsem měla svoje vlasy původně dlouhé(do půl zad)..ale zdálo se mi to málo, chtěla jsem delší. ted vím, že to byla hloupost a už opravdu nikdy více bych na prodloužení nešla.
Je pravda, že chvilku máte vlasy nádherné, ale po nějaké době mnohem horší a řidší než původně před prodloužením-zhuštěním.
Jinak na posunutí pramenů jsem musela chodit každé 3 měsíce..rostou mi vlasy rychleji.Posunutí stojí cca 4-5 tis.
Deri ..u p. Vaněčkové jsem asi nebyla.Jméno si nepamatuju, ale mě ty vlasy dělala ve Zlíně mladá holčina..bylo to po levé straně náměstí v 1.patře.Takové větší kadeřnictví.Dělají tam i gelovky,kosmetiku atd.
ahojky zkušenost nemám, ale přemýšelela jsme nad tím…
nejdříve jsem chtěla klasickou metodu keratinem, ale prý se hodně ničí vlasy.. pak jsem přemýšela nad metodou clip-in… přijde mi to rozumnější, zaplatím 2500kč, ale vlasy mi zůstanou, pokaždé když budu chtít dlouhé vlasy tak je jednodušše přicvaknu..
máte někdo zkušenost s clip-in???
Já mám 3 měsíce prodloužené vlasy metodou clip-in a nemůžu si stěžovat
![]()
Ahoj, prosím máte někdo zkušenost s prodloužením vlasů páskovou metodou?
Mám clip-in, ale nebaví mě si je pořád nandavat
Prodloužení páskovou metodou stojí 2500kč a má to vydržet až 4 měsíce.
Děkuji ![]()
Ahoj holky, některé z vás tu psaly, že po sundání prodloužených vlasů měly svoje zničené a řidší. Dorostly pak časem vlásky do původní hustoty? Uvažuji také o prodloužení, ale nerada bych, aby mi vypadaly i vlastní vlasy…
Máte některá zkušenost?
Zajímá mě prodlužování vlasů…
Máte někdo? Jakou metodou? Jaká je cena???