Strie v těhotenství

144
19.5.10 22:23

stry

Dobry vecer,chtela bych potadit v tehu jsem pribrala skoro 20 kg a hodne mi popraskalo brisko,stehna,prsa dokonce i lytka mazala jsem se vselijakymi mastickami a nic nepomohlo ted jsem rok po porodu samozrejme jsem zhubla ale ty stryje mam porad stejny znami mi rikali ze zesvetlaj ale mam je porad stejny jako kdybych byla den po porodu.nevite neco na to.Prosim porad te mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
19.5.10 22:44

ahoj, mě taky popraskalo bříško, i když jsem mazala vším možným, a popraskalo i mojí mámě, ted má na břichu místo těch červených pruhů skoro jako v barvě kůže ale pořád je na pohled vidět, takže vysvětlá ale kdy nevím také by mě to zajímalo, existuje nějaký krém od vichy, tak hluboké strie, asi ho zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
20.5.10 00:06

Byla jsem před včerejškem na kožním kvůli vyříznutí znaménka a na chodbě na nástěnce nabízeli odstranění strijí nějakou novou metodou. Nevím, nejedná-li se opět pouze o tahání peněz z lidí, ale na druhou stanu si říkám, že kdyby to nezabíralo, tak by to doktorům dělat nedovolili. Zkus se poptat na kožním :nevim:
(Název té metody si nepamatuju. Jen to, že první šetření je zdarma. :-D Krémům v tomto případě moc nevěřím :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
20.5.10 00:14

Tak mi to nedalo a mrkla jsem se do vyhledávače. Jednalo se o tuto metodu: http://www.omlazeni.cz/…tarnuti.html
Tak se zkus poptat. Pokud se ti to rozjelo tak moc, jak píšeš, tak by možná stálo o karboxyterapii pouvažovat. Nemám ale představu, kolik to může stát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
20.5.10 07:59

Ivísku, mojí ségře strie zesvětlaly až asi po třech letech od vzniku… takže asi tak honem to nečekej… :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
20.5.10 08:57

Ahoj, v centru léčebné kosmetiky by měli hojit strie lejzrem:) pracuje tam moje teta,tak sem se optávala…sice jsem ještě neporodila,ale nožičky mi už popraskaly břicho, myslím,že popraská také…ještě mám přeci měsíc do porodu :-) Ten lejzr je jakoby zahojí,že se zatahnou a vyblednou…samozřejmě ta kůe nebude jako před těhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kapi
20.5.10 10:39
lulje píše:
Tak mi to nedalo a mrkla jsem se do vyhledávače. Jednalo se o tuto metodu: http://www.omlazeni.cz/…tarnuti.html
Tak se zkus poptat. Pokud se ti to rozjelo tak moc, jak píšeš, tak by možná stálo o karboxyterapii pouvažovat. Nemám ale představu, kolik to může stát :nevim:

V odkaze je uvedená i přibližná cena..

• Citovat
  • Upravit
5527
20.5.10 16:29
Kapi píše:
lulje píše:
Tak se zkus poptat. Pokud se ti to rozjelo tak moc, jak píšeš, tak by možná stálo o karboxyterapii pouvažovat. Nemám ale představu, kolik to může stát :nevim:
V odkaze je uvedená i přibližná cena..

Já jsem to nezkoumala. Spíš mě zajímalo hlavně to, ja se ta metoda jmenuje. Večer na to mrknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
12.6.10 09:59

Ahojky, po porodě mi taky hodně popraskalo břicho a všude čtu a řekli mi, že to samo nezmizí, pouze zesvětlá a je to běh na dlouhou trať, u jedné kamošky zesvětlily po roce, u druhé po dvou … takže představa nic moc a krémy nepomáhají :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cvrcek26
19.7.10 11:13

Ahojky, taky mi v těhotenství popraskalo bříško a zadek, tak jsem po porodu hledala všechno možné i nemožné na zesvětlání. Co se mi opravdu osvědčilo bylo 2× denně mazat krémem proti striím od Babé Laboratorios (je sice dražší, ale opravdu super) a taky jsem vyčetla, že pomáhá omývat si postižená místa „mořskou houbou“ (http://www.chytrazena.cz/…ie-1422.html), takže jsem nelenila, jednu si pořídila a poctivě omývala a omývala no a můžu říct, že na břísku nemám strie skoro vůbec vidět :palec: . Teď čekáme druhé mimi, tak jsem zvědavá :think: , když tak zkusím celou strategii zopakovat :lol: .

• Citovat
  • Upravit
2
30.6.13 21:54

Strie

Dobry dever, chtela jsem se zeptat jsem v 7tydnu tehotenstvi a chtela bych vedet cim jste se kdo mazal jakym kremem staci jen nejaky vyzivny nebo primo uz na stie. Dekuji predem za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
30.6.13 21:58

Ahoj ja jsem pouzivala Loccitane madlovy olej, ktery je na to primo doporucovanej. Je drahy, za tehotenstvi jsem spotrebovala dve baleni a byly to nejlip ulozene 2000, nemam ani jednu strii. Ale musim taky rict, ze jsem nabirala pomalu a postupne, zadne velke skoky a to urcite taky pomaha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
7.7.13 23:30

Bionect krém

Mě MUDr. na zesvětlání doporučila Bionec krém - objednává se v lékárně. Je na dohojení jizviček a popálenin. Vzhledem k tomu, že strie jsou pajizévky, doporučila mi ho i na ně. Nezmizí, ale měly by se krásně dohojit. Zatím mažu dva měsíce a jsou lepší než po porodu, ale jdou pořád dost vidět. Také je prý dle doktorky důležité, abych je letos neopalovala a na sluníčku mazla 50tkou.
http://www.heureka.cz/?h[fraze]=bionect+kr%C3%A9m&utm_source=firefox-search

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
5.8.13 10:44

Já jsem se mazala i 5× denně vším co bylo po ruce.. krémy, olejíčky i oliváč…byla jsem nonstop mastná… a nemám ani jednu prasklinu :palec:. Puvodní váha 51/ při porodu 75. Takže 25 kg nahoře. Ale je to asi individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.19 09:18

Ahoj holky, taky se chci poptat na to, co vám opravdu pomohlo proti vzniku strií.
Mažu celé břicho, zadek, stehna i prsa už prakticky od // na testu, protože mám z minulého těhotenství špatnou zkušenost. Tehdy jsem začala mazat až když břicho rostlo (někdy v 5. měsíci) a popraskala jsem nehorázně moc. Teď mažu Bi-oilem a Elasti-Q (nejdřív jsem měla krém, teď olej). Jsem teď ve 27. tt a stejně mě začíná kůže fest svědit. Mažu vždycky večer po sprše na vlhkou kůži. Nepřibrala jsem zatím nějak extra moc, mám navrch asi 4 kg. Tu vazelínu si mažete taky večer po umytí? Já mám obyč čistou a mám z ní nějaké červené pupínky - alergická reakce? Nějký jiný tip? Mám třeba mazat 2× denně nebo je to zbytečné? Minule jsem střídala různé oleje a klasické krémy (nivea apod.) a výsledek byl hrůzný. Děsím se toho, jak budu vypadat, zatím nemám skoro žádné břicho a strie už lezou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí