Který olejíček je nejlepší

14.5.10 14:10

Který olejíček je nejlepší

Chtěla bych se zeptat jak ste spokojené s různými druhý dětských olejíčků. Příjde mi že je dobrý značky Astrid, a je i docela levný, když jej cenově srovnám s ostatními. Dřív sem používala klasický Aviril, ale čím dál víc se zdražuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22026
14.5.10 14:16

Občas používám Hipp a docela nám vyhovuje… ale my stejně (když už vůbec mažeme) máme raději tělová mléka - člověk se od toho tolik nezamastí a může se v tom holka patlat s náma, od oleje je vždycky jako čuník ona i její okolí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.10 14:18

Já olejíček používám spíše jen do vody, když se jdeme koupat. Malý totiž nesnese nic na tváři, takže jej musím potajnu mazat, až když tvrdě spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
14.5.10 14:19

Já používám pro malého, bud Niveu, nebo Jonsons baby a Penaten. Střídám mléka s olejíčkama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
14.5.10 14:20

Ahojky,občas ho používám, jestli myslíš od Astridu to Batole olejíček a do koupele ten jemný dětský mycí gel. Tím olejíčkem mažu Danečka občas, více mažu Excipialem u lipolotio. Daneček se mi dost, když se narodil, osypával. Ale od Astridu to Batole snáší dobře. Myslím, že je to docela dobrá kosmetika za slušnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.10 14:21

No právě, mě přijde ,že je ze všech těch značek nejlevnější a i dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
14.5.10 14:22

Jo, jak psala Bohunka, moje ségra taky používá Hipp, vyhovuje jejímu malému, taky je za slušnou cenu. Nám zase ale nevyhovuje, protože je dost parfémovaný a malej měl po něm pupínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
14.5.10 14:26

Laskyna ten Excipial lipolotio kupuješ v lékárně ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.10 14:27

a kolik stojí ten Hipp i Excipial Lipido

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
14.5.10 14:28

já sice ještě nemám vyzkoušeno, ale plánuju koupit tenhle http://www.saloos-shop.cz/…y-olej-50ml/

a pro sebe jsem si koupila http://www.saloos-shop.cz/…i-olej-50ml/
moc mi voní a pěkně rychle se vstřebává a vsákne a pokožka pak není tak mastná… a ten dětský mi voní taky, koupila jsem ho kamarádce na miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
14.5.10 14:29

My kupujeme Hipp a jsme spokojení.

Cca do půl roku jsme kupovali slunečnicový olej v lékárně, to bylo asi nejlevnější. Akorát jsem pak měli doma pořád strašně upatlanou lahvičku, takže teď kupujeme ten Hipp, bčas po koupání namažeme, a prázdné lahvičky jsou super hračka ;).

Příspěvek upraven 14.05.10 v 15:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
14.5.10 14:29

U me vede Weleda - prirodni sezamovy olej s vytazkem z mesicku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
14.5.10 14:31

Jj, kupuju ho v lékárně, nejlevněji jsem ho sehnala nedávno za 108,–Kč. Co jsem si všimla, pohybuje se od 100-120,–Kč. A balení, 1ks má 200ml. Vydrží mi tak průměrně 1,5 měsíce, někdy i dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
14.5.10 14:37

Taky nedam na Excipial dopustit..opravdu po nem kuze sucha neni.A stve me,ze jsem kdy vubec na malou patlala cokoli jineho,oleje i mleka s kupou parfemu,presto ze pisou,pro citlivou kuzi a dalsi blbiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.10 15:10

Jako ginche - Weleda u nás vede. Patří ale k těm dražším… Střídáme ho s Excipialem U Lipolotio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí