Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s nějakou dobrou blond barvou,která nechytne do oranžova,jestli teda taková existuje.u mně je to vždy problém.Teď mám vlasy promelírované,tak tam by to snad mělo chytnout dobře,ale odrosty mám tmavě hnědé,tak mám obavu ať nejsem jak pomeranč.
No tak myslím, tedy nejsem kadeřnice, že pokud jsou valsy hnědé, tak je blond barva na úplné blond neobarví. Jedině odbarvit a za pár dní nabarvit blond odstínem. Tak to dělali mojí kolegyni. Měla teda barvičku hezkou, ale co to udělá s vlasama…
Kuba123 píše:
Chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s nějakou dobrou blond barvou,která nechytne do oranžova,jestli teda taková existuje.u mně je to vždy problém.Teď mám vlasy promelírované,tak tam by to snad mělo chytnout dobře,ale odrosty mám tmavě hnědé,tak mám obavu ať nejsem jak pomeranč.
Ahoj, doporučuju tuhle
http://www.lorealprofessionnel.cz/…fiche_S.aspx?…^Axe_Coloration_S^F1_Col_Oxydation_S&prdcode=AA2&tc=Navigation^Nav_Produits_et_conseils^Nav_Produits_et_services& jsem hnědovlasá původně a tahle chytá super a minimálně ničí vlasy ![]()
u me byli nejlepsi vysledky s touhle http://img.seznamzbozi.cz/…510eab7c.jpg ale uz jsem blond sen vzdala.barvit kazde dva tydny celou hlavu je vrazda a chodit ke kadernici na odrosty je zbytecne drahe. tak drzim palce ![]()
doporučuju palette e20 tu jsem měla já,jsem brunetka od přírody a jedu dobu mě chytlo no:)barvila jsem si jí doma zelená nebyla:)ale pokud máš tavé vlasy tak bacha když tě blond omrzí to jen tak na tmavou nepřebarvíš:(moje zkušenost že vlasy byly stříbrné musela sjem pak postupně melírama..
no to se stane pokud se odbarvujes dlouho nebo moc casto.nema se pak ta barva na cem chytit.taky to tak ted mam, chyta mi jen do pulky vlasu
Ahoj,tak ja jsem nekolikrat chtela meliry,ale zkousela jsem snad vsechno co slo a vzdy jsem mela vlasy do zluta,mam vlasy tmave.Vykaslala jsem se na to.
Po dlouhe dobe jsem objevila francouzsky melir Decolor a je to jednicka.Nechala jsem barvu na vlasech sice dele,nez je v navodu,ale nevadilo mi to,nejak extra se mi vlasy neznicily.Je to klasicky prasek a redila jsem ho s 9% kyslicnikem.Kupovala jsem ho vzdy jen v obchodu pro kadernice,nikde jinde jsem ho nesehnala,ani ho nikde nikdo neznal.Ja jsem z Kladna.
Ahojky.Viktorie,bohužel se mi nepodačilo otevřít odkaz,nevím proč.můžeš mi prosím napsat název barvy a odstín.Barvička vypadá fakt moc hezky,přesně takovou jsem chtěla.děkuji moooooc