Holení - kdy polevit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40416
12.6.20 07:39
@PetaOV píše:
Já nejsem zrovna zastáncem vyholených. Upravená je lepší.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
12.6.20 07:42
@PetaOV píše:
Já nejsem zrovna zastáncem vyholených. Upravená je lepší.

Tak samozřejmě, takových chlapů je mrak…

A diskuse není o holení, to je tady zástupné, ale hlavní problém je chybějící komunikace u zakladatelky a jejího partnera, není schopna se na toto (jaký má její partner názor na holení) svého chlapa zeptat a místo toho dělá jakýsi průzkum na E-mimi… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.20 07:51
@Kriss Tina píše:
Me je teda fuk jak dlouho sem ve vztahu ja se holim kvuli svymu pocitu, ne kvuli chlapovi.

Tak to máš stejně, jako moje žena, taky se holí vyloženě kvůli svému pocitu. Když jde někam pařit nebo tak, tak se před tím jde oholit. Když jdme spolu nebo před sexem, to považuje za zbytečné…

• Citovat
  • Upravit
37131
12.6.20 08:03
@Anonymní píše:
Tak to máš stejně, jako moje žena, taky se holí vyloženě kvůli svému pocitu. Když jde někam pařit nebo tak, tak se před tím jde oholit. Když jdme spolu nebo před sexem, to považuje za zbytečné…

Tak to nemyslim, ja se holim porad, nesnasim kdyz nekde rasi milimetr cehokoliv :D mysleno bylo, ze mam rada hladkou kuzi, ne ze se holim, abych se libila. Pokud to těší partnera, je to jen příjemné plus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
12.6.20 08:45

Vy se ženy ptáte partnera, jak by se mu to líbilo? Já se nikdy neptala a nikdy mi o tom nic neříkal, přijme to vždy tak, jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
12.6.20 08:56

Tohle nemusíte nějak extrémně řešit. My chlapi to taky moc neřešíme, jestli je ženská oholená nebo ne. My jsme rádi, že si zafuníme nad norou. Stačí pravidelná hygiena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
12.6.20 09:06
@Jabadabadu píše:
Tohle nemusíte nějak extrémně řešit. My chlapi to taky moc neřešíme, jestli je ženská oholená nebo ne. My jsme rádi, že si zafuníme nad norou. Stačí pravidelná hygiena.

Mne taky prijde, ze muj se tim nejak nezabyva. Stridala jsem to ruzne a nikdy nic nekomentoval. Nerikal, ze tak se mu to libi vic ci min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
12.6.20 14:22
@izquierdo píše:
Vy se ženy ptáte partnera, jak by se mu to líbilo? Já se nikdy neptala a nikdy mi o tom nic neříkal, přijme to vždy tak, jak to je.

Ale nerikej, jenom tady nezminujes, ze kdyz se naposledy smal tve trvale, taks mu rozrizla koutky jako Jokerovi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
12.6.20 14:27
@PaníKadrnožková píše:
Ale nerikej, jenom tady nezminujes, ze kdyz se naposledy smal tve trvale, taks mu rozrizla koutky jako Jokerovi :nevim:

Trvala dole? A nemela popalenou frndu? Uz ten preliv spadane listi tam nebyl velky sukces.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
12.6.20 14:34
@ontarova.stara píše:
Trvala dole? A nemela popalenou frndu? Uz ten preliv spadane listi tam nebyl velky sukces.

Izimu se „libi“ vsechno, no. O tom prelivu pššt, jinak ho vykosti :(

• Citovat
  • Upravit
PetaOV
12.6.20 15:12
@free333 píše:

Ale já přidal jen svůj názor. Pokud tazatelku má ten druhý rád…tak mu nebude vadit kožíšek!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky