Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tyjo to ani nevím.. Po roce? Po dvouch?
i teď se teda stydím když nejsem úplně oholena
![]()
I vzhledem k okolnostem seznámení jsme byli víceméně zvyklí k sobě přistupovat v jistých věcech přirozeně… takže od začátku jsem byla upravená, ale ne přes čáru nějakého mého osobního komfortu, aby mě to obtěžovalo (což např. holení každý den by mě opravdu obtěžovalo). Takže přítel, teď už manžel, je prostě od počátku zvyklý na nějakou míru upravenosti, která je pro mě normální a tak ji mám už nějakých těch 10 let… jak v holení, líčení, oblékání (možná, že se dokonce líčím o něco víc, než když jsme se poznali). ![]()
Popravdě by mi asi přišlo trošku zvláštní, být na začátku vyvoněná, vyfiknutá, pečlivě namalovaná dáma a po půl roce si říct, že už je chlapec zaháčkovaný, tak se teprv začnu chovat tak, jak je to pro mě normální a přirozené. ![]()
Tak běž ke kosmetičce, ať ti to vezme cukrovkou nebo voskem.
Me je teda fuk jak dlouho sem ve vztahu ja se holim kvuli svymu pocitu, ne kvuli chlapovi. Tak si chlupy ostranuj i jinak nez ziletkou, to ti vydrží dyl.
Asi podle něj. Jestli mu na tom hodně záleží nebo mu je to fuk..
Holím se furt, v našem věku už člověk nesmí ztrácet čas a být připraven, naskytne-li se příležitost
. A kdo je připraven, není překvapen, že…
@ontarova.stara píše:
Holím se furt, v našem věku už člověk nesmí ztrácet čas a být připraven, naskytne-li se příležitost. A kdo je připraven, není překvapen, že…
Jsem z tebe dnes nadsena.
@ontarova.stara píše:
Holím se furt, v našem věku už člověk nesmí ztrácet čas a být připraven, naskytne-li se příležitost. A kdo je připraven, není překvapen, že…
Když to na jednoho přijde, těžko náhle lovit břitvu a pitralon v brašně ![]()
Když na to přišla řeč. Zkoušela jsem vosk, to jsem teda brečela a jako by do mě řezali
nevím, jestli jsem tak přecitlivělá, ale řekla jsem si, že tohle už nikdy. Bolí to jak čert, ale zase pro krásu se musí trpět, že…
@izquierdo píše:
Jsem z tebe dnes nadsena.
Hele, něco tedy dělám blbě
.
@PaníKadrnožková píše:
Když to na jednoho přijde, těžko náhle lovit břitvu a pitralon v brašně
Duchy Moskvy a dětský zásyp, vy mladí jste evidentně na ty unisex vůně…Pitrouš, to je CK pro proletariát, že?
@Anonymní píše:
Ahojky. Nemyslím tím, vůbec se neholit. Nevím jak to mají jiní, ale v začátku vztahu jsem se holila pořád, když jsem měla být s přítelem. A bylo mi jedno, že je to každý den. Ale když je to tak často, začaly se mi dělat pupínky a pak to ani pořádně holit nešlo a bylo to bolestivé. Myslím tím všude. Nemyslím, abych se neholila vůbec a byla jak opička. Ale v jaké fázi vztahu už byste trochu polevili a nemysleli na každý chloupek co už začíná zase růst? Po jaké době jste to už tolik neprožívali? Já jsem asi chtěla být co nejvíce pro přítele přitažlivá a na tomhle jsem si dávala záležet. Ale jednak mě to už moc nebaví a není to pro pokožku zrovna top. I přesto, že pokožku mažu, holim s pěnou atd.
@Anonymní píše:
Ahojky. Nemyslím tím, vůbec se neholit. Nevím jak to mají jiní, ale v začátku vztahu jsem se holila pořád, když jsem měla být s přítelem. A bylo mi jedno, že je to každý den. Ale když je to tak často, začaly se mi dělat pupínky a pak to ani pořádně holit nešlo a bylo to bolestivé. Myslím tím všude. Nemyslím, abych se neholila vůbec a byla jak opička. Ale v jaké fázi vztahu už byste trochu polevili a nemysleli na každý chloupek co už začíná zase růst? Po jaké době jste to už tolik neprožívali? Já jsem asi chtěla být co nejvíce pro přítele přitažlivá a na tomhle jsem si dávala záležet. Ale jednak mě to už moc nebaví a není to pro pokožku zrovna top. I přesto, že pokožku mažu, holim s pěnou atd.
Zeptej se na to přítele…
Oni jsou i chlapi, kteří to holení moc nemusí, třeba budeš překvapena, až Ti řekne, že kvůli němu se holit nemusíš…
@ontarova.stara píše:
Duchy Moskvy a dětský zásyp, vy mladí jste evidentně na ty unisex vůně…Pitrouš, to je CK pro proletariát, že?
Já myslela pitralon jako obecný název, ale jestli jdeme do osobní roviny, tak jako kontraband Kuznětskij most, jinak poslouží i Živé květy ![]()
Ty samotnou guru vyznamenaná Bohyně sexu ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Já myslela pitralon jako obecný název, ale jestli jdeme do osobní roviny, tak jako kontraband Kuznětskij most, jinak poslouží i Živé květyTy samotnou guru vyznamenaná Bohyně sexu
A já nejvíc komplimentů sklízela, když jsem se v Globusu na WC omylem rukávem zachytila za ten rozprašovač s lesní vůní v kabince. To bych potřebovala sehnat, běžný WC osvěžovač nemá takový grady, i když velikost tohoto dežodorantu je sympatická a poměr výkon cena ani nezmiňuji.