Přítel na mě nemá moc času, je hodně s dětmi

Anonymní
10.6.20 17:04

Stvalo by vás to?

Ahoj, chci se zeptat, zda by vas to taky stvalo.
Nasla jsem si přítele, je o dva roky starší ale 30 mu jeste ani nebylo, jsme spolu par měsíců. On ma dve deti s předchozího vztahu, to ze je ma pořád mi uz taky začíná vadit kazdy 3 den v tydnu ma deti minimalne na dva dny, takze pro nas cas skoro nic, v praci je tak do 4 odpoledne, pak se mu uz nic nechce, jednou za 14 dni ma deti i na víkendy včetně toho tydnu. Na me si cas akoro nenajde, max kava vecere atd. Další vec co me zaráží je ze ma vsude přihlašovací jméno, heslo atd jmeno sve ex, prijde ki to divný jako by si to nemohl zmenit. :nevim: 8o
Co e tyce financí atd, tam problem neni ja vydělávam, když někam jdeme tak platí ani se mě nepta. Nevim jestli má smysl v tom vztahu vubec pokračovat :roll:

Anonymní prosim z důvodu ze jeho ex je tu. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.6.20 17:07

Jeste dodám ze od sebe jsou skoro rok, a jeste k tomu si obcas dávají kávičku u ni doma. To ze obcas jde radeji s kamaradem nez aby šel někam semnou taky hrozny.

• Citovat
  • Upravit
2474
10.6.20 17:09

Stěžovat si na to, že chlap tráví čas se svými dětmi je dost ubohý. Kávičky s ex jsou trochu divné, to jo. Máte vůbec vztah, nebo jsi jen šuk, když je čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
10.6.20 17:10

Mnihem vuc by me stval chlap, co na svoje deti s.ere.
Najdi si bezdetneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
10.6.20 17:10

Tak maj stridavku no :nevim: najdi si bezdetneho, kdyz te deti vadi. Ja bych to brala jako plus, ze se jim venuje. Stejne vam to nevydrzi, kdyz on ma sve deti rad a tobe prekazi. Rady te mit nebudou, uciti z tebe tu negativitu. Proč zkoumas jeho hesla? To je snad jeho vec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
10.6.20 17:14

Najdi si bezdětného, jeho děti tam budou stále, minimálně do 18

• Citovat
  • Upravit
8864
10.6.20 17:19
@Pet32 píše:
Najdi si bezdětného, jeho děti tam budou stále, minimálně do píše: Více

Přesně. Tohle vůbec nemáš ve svém věku zapotřebí. Máš mládí na to být na prvním místě, užívat si i neplánovaných výletů, dlouhých večeří a mít dostatek času na vás dva. 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
10.6.20 17:24

Jediný důvod proč jsi s mužem s 2 dětmi který je rok po rozchodu dost možná nemá dořešeno a sama děti nemáš?

Nechápu.

• Citovat
  • Upravit
32124
10.6.20 17:25

Ano štvalo by mě to velmi, proto pro mě chlapi se závazky byli tabu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
10.6.20 17:27

Holt si nemas hledat chlapa s detmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
10.6.20 17:32
@Anonymní píše:
Nasla jsem si přítele, je o dva roky starší ale 30 mu jeste ani nebylo, jsme spolu par měsíců. On ma dve deti s předchozího vztahu, to ze je ma pořád mi uz taky začíná vadit kazdy 3 den v tydnu ma deti minimalne na dva dny, takze pro nas cas skoro nic, v praci je tak do 4 odpoledne, pak se mu uz nic nechce, jednou za 14 dni ma deti i na víkendy včetně toho tydnu. Na me si cas akoro nenajde, max kava vecere atd. Další vec co me zaráží je ze ma vsude přihlašovací jméno, heslo atd jmeno sve ex, prijde ki to divný jako by si to nemohl zmenit. :nevim: 8o
Co e tyce financí atd, tam problem neni ja vydělávam, když někam jdeme tak platí ani se mě nepta. Nevim jestli má smysl v tom vztahu vubec pokračovat :roll:Anonymní prosim z důvodu ze jeho ex je tu. Dekuji

Ano štvalo by mě to hodně a vztah bych ukončila. Tohle opravdu nemá cenu. Pokud si najdeš chlapa s „minulosti“ a vadí ti jeho vlastní děti, tak bych s tebou nebyla ani vteřinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.6.20 17:34
@Anonymní píše:
Co e tyce financí atd, tam problem neni ja vydělávam, když někam jdeme tak platí ani se mě nepta. Nevim jestli má smysl v tom vztahu vubec pokračovat :roll:Anonymní prosim z důvodu ze jeho ex je tu. Dekuji

Ex prostě ze života nevymaže, když má děti. Jestli to vadí teď, později to nebude lepší. Musíš se rozmyslet, jestli ti za to všechno stojí. Jako mladá a svobodná bych do dětného nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
10.6.20 17:39

Jsou to jeho děti a má o ně zájem… takže kde je ten problém?

Po pár měsících znáš jeho přihlašovací hesla??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.20 17:42
@fíkofka píše:
Jsou to jeho děti a má o ně zájem… takže kde je ten problém?Po pár měsících znáš jeho přihlašovací hesla??? 8o

Jednou mi rekl abych, se přihlásila na jeho email, a neco potřeboval, pak treba na tv, wifi na atd.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
59395
10.6.20 17:51

Ano vadilo a proto jako svobodná a bezdětná bych hledala svobodného a bez dětí ;) Lepší to nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí