Přítel na mě nemá moc času, je hodně s dětmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12007
10.6.20 20:42

Vybodni se na nej, ma na lepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.20 20:46
@Lekninka91 píše:
Vybodni se na nej, ma na lepsi ;)

Aha, mevim jestli mu to nejaka bude takto trpět, ja ho mam rada, takze se dokazu přizpůsobit, chtela jsem vědět vas nazor :roll:

• Citovat
  • Upravit
81481
10.6.20 20:49
@Anonymní píše:
Aha, mevim jestli mu to nejaka bude takto trpět, ja ho mam rada, takze se dokazu přizpůsobit, chtela jsem vědět vas nazor :roll:

Trpět co? Že se stará o vlastní děti? Představ si, že jsou takové, co mu trpí ty děti, ikdyž jsou s ním furt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
10.6.20 21:04

Divej, ale zase jsou páry, co se nevidí dlouhodobě.. Mám kamarádku, co má manžela, že pracuje nějak v zahraničí a je pryč celé dva měsíce a pak přijede domů..
Já dkyž začínala s manželem, tak dojížděl do práce přes půl republiky vracel se v pá, a vídali jsme se jenom so- ne..
Zase tak dramatické - časově to nemáš.. jenom si musíš uvědomit, jeslti prostě zvládneš nebýt středem vesmíru.. že je to dělené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
10.6.20 21:07

A kdyby to bylo opacne, tys mela deti a chlap ne, taky bys je radsi dala k druhemu rodici a byla s nejakym chlapem a o deti se nezajimala? Ja treba vidim chlapa 2 dny v tydnu, z toho jeste pulku casu resime provozní veci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32917
10.6.20 22:50
@Anonymní píše:
Aha, mevim jestli mu to nejaka bude takto trpět, ja ho mam rada, takze se dokazu přizpůsobit, chtela jsem vědět vas nazor :roll:

Trpět? Děláš si srandu? Doufám, že mluvíš o dávání přednost kamarádům před partnerkou nebo max kávičkam s ex a ne o dětech.
Můj ex má děti taky každý týden několik dní, nám to takto vyhovuje, i dětem, už léta, a doufám, že ho ani nenapadne si najít nějakou podobnou píp, co mu do toho bude chtít kecat, když nemá sama absolutně žádné zkušenosti.
Najdi si bezdětného, ve věku kolem 30 jich jsou ještě mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
11.6.20 00:33
@andelka83 píše:
Trpět? Děláš si srandu? Doufám, že mluvíš o dávání přednost kamarádům před partnerkou nebo max kávičkam s ex a ne o dětech.
Můj ex má děti taky každý týden několik dní, nám to takto vyhovuje, i dětem, už léta, a doufám, že ho ani nenapadne si najít nějakou podobnou píp, co mu do toho bude chtít kecat, když nemá sama absolutně žádné zkušenosti.
Najdi si bezdětného, ve věku kolem 30 jich jsou ještě mraky.

To si rikam taky.. snad muj chlap nenatrefi na neco takovyho.. nezijeme spolu pres rok, ale treba tenhle tejden u me prespava, protoze chodim na nocni, takze vecer prijede, prespi, rano odvede kluka do skolky a jede do prace. No a dokonce si spolu dame i to kafe a veceri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.20 07:52
@Lekninka91 píše:
To si rikam taky.. snad muj chlap nenatrefi na neco takovyho.. nezijeme spolu pres rok, ale treba tenhle tejden u me prespava, protoze chodim na nocni, takze vecer prijede, prespi, rano odvede kluka do skolky a jede do prace. No a dokonce si spolu dame i to kafe a veceri :mrgreen:

To je divný ne? :roll:

• Citovat
  • Upravit
12007
11.6.20 08:09
@Anonymní píše:

Jo, je strasne divny, ze kdyz spolu mame jednou dite, tak spolu vychazime, o syna se stara a venuje se mu :lol: :lol: :lol: vyndej si hlavu z prdele, liskni si a prober se :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
11.6.20 08:12
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat, zda by vas to taky stvalo.
Nasla jsem si přítele, je o dva roky starší ale 30 mu jeste ani nebylo, jsme spolu par měsíců. On ma dve deti s předchozího vztahu, to ze je ma pořád mi uz taky začíná vadit kazdy 3 den v tydnu ma deti minimalne na dva dny, takze pro nas cas skoro nic, v praci je tak do 4 odpoledne, pak se mu uz nic nechce, jednou za 14 dni ma deti i na víkendy včetně toho tydnu. Na me si cas akoro nenajde, max kava vecere atd. Další vec co me zaráží je ze ma vsude přihlašovací jméno, heslo atd jmeno sve ex, prijde ki to divný jako by si to nemohl zmenit. :nevim: 8o
Co e tyce financí atd, tam problem neni ja vydělávam, když někam jdeme tak platí ani se mě nepta. Nevim jestli má smysl v tom vztahu vubec pokračovat :roll:Anonymní prosim z důvodu ze jeho ex je tu. Dekuji

Ve Tvém věku a jako bezdětná bych to skončila, nebudeš nikdy na prvním místě a kdoví, jestli bude chtít pak další s Tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
11.6.20 08:16
@Anonymní píše:

Neprijde mi to divny. Ono ne vzdy musi z horouci lasky byt absolutni nenavist. Kdyz opadnou porozchodovy emoce, tak se da s tim druhym docela dobre vychazet. Minimalne kvuli detem. Kdybys byla matka, taky bys nedala dite otci jen proto, ze sis nasla noveho muze. I kdyz… nektere to tak delaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.6.20 08:23

Jako svobodna a bezdetna bych hledala take bezdetneho.

Chlapa z druhe ruky s detma nebrat.

Casem ti budou vadit nejen deti, ale i ty peníze, co deti stoji. A ze ty teda krome casu stoji i hodne penez.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
11.6.20 08:28
@Anonymní píše:

Kolik ti prosim te je let? Pises jak naka nablbla -náctka? :pocitac:

Trpět deti? 8o :zed:

Opakuji - najdi si bezdetneho! Tohle nema budoucnost…

Uz ted pomalu zacinam toho chlapa, jeho exmanželku a hlavne ty deti litovat…

• Citovat
  • Upravit
81481
11.6.20 08:33
@Lekninka91 píše:
To si rikam taky.. snad muj chlap nenatrefi na neco takovyho.. nezijeme spolu pres rok, ale treba tenhle tejden u me prespava, protoze chodim na nocni, takze vecer prijede, prespi, rano odvede kluka do skolky a jede do prace. No a dokonce si spolu dame i to kafe a veceri :mrgreen:

Se to nějak sešlo, u nás taky spal. :jazyk: :mrgreen: Ale prvně, asi po 4 letech, páč mu u nás nabourali auto a čekal na cajty, dorazili po 7mi hodinách. :roll:
Ale zakladatelka by to koukám nerozdejchala. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32917
11.6.20 08:48
@Anonymní píše:

Není. Je to ideální v péči o dítě. Vycházet si vstříc. Někde to jde a když je to potřeba..my si třeba s ex do bytu nelezeme, ale umím si představit, že by to bylo nutné, a dalo by se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí