Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mackA159 zakladatelka asi nebude takové terno, aby si mohla vybírat.
Za včas to ukonči a najdi se bezdětného, který se bude plně věnovat tobě případně vašim dětem v budoucnu. Jinak se budeš muset neustále přizpusobovat někomu jinému (dětem, bývalé)
On se chová správně, ale kdybych sama neměla děti, tak by mě to štvalo. Najdi si bezdetneho, nemá to budoucnost.
Si najda chlapa bez dětí. Chlap kterej se dětem věnuje je lepší než kdyby na ně kaslal
A co bys delala, kdyby tvuj partner mel deti v peci. Ne, ze bych te nechapala, ale pokud se nedokazes smirit s tim, ze deti maji a pravdepodobne snad i budou mit porad prednost, tak si najdi bezdetneho. To, ze s byvalou vychazi je plus pro ty deti. A hesla se mu treba menit nechteji, ale na to bych se ve vztahu normalne zeptala partnera.
Zakladatelko holt prostě ne každý je takový formát, aby dokázal přijmout cizí děti.
Když Ti vadí už nyní-jste spolu chvíli a nebydlíte spolu, tak za pár let a s případnými vlastními dětmi budeš ty partnerovi nenávidět. Nemá to cenu a je to ztráta času. Na dětného chlapa „nemáš“ a to se nezmění, to bude jedině horší…
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat, zda by vas to taky stvalo.
Nasla jsem si přítele, je o dva roky starší ale 30 mu jeste ani nebylo, jsme spolu par měsíců. On ma dve deti s předchozího vztahu, to ze je ma pořád mi uz taky začíná vadit kazdy 3 den v tydnu ma deti minimalne na dva dny, takze pro nas cas skoro nic, v praci je tak do 4 odpoledne, pak se mu uz nic nechce, jednou za 14 dni ma deti i na víkendy včetně toho tydnu. Na me si cas akoro nenajde, max kava vecere atd. Další vec co me zaráží je ze ma vsude přihlašovací jméno, heslo atd jmeno sve ex, prijde ki to divný jako by si to nemohl zmenit.![]()
Co e tyce financí atd, tam problem neni ja vydělávam, když někam jdeme tak platí ani se mě nepta. Nevim jestli má smysl v tom vztahu vubec pokračovatAnonymní prosim z důvodu ze jeho ex je tu. Dekuji
Nema to smysl, vztah ukonči, děti pro něj budou vždy na prvním místě, ty na druhém a pokud ti to vadí neztracej v tom vztahu čas.
Děcka bude mít pořád, dalších x let. Takže si najdi bezdětného.
Děti by mi nevadily- ale zapracoval bych na vlastním. Ale kávička s bejvalkou?
To teda ne…
![]()
Ano, jako bezdětné svobodné by mi to štvalo. Ale jediným řešením je si najít bezdětného.
Nebo co čekáš? Že se vybodne na vlastní děti kvuli buchtě?
@mrav píše:
Děti by mi nevadily- ale zapracoval bych na vlastním. Ale kávička s bejvalkou?![]()
To teda ne…
![]()
Co vyřeší mít sním vlastni děti? Jsou spolu pár měsíců, a už je nesnáší. Doufám že ten chlap je rozumnej, a kopne ji někam. Žádná ženská ani chlap, nemají mít přednost před vlastními dětmi.. A musím se přiznat že konečně čtu něco peknyho ve smyslu,, chlap se stará o svoje děti,,.. A ne že jen chlapi na děti kašlou, neplatí a nezajímají se. Ale opět je to vlastně spatne ![]()
Ne, ze by me stvali, stve me jen to, ze kdyz ma to volno bez deti, tak i tak jde ke sve ex na kavu, n3bo ke kamaradovi, a ano pripada mi to hodne kdyz ma deti kazdy 3 den v tydnu a pak co 14 dni víkendy, tak klidne mohli stridavou po tydnu?
![]()
Ta kava s ex mi teda opravdu vadi, to jsem mu rekla, on na zo jwn ze to nehodla menit, a je mu tak dobre. Jenze me prijde jako by tu zenskou chtěl mit stále na očích? Ona po rozchodu ani nikoho nemela takze se bojím ze stále čeká na nej ![]()
@Anonymní píše:
Ne, ze by me stvali, stve me jen to, ze kdyz ma to volno bez deti, tak i tak jde ke sve ex na kavu, n3bo ke kamaradovi, a ano pripada mi to hodne kdyz ma deti kazdy 3 den v tydnu a pak co 14 dni víkendy, tak klidne mohli stridavou po tydnu?![]()
NO a? Mohli, ale asi jim to vyhovuje víc. ![]()
@Anonymní píše:
Ne, ze by me stvali, stve me jen to, ze kdyz ma to volno bez deti, tak i tak jde ke sve ex na kavu, n3bo ke kamaradovi, a ano pripada mi to hodne kdyz ma deti kazdy 3 den v tydnu a pak co 14 dni víkendy, tak klidne mohli stridavou po tydnu?![]()
Ta kava s ex mi teda opravdu vadi, to jsem mu rekla, on na zo jwn ze to nehodla menit, a je mu tak dobre. Jenze me prijde jako by tu zenskou chtěl mit stále na očích? Ona po rozchodu ani nikoho nemela takze se bojím ze stále čeká na nej
Stridava péče není jen po týdnu, je to klidně i touto formou. Navíc asi rodiči snad i vyhovuje, že to dítě vidí častěji a nemá tak dlouhé intervaly. Takže se s ním rozejdi a bude líp všem ![]()
Ty jsi pinda. Má děti, a stará se. Našla sis chlapa z detma, co tě na tom jako se.re? Lepší by bylo kdyby o ně nejevil zájem ze? A ještě si představ že platí alimenty.
Najdi si bezdetnyho, lepší to nebude.