Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Jsem tu nový, je mi 26 čerstvě po škole a již nějaké vztahy mám za sebou ale nikdy ne takové ty neoficiální „spací
" a odhodlal jsem se sem napsat po mé poslední zkušenosti. Kdy jsem měl holku téměř na lopatkách a nevyužil šance.
Doteď si říkám jaký jsem idiot. S holkou si tak nějak pravidelně píšeme už přes rok (Byl jsem dlouho v zahraničí). Samozřejmě mezitím i nějaké setkání. Občas přítele měla, občas ne. Teď má, ale nevypadá to na nic vážného. Co jsem se vrátil kvůli koroně do česka tak jsme spolu párkrát byli venku a přijde, že si docela hodně rozumíme a mohlo by z toho být i něco vážnějšího. V pondělí jsme byli na výletě v přírodě a po výletě už plánovala jet domů, jelikož jsme neměli další program. Nicméně jsem navrhl, že se můžeme stavit u nás doma na oběd ještě. Souhlasila a to se taky stalo. Pak jsme šli se serial a o kterých mi vyprávěla. Já idiot, nebyl schopný prostě nic vyprovokovat, aby to nevypadalo divně. Přitom jsme měli volný dům pro sebe. (Problém možná bude, že jsem doteď hrál až příliš velkého "slušňáka“ a něco vyprovokovat mi přišlo zkátka divné, nikdy jsme si nedali ani pusu. Co se týče doteků tak jen objetí nebo občas jen tak letmo při nějaké příležitosti). Zavezl jsem ji tedy na vlak, který však měl docela větší zpoždění a protože jsme byli trochu unavení tak souhlasila, že pojedeme ještě ke mně domů a ona pojede pozdějším vlakem. Opět jsem nic nepodnikl.. to už jen si chtěla něco zahrát na mém PC a já jen koukal víceméně. Posral jsem to moc?
Poté jsem ji jen zavezl a domlouvali jsme se, že zajedeme na nákupy, kde mi bude radit s oblečením.
Nicméně se zatím neozvala a já nevím jestli si nedat ted týden pauzu a napsat jí třeba až příští týden, že bychom o víkendu mohli zajít na ty nákupy. Nicméně v červenci opět odjíždím a rád bych se s ní nějak pokročil. (S možností něčeho vážnějšího)
Co myslíte nechat ji trochu času a nákupy nechat na další víkend? Měli byste ještě zájem, když se kluk na nic nezmohl v nejlepší příležitosti? ![]()
Ona si teď myslí, že se jí nelíbíš, protože jsi se o nic nepokusil.
Ale netluč hlavou do zdi, stalo se mi to taky a asi každýmu chlapovi.
Jako když mne pozvala spolužačka na silvestra že tam bude víc lidí a nakonec jsme tam byli sami dva. Nic mi nedošlo, samozřejmě a tak nic nebylo
![]()
Ahoj, prosím Tě, pokud se Ti líbí a chceš s ní chodit, tak jí to řekni, a ne že ji místo toho zatáhneš do postele a rozhovor bude až potom. A hlavně si nedávej týden pauzu, když v červenci zase odjíždíš. Takovýho šneka bych teda nechtěla ani náhodou, nemáš moc tah na branku. Jako holka bych Tvoje chování teda vůbec nepochopila tak, že máš o mě zájem. Myslela bych si, že mě máš jen jakok ámošku, když mi vydržíš v pohodě tejden nenapsat. Na co chceš po roce pauzírovat to vážně nechápu. Sorry, ale takhle se holky vážně nebalí.
A že jsi ji měl téměř na lopatkách? To teda vůbec netuším kde. Nechci Tě nějak ranit, ale řekni jí, že se Ti líbí, že je Ti s ní dobře, a že bys s ní chtěl chodit. A nejlíp zítra z očí do očí.
@Jackere Sama nedokážu odhadnout, jestli tě bere jako kamaráda, nebo má zájem o něco víc. Budeš to muset zjistit sám. Teď hned jí napiš, že byste mohli tento týden něco podniknout, a uvidíš. A na lopatkách jsi ji fakt neměl. ![]()
Kdyby mi bylo 18, tak bych asi byla ráda, že ze mě hned za dveřmi nestrahává chlap oblečení. Teď, kdybych znovu randila, bych čekala, že něco proběhne, pokud se vyskytneme u někoho z nás doma. A asi bych nečekala na to, až se rozhoupe chlap. Takže jestli je slečně kolem 20, nemyslím si, že jsi to prokaučoval.
A to je jaka moda, mit pritele a travit volny cas s jinym klukem, vcetne vyletu a navstev doma?
Az ji pripadne ziskas, taky ji budes tolerovat takoveho kamarada?
Ja nejsem uplne pruderni a normalne udrzuju kontakt i s dalsimi muzi, ale opravdu striktne na kamaradske bazi, coz jim taky dam jasne najevo pri prvnim pripadnem „pokusu o sblizeni“.
Ano, týden nečekej, napiš jí ještě dnes… Třeba co dělá, jak se měla.. A schůzku navrhni co nejdřív..
A co má jako za význam, že se jí týden neozveš? Už teď si myslí, že buď nemáš zájem nebo ti nestojí, tak to připepři tím, že jí nezavoláš a můžeš balit kufry bez zasunu na 100%
Já bych se ti taky asi neozvala
Asi bych měla pocit, že o mě až tak nestojíš.. Neříkám, že si ji měl zatáhnout do postele, ale třeba neozvat se víc jak dva dny mi přijde,,, divné,,
Aspoň já teda neměla moc zkušenosti s se vztahy, a takto jsem jednou měla rande celý den, a je pravda, že jsem si říkala, že je bud divný a nebo nemá o me zájem. Jeden stejný, druhý den na kolech to stejné, ani pomalu pusa nic.. I já nezkušená jsem si řekla, že je to divné..
Kdyby se mi neozval durhý den, tak bych se s níma si moc už nezabývala.. Taky jsem se pak seznámila s jiným, a jak to zjistil, tak to pak bylo jiné volání, a psaní..
takže radím, sednu k telefonu a zaoivlej ji hned, kde je problém
@Sedmnactnulajedna no, možná si to děvče myslí, že Jackere je vážně jen kámoš, když si s ní přes rok píše, sem tam nějaká schůzka a nic z toho. Ale je fakt, že na druhou stranu to o ní taky trošku vypovídá, když chodí s klukem a pak má dalšího kámoše na nákupy, obědy a trávení volného času s ním. To bych spíš tipovala na zábavu s kámoškou, případně na zábavu ve více lidech. Ale být takhle s jedním klukem celé odpoledne je takový divný. Nevěra to není, ale divný to je, to jo.
Možná jsem to tím „měl jsem ji na lopatkách“ trochu přehnal. Jen mě překvapilo, že šla ke mě domů a to dokonce 2× v ten den. Takže řekl bych, že zájem u ní byl. Nicméně já neviděl žádný další signál i když, možná jsem jen slepý.
![]()
@Jackere nemysli už na to, co jsi měl nebo neměl udělat a normálně si s ní promluv a řekni jí, že bys s ní chtěl chodit jejda ![]()
Určitě se ji ozvi, ať ví, že máš zaájem. proč neříct rovnou, že jsi trochu ostýchavý. Myslím, že začít třeba delší pusou není vůbec špatné a na to ani nemusíš mít prázdný byt ![]()
@Jackere píše:
Možná jsem to tím „měl jsem ji na lopatkách“ trochu přehnal. Jen mě překvapilo, že šla ke mě domů a to dokonce 2× v ten den. Takže řekl bych, že zájem u ní byl. Nicméně já neviděl žádný další signál i když, možná jsem jen slepý.![]()
Zájem zřejmě byl, když šla k tobě domů. A z tvé strany mrtvo. Nedivím se že se neozvala.. Taky bych se nevtirala, když nemáš zájem (Beru to jak to vyplynulo) ![]()