Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se každý den neholila v žádné fázi vztahu
tak dvakrát do týdne byl dřív takový standard. Teď záleží, přes zimu už kolikrát jednou týdně, ale přes léto častěji, ať se cítím v šatech, tílku atd. Manžel si nikdy nestěžoval
myslím, že 3 dny starý porost dospělého chlapa nerozhodí, pokud není extra cíťa ![]()
@ontarova.stara píše:
A já nejvíc komplimentů sklízela, když jsem se v Globusu na WC omylem rukávem zachytila za ten rozprašovač s lesní vůní v kabince. To bych potřebovala sehnat, běžný WC osvěžovač nemá takový grady, i když velikost tohoto dežodorantu je sympatická a poměr výkon cena ani nezmiňuji.
My to meli v praci, szrasna technicka vymozenost. Aktivivalo se to zavřením dveří, takže pokaždé v kabince poprášena kanadským cedrem. Ale nikdo si nevsiml, voneli/y jsme všichni totožně, jen nekomu to sedlo vic ![]()
@PaníKadrnožková píše:
My to meli v praci, szrasna technicka vymozenost. Aktivivalo se to zavřením dveří, takže pokaždé v kabince poprášena kanadským cedrem. Ale nikdo si nevsiml, voneli/y jsme všichni totožně, jen nekomu to sedlo vic
Ty jo, to je praktická věc. Na léto asi něco lehčího než borovici, možná kokos, možná citrus s kapkou sava. Třeba mi to nahradí i Cilit ocean fresh, výborná pěna do koupele a vana jako nová.
Ja nevim, proc to resis, copak pritel to nejak hodnoti nebo si stezoval? Za casu nasich rodicu si zeny neholily ani podpazi a nohy a chlapum to asi prislo normalni. Je snad jasne, ze dospela zena neni uplne hola. Vsak nemusi byt vse vzdy dohladka, ztaci zkratit, ne? Mozna je to lepsi, nez kdyz uvidi cervene pupinky, to moc eroticke neni, ne?
Ja zkousela vsechny mozne techniky, ruzne superziletky, vosk, cukrovou pastu, doma i v salonu + ruzna uklidnujici kosmetika, peelingy- proste vsemozny rady a pupinky se objevily vice ci mene vzdy. Tak jsem si poridila intimni zastrihovaci strojek (nevytrhava, zastrihuje) a spokojenost, hladounka, zadne pupinky. Doporucuji
@ontarova.stara píše:
Ty jo, to je praktická věc. Na léto asi něco lehčího než borovici, možná kokos, možná citrus s kapkou sava. Třeba mi to nahradí i Cilit ocean fresh, výborná pěna do koupele a vana jako nová.
Tak me posledni roky bavi vune Fresh cotton, ale musim to vzít avivazi na zapesti, aby se to rozvonelo. Penu do koupele nepouzivam, vysusuje, ja jako myci peeling Solvinu a na ošetření červenou indulonu ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Tak me posledni roky bavi vune Fresh cotton, ale musim to vzít avivazi na zapesti, aby se to rozvonelo. Penu do koupele nepouzivam, vysusuje, ja jako myci peeling Solvinu a na ošetření červenou indulonu
Já ti nevím, takový mrhání. Solvinu šetřím na pleť v plesové sezóně. Na tělo stačí písek na sanitu a občas tam pro výživu a vůni dát trochu oleje z friťáku.
Nepolevovala jsem, protoze jsem s nicim podobnym ani nezacinala. Holim se klasicky jednou tydne uz nekolik let. Vzdyt ti chlapi jsou taky chlupati a jeste jim skrabou vousy
Pokud bych mela pupinky, tim spis bych se na to vybodla. Moje pohodli je mi tedy prednejsi.
@Anonymní píše:
Ja zkousela vsechny mozne techniky, ruzne superziletky, vosk, cukrovou pastu, doma i v salonu + ruzna uklidnujici kosmetika, peelingy- proste vsemozny rady a pupinky se objevily vice ci mene vzdy. Tak jsem si poridila intimni zastrihovaci strojek (nevytrhava, zastrihuje) a spokojenost, hladounka, zadne pupinky. Doporucuji
Prosím tě, to se takhle opravdu jmenuje, intimní zastřihovací strojek? Abych věděla, po čem pátrat
Kdybys mohla i značku prozradit… Já to mám s citlivostí podobně jako ty, takže na úpravu používám běžný zastřihovací pánský strojek, ale je to občas artistický výkon a na hraně sebepoškozování
Kolikrát už jsem si říkala, že by mohlo existovat něco menšího a šikovnějšího pro takovou delikátní práci ![]()
@Michelle_M coze?
hele ja se tou silenou mssinou priblizit, tak mi hrkaj slzy samy od sebe
to je jak kulmovat, ne ![]()
@ontarova.stara píše:
Já ti nevím, takový mrhání. Solvinu šetřím na pleť v plesové sezóně. Na tělo stačí písek na sanitu a občas tam pro výživu a vůni dát trochu oleje z friťáku.
Jako mas pravdu, no. Ale rikala jsem si, ze s vekem do sebe zainvestuju. Jinak paty wapkou, to je elegantní
@Anonymní píše:
Můžeš dát odkaz na ten konkrétní strojek, který máš? Několik jsem jich vyzkoušela, ale to oholení bylo vždy nic moc - jako dvoudenní strniště po holení žiletkou.
@PaníKadrnožková píše:
@Michelle_M coze?hele ja se tou silenou mssinou priblizit, tak mi hrkaj slzy samy od sebe
to je jak kulmovat, ne
Jak kdysi prohlásila lebambule blahé paměti, dej jí pánbůh věčnou slávu - „málem jsem si ufikla hudrovadlo“ ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Když to na jednoho přijde, těžko náhle lovit břitvu a pitralon v brašně
Hlavně ten Pitralon…
![]()