Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Holky, já mám problém s jizvou…už jsem asi měsíc po šestinedělí a už se chystám na prohlídku, a prostě nedokážu se tak okolo oholit. nebolí mš to, jen je dotek tam takový divný, tupý pocit…nepříjemný. příteli to neva, tomu je to fuk…ale teda doktorovi se omluvím a vysvětlím mu to, ale prostěnavíc je to i ted, tři měsíce po císaři jasně růžové…tak mám strach..on teda doktor ro stoprocentně pochopí, tomu je to fuk, že…ale teda stydím se
Jsem 8m po císaři a jizva stále výrazně viditelná a okolí jizvy, jako by ani nebylo moje.
Ale při holení to vůbec ničemu nevadí.
A gynekologovi je to opravdu šumák, víš kolik starších žen tam chodí a neholí se…
@ElisC přesně tak předpokládám, že gynekolog ocení spíš to, že je pacientka umytá ![]()
Ahoj ,
Oživuju diskuzi.
No vzhledem k tomu, že jsem 3 týdny po císařském, tak se ještě nehodlám holit, ikdyž manžel bude s tříletým synem chodit na koupák nově otevřen na Lhotce v Praze a já tam budu sedět s kočárkem a čumět a hlídat věci..... nevím jestli budu moct už v srpnu plavat aspoň koncem v září kdyby ještě byli vedra a šlo byto. 13.8. kontrola po šestinedělí. Tak nechci si špatně sednout na koupališti a nebýt oholena. Ale bojím se teprve třetí týden jsem si trufla sáhnout a mazat, bolela a bála jsem se. A ještě tohle, taky jako vy nechci vyděsit sestru a lékaře, v porodnici jsem si řekla je to fuk ať si koukají na opici.
Jsou asi zvyklí. Ovšem je pravda, že nevím jak se kdo holí a v září jdu na svatbu pozvaná a budeme přespávat nechci opět blbě sedět a kdyby bylo vidět pod sukni. což kdo by tam koukal ![]()
Spíš to koupaliště a doktor, ale strach je strach