A zase ten porod

90
1.6.11 19:35

A zase ten porod

Ahojky maminky :). Mou „noční můrou“ posledních pár dní je nastřižení hráze. Vůbec si to nedokážu představit, teda jako - umrtvují to nějak? Jde u toho cítit bolest? Každý v mém okolí koho jsem se ptala rodil císařem, takže mi nikdo nic blíž neřekl. Prosím prosím holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1587
1.6.11 19:39

Ahoj, tedy u nás neumrtvují a nebolí to, je to tak pod tlakem, že nic necítíš…hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
1.6.11 19:41

Milounku,

musím říct, že jsem nastřižení vůbec necítila, měla jsem dost jiné starosti:)Pak teda drobátko šití, ale to mi opíchali a hlavně jsem měla malou v náručí, takže spíš krásné pocity :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
1.6.11 19:42

Nevím, jak je to u ostatních mamin, ale já nástřih necítila vůbec a šití skoro také ne… Jen si nejsem jistá, jestli to bylo vyčerpáním, nebo to fakt nebolí :think: . Rodila jsem přes 40 hodin. A druhý porod byl bez nástřihu.
Přeji hodně štěstí a ničeho se neboj :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
1.6.11 19:42

Tak mě teda hráz nastřihli ( a asi dost, protože pak mi Dr. říkala, že jsem měla docela velký šití :nevim: ), cítila jsem jenom takový štípnutí. Při tom tlačení a po těch bolestech jsem to vůbec nevnímala a bylo mi to úplně jedno! :lol: Pak při šití umrtvovali, ale to jsem zase byla v takový extázi z mimča, že mi to bylo taky jedno..a ani mě to moc nebolelo! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.6.11 19:43

Ahoj,
nastřihávali mě jednou a proti celému porodu to je brnkačka :wink: Je to jen takové štípnutí.
Neboj, to zvládneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
1.6.11 19:43

mám za sebou dva nástřihy a ani jeden nebolel až teda pak to šití,to bolelo krutě.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
1.6.11 19:44

Ahojky :mavam:
Tak u Matyho jsem nástřih cítila opravdu hodně - ale to bylo tím, že mi ho dělala žákyňka a té to nešlo…podařil se jí až 3. pokus :zed: . O šití jsem pak pomalu nevěděla…naprosto super :potlesk:
U druhého porodu to bylo naopak - nástřih jsem vůbec necítila, zato šití mazec (dle lékaře jsem se natrhla někde u žíly, hodně to krvácelo, tak to musel rychle zašít - předpokládal, že to mám aspoň postříkaný mezokainem…ale ono prd. Takže „za živa“).
Závěr - při radosti z miminek se přežit dalo oboje v poho :palec:

Příspěvek upraven 01.06.11 v 19:49

• Citovat
  • Upravit
90
1.6.11 19:45

Moc vám děkuju :). Já jsem „mladá“ maminka, ještě neostřílená životem :P zatím nevím, jak moc může život bolet :D. A maminku mám na Moravě, takže si s ní o tom moc promluvit nemůžu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
1.6.11 19:51

Ahoj :mavam: třeba tě ani nastřihávat nebudou.mám dvě děti a ani jeden nástřih :palec: .Doufám,že ani u třetího to nebude jinak.Neplaš předem,zvládlo to miliony ženských,zvládneš to taky :palec: .I když já mám spíš pekelnej strach ze samotnýho porodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
1.6.11 19:51

Ahojky, nikdy jsem nástřihy necítila (nastřihávali mě při kontrakci a ta bolela pořádně, takže nástřihy neměly šanci se projevit…), ale šití mě bolelo moc. S dalším a dalším porodem jsem křupala i na minulých jizvách, takže pak už jsem byla jeden velkej steh. :roll:
Ale nástřih mě fakt nikdy nebolel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.6.11 20:00

Tak já u prvního porodu nástřih necítila, jen šití trochu ano, byla jsem hodně potrhaná, tak mě šil dlouho, ale nic hrozného to nebylo. U druhého porodu jsem necítila ani jedno. Přeji hladký průběh. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.6.11 20:01

Taky jsem to vůbec necítila.
První myšlenka po porodu - Hurááá, bez nástřihu :mrgreen:
Sestřička - musela jsem maličko střihnout, nezlobte se…
8-o 8-o 8-o Tak nic, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
1.6.11 20:03

Ahojky, taky jsem se toho strašně bála :roll: a čekala jej…tím pádem asi i víc cítila, ale bylo to jen takový tupý škubnutí / bez opichu / a oproti všemu ostatnímu mi to bylo jedno…Při šitími už ale zadek nadskakoval na koze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.6.11 20:17

Vůbec jsem o nástřihu nevěděla…to mi došlo, až když mě šili :lol:
Za to přítel to trpěl za mě, protože ty nůžky viděl, i to slyšel (no já měla úplně jiný starosti :lol: ) a myslel si, že mě to muselo pekelně bolet.
Stříhají to při kontrakci a když už je na tu tkáň vyvíjen velký tlak, takže je v podstatě odkrvená a bolest pak fakt cítit není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí