Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já teda vydržela možná dva měsíce? Rodila jsem v zimě, tak mě nic nenutilo, vystavovat rozhodně nebylo co, navíc jsem měla pořád strach…
Počítám, že pokud to bude tentokrát zase císař, tak dlouho nevydržím ![]()
Já teda holení nějak moc neřeším, ale těch pár chlupů kolem jizvy musím opatrně i teď půl roku po, protože jizva je trošinku vystouplá. Jde to, ale ne šup šup, prostě opatrně a ne přes jizvu, ale okolo:-)
já to holila hned, když jsem si blbě sedla, tak mě to píchalo přímo do ní
já holila od začátku úplně v pohodě…měsíc po císaři byla jizva teda krásná, skoro nebyla vidět…zato teď 8 měsíců po císaři je vystouplá…holt tahat dvojčata je zápřah na břicho a trochu se rozjela, ale normálně se holím přes ní, jen tolik netlačím, ale jen lehce přejíždím… ![]()
Musím říct, že ještě dlouho po operaci jsem měla úplně jiné starosti, že jsem kolikrát si nebyla schopná ani umýt hlavu, natož se oholit. A ani nebyl důvod, protože na sex ani pomyšlení, na kontrolu vlastně až po šestinedělí …
Ale nedalo mi to, když jsem četla tuhle diskuzi a „zkontrolovala jsem se“, protože nikdy jsem tohle neřešila - asi mám jizvu výš. Musím si dát pozor, ale ostřím přes jizvu nepřejedu nikdy.
Já se holila hned
10 dní po císaři mi vyndávali svorky a to už sem bylá dáááávno oholená
Jak mi vyndali svorky, opatrně sem se holila i přímo na jizvě…Já ty chlupy tam nesnáším ![]()
ted jsem se dozvedel o IPL depilaci. Nemelo by to bolet a pritom je to trvale. Tim by se mohly veskere problemy vyresit ![]()
Jeste je laser ale to by mohlo na citlivou kuzi mit neprijemny nasledek.
V OL pry je takovy stroj.
Díky díky, ty jo hned po císaři bych se teda asi bála, i když to se bojím i teď,ale brzy mám jít nagyndu,tak tam nechci vypadat blbě s tou „zahrádkou“ koolem jizvy. ![]()
Lentilka04 píše:
Díky díky, ty jo hned po císaři bych se teda asi bála, i když to se bojím i teď,ale brzy mám jít nagyndu,tak tam nechci vypadat blbě s tou „zahrádkou“ koolem jizvy.
Tak mě ta jizva nijak zvlášť nebolela, takže velmi opatrně se oholit mi problém nedělalo
Ale já bych se oholila, i kdyby to bolelo
Jak sem psala, já to nesnášim ![]()
kaaaca-h: Taky ty chlupy nesnáším, připadám si jak opice.
Ale u té jizvy to fakt nevím no,kdyby mě to bolelo,tak bych to nedala jak ty,že bys to vydržela.
Já se taky holila brzo. Na šestinedělkovou prohlídku bych jako opice nešla. Pravidelně sem si jizvu rozmasírovávala večer před spaním a krásně se zahojila, nikde nic vystouplého nemám.
Ahoj, já to „shodila“ asi 14 dní po porodu, se to fakt nedalo vydržet
. U jizvy musíš být opatrnější, ale dá se to v pohodě. ![]()
Holky, já mám problém s jizvou…už jsem asi měsíc po šestinedělí a už se chystám na prohlídku, a prostě nedokážu se tak okolo oholit. nebolí mš to, jen je dotek tam takový divný, tupý pocit…nepříjemný. příteli to neva, tomu je to fuk…ale teda doktorovi se omluvím a vysvětlím mu to, ale prostě
navíc je to i ted, tři měsíce po císaři jasně růžové…tak mám strach..on teda doktor ro stoprocentně pochopí, tomu je to fuk, že…ale teda stydím se
@Anonymní píše:
Holky, já mám problém s jizvou…už jsem asi měsíc po šestinedělí a už se chystám na prohlídku, a prostě nedokážu se tak okolo oholit. nebolí mš to, jen je dotek tam takový divný, tupý pocit…nepříjemný. příteli to neva, tomu je to fuk…ale teda doktorovi se omluvím a vysvětlím mu to, ale prostěnavíc je to i ted, tři měsíce po císaři jasně růžové…tak mám strach..on teda doktor ro stoprocentně pochopí, tomu je to fuk, že…ale teda stydím se
Teprve před pár týdny jsem začala jizvu cítit, tedy skončil ten pocit,,mrtvého masa,, po sekci jsem skoro 15. měsíců. Holím se normálně, jizva je viditelná stále
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli holíte ochlupení hned u jizvy po císaři a nebo kdy jste ji začali holit? Mám měsíc po císaři a už bych to chtěla „shodit“,
ale bojím se, že se tam říznu. Díky za odpovědi