Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny
Od doby co sem byla těhotná a jediné co mi bylo pohodlné byly pánské trenýrky po porodu si nějak nedokážu představit nosit dámské spodní prádlo. Setkal se z tím někdo? Má to někdo z vás? Prosím anonym
A dámské boxerky by nebyly řešení? Nemají takovou tu kapsu na pinďoura a jsou trochu hezčí ![]()
Taky sem měla v oblibě kraťáskový kalhoty jak píše @Pruhovaný_mýval i vypadají líp. P. S. ten anonym mě pobavil, to si musíš dole u psaní příspěvku zakliknout ![]()
Tak kolik lidí vidí co nosíš? Partner, rodina, kamarádky ve fitku, doktoři… A většině z nich je to šumák. To se dá přežít, ne? Nos si, co ti vyhovuje. ![]()
Nos co chceš, kdo na tebe kouká? Už sem viděla chlapa v růžových tangach, proti tomu je ženska v boxerkach v pohodě ![]()
Tak já teda nosím normálně kalhotky ve stylu boxerek. Tanga jsem neměla ani nepamatuji. Ale chlapsky boxerky by mě štvali pod oblečením. Teď jak jsem těhotná nosím bezešvý nízký z Lindexu, nesnesla bych ani ty boxerky. Každopádně nos si co chceš však koho to zajímá…
Já mám taky ráda nohavičkový dámský kalhotky, to musí sedět líp než pánský, žádný krajky, normálně bavlněný s lycrou. Nosím to už leta, už mi normální kalhotky taky vadí. Nepřijde mi na tom nic divnýho, vypadá to podle mě i pěkně, líp než kalhotky na nedokonalý postavě, a pod oblečením nejsou vidět okraje zařízlý do špeku.
@Bambyno Nevím, komu všemu ukazuješ spodní prádlo, ale pokud jsou ti pohodlné boxerky, tak nos boxerky a neřeš to.