Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, je to o podvádění lidí. Předstírat, že jsi někdo jiný a lhát a lhát. Ze začátku to bylo jiné, ale cca před rokem to už začalo být jen o tomhle. Stydím se, že jsem se na tom podílela
ŽL nemusíš mít, daně a pojištění za tebe neodvádí.
Já o tom právě přemýšlím, ale dost mě to tedy odrazuje, tyhle praktiky.. 🤔
Ale chápu, že oni nic za mě odvádět nebudou, ale já přeci musím, ne? Moc se v tom nevyznám..
Oni na těch seznamkách, že kterých se přihlašují, mají napsané, že profily jsou částečně fiktivní a není možné osobní setkání. Akorát to většina z nich nečetla nebo to ignorují a každý se pak chce setkat, no 😃
Jako freelancer by sis měla udělat ŽL.
Za zprávu tam máš 2 Kč, aby ti to vyplatili, musíš vydělat cca 1300 Kč.
Muži jsou seznámeni s tím, že se jedná nebo může jednat o fiktivní profil, za kterým stojí moderátor.
Mé dlouhodobé zkušenosti jsou, že někteří to pravděpodobně neví. Další skupina lidí si píše i s moderátorem a nedělá jim to žádný problém. Samozřejmě převažuje ten první scénář.
Mám zkušenosti z mnoha firem. Ptejte se. ![]()
Prosím někoho, kdo s tím má zkušenosti o informace.
Je to vážně o tom, že se tahají peníze ze zoufalých lidí, co věří tomu, že na flirt chatech seženou ženy na sex, atp. nebo je to nějakým způsobem i trochu fér??
A jak je to s daněmi, sociálním a zdravotním pojištěním? Jako tzv. fleerencer potřebuji živnostenský list? Lze to i bez něj? A vyplatí se to?
Klidně se Vám ozvu do soukromých zpráv, když bude někdo ochotný dát mi nějaké užitečné informace.
Děkuji 😊 👍