Holka jako automechanik

28.1.24 13:12

HOLKA JAKO AUTOMECHANIK

Ahoj, chci se Vás zeptat. Jsem v prváku na škole, kde mě to vůbec nebaví a tímpádem to ani chápat nebudu. Jsem na managmentu a mediální tvorbě. Tuhle školu mi vybrala mamka. Chtěla jsem už odjakživa na automechanika nebo alespoň na autotronika nebo na sváření. Myslíte, že by bylo dobré přejít? Jelikož na této škole kde jsem teď je maturita z toho co vůbec nechápu a nejde mi to, tak nevím jestli na té škole zůstat, protože tam nerada chodím a nelíbí se mi celkový přístup vyučujících atd… a taky jestli když budu na automechanikovi jako holka, jestli to budu zvládat. O auta se zajímám už hoodně dlouhou dobu od mala. Mám celou rodinu do aut. Už teď se zajímám o různé motory, převodovky a celkově mě auta zajímají. Samozřejmě vím, že se o auta musím zajímat i po škole protože z praxe ve škole se nenaučím úplně vše… jenže mojí mamce se to nelíbí a chce abych zůstala na této škole… Váš názor? Moc děkuji.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
16639
28.1.24 13:15
@biblistika446 píše:
Ahoj, chci se Vás zeptat. Jsem v prváku na škole, kde mě to vůbec nebaví a tímpádem to ani chápat nebudu. Jsem na managmentu a mediální tvorbě. Tuhle školu mi vybrala mamka. Chtěla jsem už odjakživa na automechanika nebo alespoň na autotronika nebo na sváření. Myslíte, že by bylo dobré přejít? Jelikož na této škole kde jsem teď je maturita z toho co vůbec nechápu a nejde mi to, tak nevím jestli na té škole zůstat, protože tam nerada chodím a nelíbí se mi celkový přístup vyučujících atd… a taky jestli když budu na automechanikovi jako holka, jestli to budu zvládat. O auta se zajímám už hoodně dlouhou dobu od mala. Mám celou rodinu do aut. Už teď se zajímám o různé motory, převodovky a celkově mě auta zajímají. Samozřejmě vím, že se o auta musím zajímat i po škole protože z praxe ve škole se nenaučím úplně vše… jenže mojí mamce se to nelíbí a chce abych zůstala na této škole… Váš názor? Moc děkuji.

Můj názor je ten, že školu by si měli vybírat dítě. Rodič to studovat nebude a pracovat v tom oboru taky ne. Takže když tě baví auta, drž se toho ;)

• načítám...
9117
28.1.24 13:18

Jdi na automechanika, pokud je to to co toužíš dělat ;)

• načítám...
20948
28.1.24 13:25

Určitě bych studovala to, co mě baví, zajímá, optala bych se, zda je možné přestoupit a od příštího školního roku jít do prváku, nevím, jakou sš studuješ, ale je možné, že na té kde jsi je i obor automechanik, autotronik aj? Syn je také blázen do aut, nyní je v 9 tř a bude se hlásit na automechanika, autotronik, tak uvidíme, on teda chce nejdřív učební obor, aby měl hodně praxe a pak si dodělat nástavbu na maturitu, pokud se dostane na vysněnou sš je tam po třeťáku učebního oboru možnost si udělat nástavbu autotronik. Tak hodně štěstí, ať se ti splní sen a určitě jako holka nebudeš jediná. Lucka

• načítám...
74217
28.1.24 13:32

To je druhá podobná diskuse během pár dní. Opravdu náhoda a obě děvčata chtějí prásknout rozdělanou školou a být automechanik? Nebo jde o duplicitu?

• načítám...
65674
28.1.24 14:16
@Kelsey píše:
To je druhá podobná diskuse během pár dní. Opravdu náhoda a obě děvčata chtějí prásknout rozdělanou školou a být automechanik? Nebo jde o duplicitu?

Ze jo, zajimavy, zrovna tohle povolani.

• načítám...
5098
28.1.24 14:32

Měla by ses věnovat tomu, co tě baví a zajímá. Navíc jako automechanik si troufám tvrdit, že se uživíš lépe než se školou, na které jsi. Nerozumím, jakým způsobem to ovlivňuje to, že jsi holka.

Mamka má asi starost, abys byla v životě spokojená a úspěšná - ale možná si neuvědomuje, že jen těžko budeš úspěšná a šťastná při něčem, co nechceš dělat a s čím strávíš 40 hodin týdně.

• načítám...
22295
28.1.24 14:34

A ty jsi už něco jiného studovala? V druhé diskuzi píšeš, že je ti sedmnáct, to budeš taková ta věčná studentka nebo troll.

• načítám...
28.1.24 18:42

@mado co to povídáte? v jaké druhé diskuzi píšu, že mi je 17? a proč by to podle vás měl být troll?🤦🏼‍♀️ 😀

• načítám...
65674
28.1.24 18:45
@biblistika446 píše:
@mado co to povídáte? v jaké druhé diskuzi píšu, že mi je 17? a proč by to podle vás měl být troll?🤦🏼‍♀️ 😀

trpíš ztrátou paměti?

biblistika446
4
0
12.12.23 18:39
0
j
Zdravím, je mi 17 a mám přítele. Bývám u něho občas na víkendy a přes týden. Pokaždé co jsme spolu ho chce vykouřit…

• načítám...
28.1.24 18:48

@vokishka nechápu co má být tohle za chování každopádně to bude asi nějaký omyl protože já to nepsala a 17 mi opravdu není :P jinak se tady bavíme o jiném tématu, pokud se vám to nelíbí- neodpovídejte, jednoduché 8) :nevim:

• načítám...
65674
28.1.24 18:49
@biblistika446 píše:
@vokishka nechápu co má být tohle za chování každopádně to bude asi nějaký omyl protože já to nepsala a 17 mi opravdu není :P jinak se tady bavíme o jiném tématu, pokud se vám to nelíbí- neodpovídejte, jednoduché 8) :nevim:

tak jistě, je to založené z tvého profilu, ale je to omyl, to jistě

• načítám...
15113
28.1.24 18:52
@vokishka píše:
tak jistě, je to založené z tvého profilu, ale je to omyl, to jistě

Tak na automechanikovi bude víc kuřiva, proto ten zájem o obor. :P

• načítám...
74217
28.1.24 19:01
@biblistika446 píše:
@vokishka nechápu co má být tohle za chování každopádně to bude asi nějaký omyl protože já to nepsala a 17 mi opravdu není :P jinak se tady bavíme o jiném tématu, pokud se vám to nelíbí- neodpovídejte, jednoduché 8) :nevim:

Tak určitě. Že máš i podobný způsob psaní, jak má ta druhá. Stejné chyby 8). Když chceš trollit. Tak buď chytřejší.

• načítám...
28.1.24 20:22

@Kelsey PROČ BYCH NĚKOHO TROLLILA? lidi jste vy vůbec dospělí? přijde mi jak kdyby to psali děti ze školky, ptám se tu na mechanika a vy tu řešíte úplné, ale úplné blbosti. Jste akorát tak trapní :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze