Vyplnění dotazníku do středoškolské odborné činnosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vyplnění dotazníku do středoškolské odborné činnosti.
Zdravím vás ženy.
Potřebovala bych od vás pomoct. Moje neteř píše momentálně práci do školy a potřebovala by vyplnit tento dotazník.
Musí mít co nejvíce odpovědí, takže by jí vaše účast velice pomohla. Předem děkuji.
![]()
Zabere to jen minutku. ![]()
Tady je odkaz: dotazník
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@maruška37 píše:
Zdravím vás ženy.Potřebovala bych od vás pomoct. Moje neteř píše momentálně práci do školy a potřebovala by vyplnit tento dotazník.
Musí mít co nejvíce odpovědí, takže by jí vaše účast velice pomohla. Předem děkuji.
![]()
![]()
Zabere to jen minutku.
Tady je odkaz: dotazník
To jeste existuje? Matne si vzpominam, ze jsem to psala se spoluzackou v 1988 fakt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč jsou ty poslední ukázky všechny v podstatě stejné? Já nechápu vlastně ani jednu
Netuším, kdo je Izaiáš a o jaké cestě se tam mluví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
To jeste existuje? Matne si vzpominam, ze jsem to psala se spoluzackou v 1988 fakt
Ano, existuje, taky mne to prekvapilo. No, jeste, ze to ted delat nemusime. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vedma007 píše:
Proč jsou ty poslední ukázky všechny v podstatě stejné? Já nechápu vlastně ani jednuNetuším, kdo je Izaiáš a o jaké cestě se tam mluví
Ahoj, No, vsechny ty ukazky znamenaji to stejne, akorat jsou napsane jinak, takze muzete dat, ktere rozumite nejvice.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vedma007 to budou asi úryvky z těch různých překladů a máš vyhodnotit, která ti dává aspoň trochu smysl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
To jeste existuje? Matne si vzpominam, ze jsem to psala se spoluzackou v 1988 fakt
Existuje od roku 1979, poslední léta jsou ty vítězné práce na velmi vysoké úrovni, mnohdy srovnatelné s diplomkami, nebo občas i disertačkami. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit