Vyplnění dotazníku do středoškolské odborné činnosti

24.1.24 10:38

Vyplnění dotazníku do středoškolské odborné činnosti.

Zdravím vás ženy. :) Potřebovala bych od vás pomoct. Moje neteř píše momentálně práci do školy a potřebovala by vyplnit tento dotazník. :lol: Musí mít co nejvíce odpovědí, takže by jí vaše účast velice pomohla. Předem děkuji. :mavam: :P :mrgreen:
Zabere to jen minutku. ;)
Tady je odkaz: dotazník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12719
24.1.24 11:13
@maruška37 píše:
Zdravím vás ženy. :) Potřebovala bych od vás pomoct. Moje neteř píše momentálně práci do školy a potřebovala by vyplnit tento dotazník. :lol: Musí mít co nejvíce odpovědí, takže by jí vaše účast velice pomohla. Předem děkuji. :mavam: :P :mrgreen:
Zabere to jen minutku. ;)
Tady je odkaz: dotazník

To jeste existuje? Matne si vzpominam, ze jsem to psala se spoluzackou v 1988 fakt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
24.1.24 11:26

Proč jsou ty poslední ukázky všechny v podstatě stejné? Já nechápu vlastně ani jednu :nevim: Netuším, kdo je Izaiáš a o jaké cestě se tam mluví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.24 11:27
@lilith1 píše:
To jeste existuje? Matne si vzpominam, ze jsem to psala se spoluzackou v 1988 fakt :)

Ano, existuje, taky mne to prekvapilo. No, jeste, ze to ted delat nemusime. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.24 11:31
@vedma007 píše:
Proč jsou ty poslední ukázky všechny v podstatě stejné? Já nechápu vlastně ani jednu :nevim: Netuším, kdo je Izaiáš a o jaké cestě se tam mluví :lol:

Ahoj, No, vsechny ty ukazky znamenaji to stejne, akorat jsou napsane jinak, takze muzete dat, ktere rozumite nejvice. ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
24.1.24 11:36

@vedma007 to budou asi úryvky z těch různých překladů a máš vyhodnotit, která ti dává aspoň trochu smysl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
24.1.24 13:38
@lilith1 píše:
To jeste existuje? Matne si vzpominam, ze jsem to psala se spoluzackou v 1988 fakt :)

Existuje od roku 1979, poslední léta jsou ty vítězné práce na velmi vysoké úrovni, mnohdy srovnatelné s diplomkami, nebo občas i disertačkami. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze