Posudek od lékaře

14
24.1.24 19:04

posudek od lékaře

Dobrý večer,

prosím chci se zeptat, dělám si kurz Vychovatele a AP, ráda bych se věnovala do budoucna pedagogice a pracovala s dětmi.

Bohužel se nám nedařilo otěhotnět a v tomto směru jsem si sáhla až ke dnu svých psychických sil a několikrát navštěvovala psychiatra. Bude toto bráno v potaz v lékařskému posudku od obvodního lékaře a bude to problém při hledání zaměstnání v oboru?

Děkuji vám za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
24.1.24 19:10

Nevím, jak to přesně u lékaře probíhá. Ale měla jsem kolegyni učitelku. Teď učí jinde, ale učí. Ta měla neskutečné akutní psychické problémy. Nějakou dobu musela marodit, než se vyléčila. Taky se psychicky složila, že nemá rodinu, děti, chlapa a ujel ji poslední vlak. To byl důvod potíží. Učí dál. Už se s tou situací smířila, že je to nevratné, že si vzpomněla ve 45 letech, kdy bylo pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.1.24 19:17

@Kelsey dekuji,nakonec miminko mame, povedlo se prirozene, i kdyz jsme museli na IVF ze zacatku dochazet, mozna bych se mela zeptat sveho obvodniho lekare :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
24.1.24 19:25

Já bych řekla, že v péči psychiatra je polovina pedagogického sboru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20975
24.1.24 19:28
@Lama Lama píše:
Já bych řekla, že v péči psychiatra je polovina pedagogického sboru
Čím nižší třídy tím větší procento.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
24.1.24 19:30

Nemyslím, že by to mělo hrát roli. Já třeba beru AD a nestydím se za to. S prací to sice nesouvisí, ale k psychiatrovi chodím. Nikdo ve škole to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
24.1.24 20:11

Antidepresiva bere kdekdo a stejne velke mnozstvi lidi je potrebuje, ale odmita. V pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
25.1.24 07:47
@gaja19 píše:
Dobrý večer,

prosím chci se zeptat, dělám si kurz Vychovatele a AP, ráda bych se věnovala do budoucna pedagogice a pracovala s dětmi.

Bohužel se nám nedařilo otěhotnět a v tomto směru jsem si sáhla až ke dnu svých psychických sil a několikrát navštěvovala psychiatra. Bude toto bráno v potaz v lékařskému posudku od obvodního lékaře a bude to problém při hledání zaměstnání v oboru?

Děkuji vám za odpovědi

Ne, nebude.
Musela bys mít závažnější psychiatrickou diagnózu(například schizofrenní okruh, bipolární poruchu atd.), aby Tě tam při vstupní prohlídce nepustili.
A „na nervy“ se léčí kdekterý učitel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko