Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
Zatím nevím pohlaví cvrčka, ale už to mám za pár a to víte…mám v hlavě červíka ![]()
Samozřejmě můžu jít hned k doktorovi a zeptat se…ale tak zatím zkouším babské rady…
A co si myslíte vy? Podle mého pupika? Jaké pohlaví byste tipovali?
P. s. slůně nebo hrošíka už tipují nejbližší ![]()
Fotky jsou z 32tt.
Tipuju holku, protoze ja cekam kluka a mam takove bricho do spicky, ty mas spis kulate do stran, a to je pry znak pro holky
@Jironymou Jak jsem tak zkoumala ty fotky, tak bych řekla, že holka, protože hodně podobný břuch jsem měla taky ![]()
Kluk. kamarádka teď čeká chlapečka a bříško má kulaté a rozlezlé do stran. já jí tipovala holčičku. ale ona to ví z genetiky jistě ![]()
Holku nebo kluka, z bříška to poznat nejde, švagrová měla špičaté břicho třikrát a mají tři holky. Já mám břicho kulaté a čekáme kluka. ![]()
Mám kluky i holky a břicho mělo vždy stejný tvar. Podle toho se to fakt nepozná - je to dáno typem postavy, ne pohlavím plodu.
Tak kdybych to měla brát dle babských povídaček, tak by to podle břicha měla být holka. Ovšem já jsem taky problila celý první trimestr a je to kluk jako buk.
Takže ne, na babské rady vážně nedávej. Já mám třeba břicha špičatá a byl (je) v něm pokaždé kluk, ale znám holky, co to měly přesně naopak. ![]()
@zudina
Njn
jsem trubka… tatínek mimi si to nepřeje… já to taky nechtěla…ale tak ten červík v hlavě je…teď už jsem 35tt tak na to brzy přijdu
@Jironymou píše:
@zudina
Njnjsem trubka… tatínek mimi si to nepřeje… já to taky nechtěla…ale tak ten červík v hlavě je…teď už jsem 35tt tak na to brzy přijdu
Věř mi, že to má svoje kouzlo. Vlastní zkušenost, nenechali jsme si pohlaví říct u druhého dítka a mělo to něco do sebe. ![]()
@Fima píše:
@JironymouVěř mi, že to má svoje kouzlo. Vlastní zkušenost, nenechali jsme si pohlaví říct u druhého dítka a mělo to něco do sebe.
Souhlas
nenechali jsme si říct první a i teď čekáme překvápko.. je to fajn ![]()
@přírodní píše:
Myslím, že to bude…mimino
a myslím, že když se narodí bude velice malé ![]()
Ja mela v obou tehu brisko spis do sirky a prvniho mam chlapecka a ted cekam holcicku ![]()