Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To „i“ je tam jako sranda? Jak vtipné ![]()
Vodu jsi mohla v tom vedru vypotit. Nebo zadržuješ vodu, těžko říct, teď bude chladněji, tak uvidíš.
Přemýšlím, co je na odvodnění, kopřivový čaj tuším
Svědění řeš s gyndařem, asi kvasinky.
Zajdi si k doktorovi.
Zacni pit urologicky caj. Ten te prozene.
Jinak ja ted vic vypotim nez vycuram!! Je vedroooo
Tak přemýšlím, kolikrát jsem dnes byla já - a taky to moc slavné nebude. Taky si myslím, že to jde ven pocením.
To curany je ok ted je hodne horki pocasi. To svedeny pocvi vipada na kvasynki dojidy sy za gindarem
ja mluvyt recy tveho kmene ![]()
@Melody 4 píše:
To curany je ok ted je hodne horki pocasi. To svedeny pocvi vipada na kvasynki dojidy sy za gindaremja mluvyt recy tveho kmene
No ty vole, já než to přelouskala…
Jsem to četla po slovech jak v 1. třídě ZŠ
![]()
@Melody 4 píše:
To curany je ok ted je hodne horki pocasi. To svedeny pocvi vipada na kvasynki dojidy sy za gindaremja mluvyt recy tveho kmene
ty ale jsi
![]()
@Melody 4 píše:
@terinka4444 píše:
Holki, vi jste ale zli
Nejsou zli, jen se snazy, abi jym rouzměla
![]()
Je dost horko, nejspis jsi to jen vypotila. jestli je tvoje moc tmave zluta, je to nejspis OK. Samozrejme poruchu funkce ledvin ti vylouci jen lekar. Videla bych co zitra, bude chladneji, podle me se to srovna.
Holki potrebovala bych poradit zda se mi ze chodim malo curat snad jen 4 za den co mi prijde malo dnes jsem vypila 3 litri tekutiny a fakt kdyz jdu na zachod vycuram trosku ale taky mam problem s pitim citim se furt nafoukla bricho jak ve 3 mes a jist musim po troskach doktor rikal ze to je prekyseleny zaludek ale to curani mne nesedi a jeste ke vsemu mam asi nejakej zanet boli mne podbrisek svedi pali stipe v pocve a hlavene kolem rodidel a tehotna nejsem. lenka