Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
Je tu někdo kdo by se třeba i rad seznámil? Jsem bisexuální a zkušenosti mám
každopádně bych ráda kamarádku s kterou mohu prohodit pár řádků
pokud je tu někdo takový, ráda poslu foto
a nebo pokecám osobně
SZ prosím ![]()
@LuciaAicul píše:
Ahoj holkyJe tu někdo kdo by se třeba i rad seznámil? Jsem bisexuální a zkušenosti mám
každopádně bych ráda kamarádku s kterou mohu prohodit pár řádků
pokud je tu někdo takový, ráda poslu foto
a nebo pokecám osobně
SZ prosím
Chvíli počkej až se převleču za babu a můžeme povídat do aleluja. ![]()
Ahoj holky/zeny. Treba budu mit stesti. 😊 Rada bych tady nasla spriznenou dusi v podobe bisexualni kamaradky, se kterou bychom si mohly sdelit vzajemne sve pocity a treba bychom si mohly sednout tak nejak celkove
😇 bez naruseni nasich vztahu.
Příspěvek upraven 21.04.20 v 21:37
Ahoj, je mi skoro třicet jsme vdaná a mám dítě. Je to pět let co jsme naposledy měla sex s ženou (kamarádkou) jsem Bi. Ráda bych si s někým psala emaily o všem možném. Nechci vztah, jen přátelství s kapkou vzrušení
Pokud možno jak se říká tajně ale přitom na očích všech. Jsem komunikativní, empatická, miluji zvířata i svojí rodinu a nejsme úplně obyčejná žena v domácnosti - jsem tak trochu čarodějnice
Pokud ti nevadí že nejsem štíhlá a mám kila navíc, tak si budeme rozumět. Pokud chceš napiš, jsem z Jižních čech (email: BeeSweet@seznam) jen diskrétní jednání ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi skoro třicet jsme vdaná a mám dítě. Je to pět let co jsme naposledy měla sex s ženou (kamarádkou) jsem Bi. Ráda bych si s někým psala emaily o všem možném. Nechci vztah, jen přátelství s kapkou vzrušeníPokud možno jak se říká tajně ale přitom na očích všech. Jsem komunikativní, empatická, miluji zvířata i svojí rodinu a nejsme úplně obyčejná žena v domácnosti - jsem tak trochu čarodějnice
![]()
Pokud ti nevadí že nejsem štíhlá a mám kila navíc, tak si budeme rozumět. Pokud chceš napiš, jsem z Jižních čech (email: BeeSweet@seznam) jen diskrétní jednání
Ahoj budu rada když napíšeš ![]()
Já jsem pansexuální, kdyby si někdo chtěl popovídat, nemám kamarádky… ale přítele mám i když daleko, teď muže tedy.
Děti nemám a jsem hodně mladá, kdyby někomu vadilo psaní s mladou kozou. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, zdravím holky které jsou bisexualky, pojďme se seznámit
Můžeme si psat, své zkušenosti a třeba si někdo padne do oka
Ahoj, ráda popíšu ![]()
@Nikol59 píše:
Ahoj, ráda popíšu
Taky Tě vzrušuje ženské přirození? Mě moc.
Ahoj, najde se nějaká bi holka z Hradce Králové, kterou láká vyzkoušet trojka?
![]()
Obnovuji diskuzi
nějaká bi žena z Plzně, která by se ráda seznámila? Já blond štíhlé postavy.. věk 30- 40 let