Hledám bisexuální holky - na popovídání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
13.6.19 15:02

Ráda bych s někým pro hodila pár řádků , nebo se seznámila :-)

Ahoj holky :) Je tu někdo kdo by se třeba i rad seznámil? Jsem bisexuální a zkušenosti mám :-) každopádně bych ráda kamarádku s kterou mohu prohodit pár řádků :) pokud je tu někdo takový, ráda poslu foto :-) a nebo pokecám osobně :) SZ prosím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
13.6.19 17:04
@LuciaAicul píše:
Ahoj holky :) Je tu někdo kdo by se třeba i rad seznámil? Jsem bisexuální a zkušenosti mám :-) každopádně bych ráda kamarádku s kterou mohu prohodit pár řádků :) pokud je tu někdo takový, ráda poslu foto :-) a nebo pokecám osobně :) SZ prosím :*

Chvíli počkej až se převleču za babu a můžeme povídat do aleluja. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.19 11:03

Najdeme se?

Ahoj holky/zeny. Treba budu mit stesti. 😊 Rada bych tady nasla spriznenou dusi v podobe bisexualni kamaradky, se kterou bychom si mohly sdelit vzajemne sve pocity a treba bychom si mohly sednout tak nejak celkove :wink: 😇 bez naruseni nasich vztahu.

Příspěvek upraven 21.04.20 v 21:37

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.19 22:53

Piste, piste :hug: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.19 19:53

Zkouska spojeni...

:)

Příspěvek upraven 04.11.20 v 12:52

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.19 12:45

Tady je jedna holka na pokec

Ahoj, je mi skoro třicet jsme vdaná a mám dítě. Je to pět let co jsme naposledy měla sex s ženou (kamarádkou) jsem Bi. Ráda bych si s někým psala emaily o všem možném. Nechci vztah, jen přátelství s kapkou vzrušení :kytka: Pokud možno jak se říká tajně ale přitom na očích všech. Jsem komunikativní, empatická, miluji zvířata i svojí rodinu a nejsme úplně obyčejná žena v domácnosti - jsem tak trochu čarodějnice :mrgreen: :cert: Pokud ti nevadí že nejsem štíhlá a mám kila navíc, tak si budeme rozumět. Pokud chceš napiš, jsem z Jižních čech (email: BeeSweet@seznam) jen diskrétní jednání :*

• Citovat
  • Upravit
37
8.8.19 20:30
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi skoro třicet jsme vdaná a mám dítě. Je to pět let co jsme naposledy měla sex s ženou (kamarádkou) jsem Bi. Ráda bych si s někým psala emaily o všem možném. Nechci vztah, jen přátelství s kapkou vzrušení :kytka: Pokud možno jak se říká tajně ale přitom na očích všech. Jsem komunikativní, empatická, miluji zvířata i svojí rodinu a nejsme úplně obyčejná žena v domácnosti - jsem tak trochu čarodějnice :mrgreen: :cert: Pokud ti nevadí že nejsem štíhlá a mám kila navíc, tak si budeme rozumět. Pokud chceš napiš, jsem z Jižních čech (email: BeeSweet@seznam) jen diskrétní jednání :*

Ahoj budu rada když napíšeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
14.8.19 22:07

Já jsem pansexuální, kdyby si někdo chtěl popovídat, nemám kamarádky… ale přítele mám i když daleko, teď muže tedy. :) Děti nemám a jsem hodně mladá, kdyby někomu vadilo psaní s mladou kozou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.19 02:24
  • Citovat
  • Upravit
9
13.11.20 14:07

Taky ráda pokecám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.11.20 15:46
@Anonymní píše:
Ahoj, zdravím holky které jsou bisexualky, pojďme se seznámit :mavam:
Můžeme si psat, své zkušenosti a třeba si někdo padne do oka ;)

Ahoj, ráda popíšu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
13.11.20 19:21
@Nikol59 píše:
Ahoj, ráda popíšu ;)

Taky Tě vzrušuje ženské přirození? Mě moc.

• Citovat
  • Upravit
9
13.11.20 19:24

@Klopotkova psala jsem ti zprávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.11.20 23:17

Bi holka z Hradce

Ahoj, najde se nějaká bi holka z Hradce Králové, kterou láká vyzkoušet trojka? :D :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.23 22:53

Obnovuji diskuzi :D nějaká bi žena z Plzně, která by se ráda seznámila? Já blond štíhlé postavy.. věk 30- 40 let

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová