Seznámení s chlapem

Anonymní
12.2.19 19:39

Seznámení s chlapem

Je mi 27 let, už bych chtěla založit rodinu. Ale nedaří se mi seznámit.
V tomhle jsem po stáru a čekám na první krok od chlapa, ale buď se jim nelíbím ( blond dlouhé vlasy, štíhla postava, neřekla bych o sobě že jsem hnusná) a nebo si myslí že jsem zadaná…nevím.
Kdybych chtěla chlapa o 20 - 30 let staršího tak je upřímně mohu přehazovat vidlemi, chtěli by všichni ( i když podle mě si jen užít )
Ale chlap okolo 30 let nic. Přitom pracují v firmě kde k nám chodí denně nakupovat x chlapů. Věnuji se koníčku kde je taky více chlapů než žen, ale přesto se nedaří…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1590
12.2.19 20:01

...

…tak štíhlá mladá blondýna by teoreticky měla jít na dračku. Asi si na tebe žádný netroufne. Zkus tomu trochu pomoct. Co se třeba poptat kamarádek, nebo kolegyň v práci, jestli nemají nějaké bratry, kamarády, známé ve svém okolí a pak to nějak nenápadně navléknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
12.2.19 20:10

Když tak zkus cykloturistiku. Jaký máš obvod hrudníku? Příliš bujné poprsí odpuzuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
12.2.19 20:26
@Anonymní píše:
Je mi 27 let, už bych chtěla založit rodinu. Ale nedaří se mi seznámit.
V tomhle jsem po stáru a čekám na první krok od chlapa, ale buď se jim nelíbím ( blond dlouhé vlasy, štíhla postava, neřekla bych o sobě že jsem hnusná) a nebo si myslí že jsem zadaná…nevím.
Kdybych chtěla chlapa o 20 - 30 let staršího tak je upřímně mohu přehazovat vidlemi, chtěli by všichni ( i když podle mě si jen užít )
Ale chlap okolo 30 let nic. Přitom pracují v firmě kde k nám chodí denně nakupovat x chlapů. Věnuji se koníčku kde je taky více chlapů než žen, ale přesto se nedaří…

Pokud jsi pěkná holka, tak si většina mužů netroufne tě oslovit, protože si všichni říkají, že takhle pěkná holka určitě někoho má. Troufají si staří, kterým je to už jedno a oslovují všechny ženský protože nemají co ztratit (loudilové). Takže doporučuju když potkáš někoho kdo se ti líbí, zkusit ho oslovit (neutrálně), nebo se na něj usmát - prostě mu dát nějak najevo, že bys byla ráda, kdyby tě oslovil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
12.2.19 20:42
@Božislava píše:
Když tak zkus cykloturistiku. Jaký máš obvod hrudníku? Příliš bujné poprsí odpuzuje.

Kde ty na ta moudra chodíš… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
12.2.19 23:51
@Božislava píše:

To jsem v životě neslyšel. V tomhle platí jak koho. Prostě lidi mají různý vkus, naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
13.2.19 14:38
:think:

Příspěvek upraven 14.02.19 v 08:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
13.2.19 14:55
@MP Janka píše:
Tak v tom případě už mi je jasné, proč jsem sama :potlesk: :lol: Ale co s tím sakra, kromě plastiky :think:

Tak to je jednoduché, najít chlapa, pro kterého je bujné poprsí naprostá Nirvana.

Mimochodem, nešla byste na kávu, čaj, kakao?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
13.2.19 23:09
@Milan42 píše:
Tak to je jednoduché, najít chlapa, pro kterého je bujné poprsí naprostá Nirvana.Mimochodem, nešla byste na kávu, čaj, kakao?

Když tak ji zkus ulovit na ten zákusek.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.19 09:05

Odkud jsi? 8)

Tak az nejaky chlap přijde, tak bud příjemná, usmivej se, zacni konverzaci. To ženský přece umi :) A pokud to ani potom nezkusi, tak je zadanej, nebo se mu nelíbis, nebo mu to nedojde… nebo nejhorsi varianta, je srab a nezkusí to. Ja oslovuju holky i jen tak na ulici.

• Citovat
  • Upravit
2073
17.2.19 00:25
@Anonymní píše:
Odkud jsi? 8)Tak az nejaky chlap přijde, tak bud příjemná, usmivej se, zacni konverzaci. To ženský přece umi :) A pokud to ani potom nezkusi, tak je zadanej, nebo se mu nelíbis, nebo mu to nedojde… nebo nejhorsi varianta, je srab a nezkusí to. Ja oslovuju holky i jen tak na ulici.

S tou konverzací to je trochu blbost ..... začínat má přece muž, většina žen to tak furt bere.

Ženám stačí usměvy a oční kontakt, zbytek je na chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
17.2.19 00:27
@Božislava píše:
Když tak ji zkus ulovit na ten zákusek.....

Zákusek jsem zrušil, protože jedna emaminka si stěžovala, že jí tím furt dělám chuť na sladké. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
17.2.19 00:40

Taky se přidávám do zástupu čekatelů - ale jsem tu už profláknutý. :lol: Jestli chceš, napiš mi SZ. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
17.2.19 01:02
@mrav píše:
Taky se přidávám do zástupu čekatelů - ale jsem tu už profláknutý. :lol: Jestli chceš, napiš mi SZ. :mavam:

No tak jsem ti tedy napsal SZ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
17.2.19 08:36
@Milan42 píše:
No tak jsem ti tedy napsal SZ :D

A já myslel, že mi napíše autorka. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit