Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, zkusila bych nenápadně chodit kolem lidlu nebo kauflandu, když jsou ve čtvrtek akce, tam jich bude ![]()
@Bubla_Bučková píše:Úchylové stávají před základkou s pytlíkem bonbónů. S čím stávají loudilové před Kaufem?
Nevím, zkusila bych nenápadně chodit kolem lidlu nebo kauflandu, když jsou ve čtvrtek akce, tam jich bude
@Janli píše: Úchylové stávají před základkou s pytlíkem bonbónů. S čím stávají loudilové před Kaufem?
S nasbíranými známečkami na plyšáky: tadyhle jsem si dovolil, mladá paní… vybereme nějakého pro vnoučátko spolu?
![]()
@Janli píše: Úchylové stávají před základkou s pytlíkem bonbónů. S čím stávají loudilové před Kaufem?
Se zajícema ![]()
@Bubla_Bučková píše:
Nevím, zkusila bych nenápadně chodit kolem lidlu nebo kauflandu, když jsou ve čtvrtek akce, tam jich bude
@sirikit píše:
S nasbíranými známečkami na plyšáky: tadyhle jsem si dovolil, mladá paní… vybereme nějakého pro vnoučátko spolu?![]()
No krucis, už mi vlhnou podvlíkačky. ![]()
@Bábrdl píše:
No krucis, už mi vlhnou podvlíkačky.
Tak vím, co na mě zabírá, ne..?
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj dámy, hledám starší milenku. Jsem z Prahy, 42/78/176 pohledný a doma extrémně zanedbáván. Mám fantastickou rodinu, ale chybí mi doteky, vzrušení a sex. Já nepatřím do starého železa… Chci se Vás zeptat, kde v Praze najdu staší dámy, které chtějí mladší milence?
Tak když máš fantastick.rodinu tak proč nezkusíš kouzlo komunikace a nepromluvíš si s partnerkou, takhle o tu fantastickou rodinu nejspíše přijdeš..
@lilith1 píše:
Tak když máš fantastick.rodinu tak proč nezkusíš kouzlo komunikace a nepromluvíš si s partnerkou, takhle o tu fantastickou rodinu nejspíše přijdeš..
Pán to má náhodou promyšlený. ![]()
O fantastické rodině zahoruje hned v intru, aby snad potenciální milenka nenabyla dojmu, že by kdy chtěl začít s ní a lépe… a u 50+ už je riziko mimiska přeci jenom minimální, takže bez ochranky… ![]()
Navíc starší paní bývají zpravidla materiálně zajištěné a ne každá si realizuje pecovatelske pudy na vnoucatcich.. ![]()
Samá pozitiva a sociální jistoty.
![]()
@sirikit píše:
Pán to má náhodou promyšlený.
O fantastické rodině zahoruje hned v intru, aby snad potenciální milenka nenabyla dojmu, že by kdy chtěl začít s ní a lépe… a u 50+ už je riziko mimiska přeci jenom minimální, takže bez ochranky…
Navíc starší paní bývají zpravidla materiálně zajištěné a ne každá si realizuje pecovatelske pudy na vnoucatcich..
Samá pozitiva a sociální jistoty.![]()
Jj, chytrý kluk. ![]()
Ahoj dámy, hledám starší milenku. Jsem z Prahy, 42/78/176 pohledný a doma extrémně zanedbáván. Mám fantastickou rodinu, ale chybí mi doteky, vzrušení a sex. Já nepatřím do starého železa… Chci se Vás zeptat, kde v Praze najdu staší dámy, které chtějí mladší milence?