Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle bych spis hodila na seznamku a neobtěžovala na fóru, kde se řeší plíny, tchýně a těhotenské testy ![]()
@Paletka píše:
Tohle bych spis hodila na seznamku a neobtěžovala na fóru, kde se řeší plíny, tchýně a těhotenské testy
Ale kdež .. tady je potřebnejch a dajnejch víc než na seznamka.cz ![]()
@Paletka píše:
Tohle bych spis hodila na seznamku a neobtěžovala na fóru, kde se řeší plíny, tchýně a těhotenské testy
Pán je správně v místní seznamkové sekci. ![]()
Musíš kouknout nahoru na rychlou navigaci, než začneš poučovat úplně mimo. ![]()
@Kubik1988 píše:
Ahoj,jsem doma zanedbávaný a tek hledám milenku na občasné scházení v dopoledních hodinách (naštěstí mi to moje práce umožňuje).
Jsem sympatický a chytrý chlap 31let 185cm a 85kg.
Pokud tu je nějaká svobodná maminka nebo, nějaká která je doma zanedbávána jako já, tak se těším na zprávy a případné setkání.
Na všem se domluvíme a předem píši, že nemusím žádné prasárny, nic co bolí nebo smrdí.
Ahoj
Kuba
Nejseš ty ten s tou zmenšující se botou?
Kubíku
![]()
@Russet Hmm asi to tu málo čtu, ale zmenšující se boty nemám ![]()
@sirikit Aa, to se omlouvám, nevšimla jsem si
Ale nepoučuju, jen mi to přišlo vtipné a pořád si myslím, že jsou na takovéhle inzeráty vhodnější stránky
![]()
@Paletka píše:
@sirikit Aa, to se omlouvám, nevšimla jsem siAle nepoučuju, jen mi to přišlo vtipné a pořád si myslím, že jsou na takovéhle inzeráty vhodnější stránky
![]()
Jojo, taky jsme svého času odesílaly sexuální loudily na Amatéry tak dlouho, až se jich adminkam zzelelo a vytvořily jim záložku. ![]()
A když je tomu tak, uvádím se svým smyslem pro spravedlnost věci na pravou míru. ![]()
Protože pokud někdo smejdí po eMiminu - hele seznamka!
, sepíše tedy nabídku a někdo ho sprdne, že není na seznamce… ![]()
Chapes. ![]()
Tohle je ještě dobrý, jsou tu jiní profici, kteří pravidelně přicházejí s nabídkou vážného seznámení (nebo alespoň kvalitního sexu) i do vláken o snazenicku a prdicich. ![]()
@sirikit píše:
Jojo, taky jsme svého času odesílaly sexuální loudily na Amatéry tak dlouho, až se jich adminkam zzelelo a vytvořily jim záložku.
A když je tomu tak, uvádím se svým smyslem pro spravedlnost věci na pravou míru.
Protože pokud někdo smejdí po eMiminu - hele seznamka!![]()
, sepíše tedy nabídku a někdo ho sprdne, že není na seznamce…
Chapes.
Tohle je ještě dobrý, jsou tu jiní profici, kteří pravidelně přicházejí s nabídkou vážného seznámení (nebo alespoň kvalitního sexu) i do vláken o snazenicku a prdicich.
Důležité je být originální, prostě vyčnívat z davu. Takže třeba zkusit chodit do diskuzí s nabídkou nekvalitního sexu!
Zakladateli zkus to a dej vědět, jak to dopadlo ![]()