Hledám milenku Praha

11
16.2.19 23:32

Tohle bych spis hodila na seznamku a neobtěžovala na fóru, kde se řeší plíny, tchýně a těhotenské testy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Meredithx
16.2.19 23:46
  • Citovat
  • Upravit
234
16.2.19 23:47
@Paletka píše:
Tohle bych spis hodila na seznamku a neobtěžovala na fóru, kde se řeší plíny, tchýně a těhotenské testy :D

Ale kdež .. tady je potřebnejch a dajnejch víc než na seznamka.cz :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
17.2.19 00:22
@Paletka píše:
Tohle bych spis hodila na seznamku a neobtěžovala na fóru, kde se řeší plíny, tchýně a těhotenské testy :D

Pán je správně v místní seznamkové sekci. :jazyk:
Musíš kouknout nahoru na rychlou navigaci, než začneš poučovat úplně mimo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.2.19 00:35
@Kubik1988 píše:
Ahoj,

jsem doma zanedbávaný a tek hledám milenku na občasné scházení v dopoledních hodinách (naštěstí mi to moje práce umožňuje).

Jsem sympatický a chytrý chlap 31let 185cm a 85kg.

Pokud tu je nějaká svobodná maminka nebo, nějaká která je doma zanedbávána jako já, tak se těším na zprávy a případné setkání.

Na všem se domluvíme a předem píši, že nemusím žádné prasárny, nic co bolí nebo smrdí.

Ahoj
Kuba

Nejseš ty ten s tou zmenšující se botou? :P :P :P Kubíku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.2.19 00:44

@Russet Hmm asi to tu málo čtu, ale zmenšující se boty nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.2.19 22:08

@sirikit Aa, to se omlouvám, nevšimla jsem si :D Ale nepoučuju, jen mi to přišlo vtipné a pořád si myslím, že jsou na takovéhle inzeráty vhodnější stránky :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
18.2.19 00:25
@Paletka píše:
@sirikit Aa, to se omlouvám, nevšimla jsem si :D Ale nepoučuju, jen mi to přišlo vtipné a pořád si myslím, že jsou na takovéhle inzeráty vhodnější stránky :D :P

Jojo, taky jsme svého času odesílaly sexuální loudily na Amatéry tak dlouho, až se jich adminkam zzelelo a vytvořily jim záložku. 8)
A když je tomu tak, uvádím se svým smyslem pro spravedlnost věci na pravou míru. :andel:
Protože pokud někdo smejdí po eMiminu - hele seznamka! 8o :dance:, sepíše tedy nabídku a někdo ho sprdne, že není na seznamce… :nevim:
Chapes. :)
Tohle je ještě dobrý, jsou tu jiní profici, kteří pravidelně přicházejí s nabídkou vážného seznámení (nebo alespoň kvalitního sexu) i do vláken o snazenicku a prdicich. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.2.19 02:04

@sirikit jasný, máš pravdu :palec: hlavně všechno brát s humorem :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
18.2.19 17:39
@sirikit píše:
Jojo, taky jsme svého času odesílaly sexuální loudily na Amatéry tak dlouho, až se jich adminkam zzelelo a vytvořily jim záložku. 8)
A když je tomu tak, uvádím se svým smyslem pro spravedlnost věci na pravou míru. :andel:
Protože pokud někdo smejdí po eMiminu - hele seznamka! 8o :dance:, sepíše tedy nabídku a někdo ho sprdne, že není na seznamce… :nevim:
Chapes. :)
Tohle je ještě dobrý, jsou tu jiní profici, kteří pravidelně přicházejí s nabídkou vážného seznámení (nebo alespoň kvalitního sexu) i do vláken o snazenicku a prdicich. :roll:

Důležité je být originální, prostě vyčnívat z davu. Takže třeba zkusit chodit do diskuzí s nabídkou nekvalitního sexu!

Zakladateli zkus to a dej vědět, jak to dopadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
8.3.19 20:45

To jsem nečekala že i tady bude taková sranda :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...