Kde hledat kamarádky přes internet?

Anonymní
12.3.19 09:47

Kde hledat kamarádky přes internet?

Zdravím, v létě se budu stehovat za přítelem 250 km od mista bydliště a tak mi asi nezbude nic jiného než si tam najít nějaké nové kamarádky, známé… :mrgreen: Nebo aspoň jednu. Samozrejme vím, že to asi hned nebude nejake přátelství na život a na smrt, ale jsem docela společenský člověk a potřebuju si někdy pokecat nebo něco podniknout i s jinými lidmi než s přítelem nebo jeho rodinou, taky na nem nechci být úplně zavisla. Vím, že „staří“ lide.cz jsou pryc, tam byla docela dobra sekce na hledání kamarádek, jednu jsem tam před lety našla obdobnym způsobem (ona se stěhovala do našeho města za přítelem a nikoho tam neznala, tak jsem ji odpověděla a dodnes se pratelime). Bohužel tuto stránku zrušili a já marne pátrám po nějaké podobne. Našla jsem tedy „BeFriends.cz“, už tam mam inzerát :D :lol:
Chtěla jsem se zeptat, zda existuje dnes něco podobného, nebo kde jste našly kamarádky vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
322
12.3.19 09:53

Stránky asi neporadím, možná nějaká fb skupina místa bydliště? A určitě zkus napsat i tady kam se stěhuješ, třeba se někdo najde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65397
12.3.19 10:00

Fb skupinky z místa bydliště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
12.3.19 10:28

Já našla kamarádky tady ;)