Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spadla jsem se schodů co pomůže jsem doručovatelka na kole potřebují se hybat stalo se to ve středu
A mas s tim neco, nebo ti jde o tu modrinu? Jestli jen o modrinu, tak si to nech od fyziterapeuta zatejpovat lympatickym tejpem, ktery tu modrinu driv odstrani.
Maz si to heparoidem masti, je to na krevni srazeniny, je na modriny super. A jinak asi jen cas, jestli te to boli a mas to jen narazeny, tak brufen na bolest…
No a stalo se ti to v práci? Měla jsi jít hlavně k doktorovi
s tímhle bych šla klidně marodit
@Elza2311 @Betty MacDonald fakt holky? k doktorovi s modřinou na p. rdeli?
![]()
Takovou modřinu jsem měla když jsem spadla ze židle při věšení záclon
. Moc dělat se nedá akorát vydržet než to zmizí.
@stinga píše:
@Elza2311 @Betty MacDonald fakt holky? k doktorovi s modřinou na p. rdeli?![]()
To není pr del ale zada.
Zrejme jde jen o veliky hematom, ale mel to videt lékař, aby to alespoň prohmatl a udělal sono ci rtg.
Nebyla by prvni ani posledni, komu se následky projevily az o par dnu později.
A pad ze schodu zas sranda neni.
Pokud se to stalo v pracovni dobe, jde o prac.uraz a tím spis by to mel videt lékař.
Pokud se ti to stalo v práci, máš pracovní úraz a je třeba to hlásit, kdybys musela jít marodit.
@Konnny píše:
To není pr del ale zada.
Zrejme jde jen o veliky hematom, ale mel to videt lékař, aby to alespoň prohmatl a udělal sono ci rtg.
Pokud se to stalo v pracovni dobe, jde o prac.uraz a tím spis by to mel videt lékař.
Zada? Vždyť je to jasne zadnice se spoustou tuku.
@Konnny píše:
To není pr del ale zada.
Záda? Je to obr moncl na pr.deli, nic víc. Zase nepřehánějte. S tím ji na sono nebo RTG fakt nikdo posílat nebude. Co by tam asi tak viděli?
@Kipa22 píše:
Pokud se ti to stalo v práci, máš pracovní úraz a je třeba to hlásit, kdybys musela jít marodit.
Kde píše, že se to stalo v práci? Navíc byl víkend.
@Kipa22 píše:
Pozde, ma to od středy na nikdo ji to takhle zpetne nenapise