Natažený prst na ruce

136
12.3.23 15:44

Naražený prst na ruce

Dobrý den, v pátek jsem si skřípla ukazováček mezi školní lavice. Pěkně to bolelo, pak bolest odezněla.. Dnes se mi udělala na prstu hezká modřina, nevím, jestli s tím jít na pohotovost, docela to už i bolí. Myslím, že zlomenina to nebude, ale není blbost jít s naraženým prstem? Co dělají s naražením? Dlaha? Sádra? Hraju aktivně na klavír, proto mám strach.. Děkuji, hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
12.3.23 15:59

No na pohotovost bych s tim nejela…zitra na chirurgii asi muzes, ale jestli muzes prst ohnout, neni otekly, tak je to proste narazene..asi ti na to nic nedaji..kup si volne dostupny lek..almiral gel, nebo i jsem kdysi mela primo mast na modriny, ale nazev uz nevim a chladit prst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65295
12.3.23 16:00
@Mag1996 píše:
Dobrý den, v pátek jsem si skřípla ukazováček mezi školní lavice. Pěkně to bolelo, pak bolest odezněla.. Dnes se mi udělala na prstu hezká modřina, nevím, jestli s tím jít na pohotovost, docela to už i bolí. Myslím, že zlomenina to nebude, ale není blbost jít s naraženým prstem? Co dělají s naražením? Dlaha? Sádra? Hraju aktivně na klavír, proto mám strach.. Děkuji, hezký den

Sla bych az zitra na beznou chirurgii, kdyz jsi to doted neresila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65295
12.3.23 16:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová