Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dají se koupit snad úplně v každém marketu nebo domácích potřebách za pár korun
já loni zavařila do těch od přesnídávek a všechna víčka povolila, mohla jsem to vyhodit.
@PrvorodickaTerka a když už, tak by bylo dobré napsat, odkud jsi - těžko to někdo bude posílat v balíku
Přesnídávky mívají jen půl nebo jeden závit, to je málo. Nemáš někde v okolí bezobalový obchod? Do toho našeho nosíme použité sklo a kdo potřebuje, může si vzít…
@Aduš8 jestli myslis treba OBI atpd., tak to mi neprijde uplne za par korun..
takze stejne zbytecne zavarovat do tech od presnidavek? ![]()
@PrvorodickaTerka ne, Obi nemyslím, já minule kupovala 8 ks za 49Kč, to mi taková pálka nepřijde. Měli to jako akci, ale nejsem si už jistá, jestli to bylo Tesco nebo Kaufland.
@PrvorodickaTerka Koukám na domácí potřeba Orion a tam je nemají tak drahé. Dvoudecky na přesnídávky dokonce 89Kč/10 ks. Ale nevím, jaké jsou. Já používám jen weckovky. Jsou drahé, ale vydrží věky…
Od presnidavek jsou k ničemu, jediné ty hello maj poradny závity, jinak se mi vždycky vsechno otevřelo. Já si schovávám od okurek, řepy, protlaku atak
Jsem letos v breznu vyhodila na sberak pres 400 ks sroubovacich, protoze to nikdo nechtel. Sklenice od okurek a zeli. Ze se to doma nahromadilo. A delal se poradek v garazi. Uz to nenechavam a rovnou vyhazuji.
Mam dve bedny novych sklenek, ale nejsou to ty sroubovaci vicka. Proste ty klasicke sklenice a vicka. Odkud si?
@PrvorodickaTerka Mrkni na ten Orion, koukala jsem, že mají dopravu zdarma (kromě toho, že mají asi miliardu prodejen, takže bys to mohla omrknout i naživo)…
@PrvorodickaTerka Presnidávkové s jeden a pul zavitem nechytí dobře
Zavařuji bud od jogurtu nebo do marmeladových sklenic, co maji vice zavitů a pevné výčko. Občas je i lepší koupit nové výčka než použít ty původní.
To je daleko. Tak zkus u vas sberak, jestli nemaji.
Nebo vyhledej Orion prodejnu, ze ta miva levnejsi zbozi.
@Ba-stet píše:
@PrvorodickaTerka Koukám na domácí potřeba Orion a tam je nemají tak drahé. Dvoudecky na přesnídávky dokonce 89Kč/10 ks. Ale nevím, jaké jsou. Já používám jen weckovky. Jsou drahé, ale vydrží věky…
No nevím, zda je to super akce… Od přesnídávky Hello chytají dobře a v Penny je koupíš za 8,90 - takže si ještě smlsnem
Zkus napsat třeba na LetGo nebo jiný místní bazárek, zda někdo nedaruje nebo levně neprodá. Dobrý jsou i klasické třetinky, ale koupit nový víčka a musíš mít zvon na zacvaknutí. Třeba je má někdo ještě ve sklepě, zkus se poptat po okolí. Mam jich plno, ale posílat poštou je fakt nebudu.