Holky, nemáte někdo zavařovačky?

14376
22.6.19 21:49

Dají se koupit snad úplně v každém marketu nebo domácích potřebách za pár korun :nevim: já loni zavařila do těch od přesnídávek a všechna víčka povolila, mohla jsem to vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76577
22.6.19 21:51

@PrvorodickaTerka a když už, tak by bylo dobré napsat, odkud jsi - těžko to někdo bude posílat v balíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177

Přesnídávky mívají jen půl nebo jeden závit, to je málo. Nemáš někde v okolí bezobalový obchod? Do toho našeho nosíme použité sklo a kdo potřebuje, může si vzít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Aduš8 jestli myslis treba OBI atpd., tak to mi neprijde uplne za par korun.. :nevim: takze stejne zbytecne zavarovat do tech od presnidavek? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.19 21:52

Jsem z Mlade Boleslavi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
22.6.19 21:54

@PrvorodickaTerka ne, Obi nemyslím, já minule kupovala 8 ks za 49Kč, to mi taková pálka nepřijde. Měli to jako akci, ale nejsem si už jistá, jestli to bylo Tesco nebo Kaufland.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.6.19 21:55

@PrvorodickaTerka Koukám na domácí potřeba Orion a tam je nemají tak drahé. Dvoudecky na přesnídávky dokonce 89Kč/10 ks. Ale nevím, jaké jsou. Já používám jen weckovky. Jsou drahé, ale vydrží věky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
22.6.19 21:57

Od presnidavek jsou k ničemu, jediné ty hello maj poradny závity, jinak se mi vždycky vsechno otevřelo. Já si schovávám od okurek, řepy, protlaku atak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.6.19 21:58

Jsem letos v breznu vyhodila na sberak pres 400 ks sroubovacich, protoze to nikdo nechtel. Sklenice od okurek a zeli. Ze se to doma nahromadilo. A delal se poradek v garazi. Uz to nenechavam a rovnou vyhazuji.
Mam dve bedny novych sklenek, ale nejsou to ty sroubovaci vicka. Proste ty klasicke sklenice a vicka. Odkud si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.19 21:58

Tak vám děkuju, ještě kouknu po netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.19 21:59

@Kelsey to chápu, Mladá Boleslav :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.6.19 22:00

@PrvorodickaTerka Mrkni na ten Orion, koukala jsem, že mají dopravu zdarma (kromě toho, že mají asi miliardu prodejen, takže bys to mohla omrknout i naživo)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
22.6.19 22:00

@PrvorodickaTerka Presnidávkové s jeden a pul zavitem nechytí dobře :? Zavařuji bud od jogurtu nebo do marmeladových sklenic, co maji vice zavitů a pevné výčko. Občas je i lepší koupit nové výčka než použít ty původní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.6.19 22:02

To je daleko. Tak zkus u vas sberak, jestli nemaji.
Nebo vyhledej Orion prodejnu, ze ta miva levnejsi zbozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
22.6.19 22:09
@Ba-stet píše:
@PrvorodickaTerka Koukám na domácí potřeba Orion a tam je nemají tak drahé. Dvoudecky na přesnídávky dokonce 89Kč/10 ks. Ale nevím, jaké jsou. Já používám jen weckovky. Jsou drahé, ale vydrží věky…

No nevím, zda je to super akce… Od přesnídávky Hello chytají dobře a v Penny je koupíš za 8,90 - takže si ještě smlsnem ;) Zkus napsat třeba na LetGo nebo jiný místní bazárek, zda někdo nedaruje nebo levně neprodá. Dobrý jsou i klasické třetinky, ale koupit nový víčka a musíš mít zvon na zacvaknutí. Třeba je má někdo ještě ve sklepě, zkus se poptat po okolí. Mam jich plno, ale posílat poštou je fakt nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí