Recept: Houbová nádivka - Hubník

Přidat recept
 
  • Počet porcí PRO 4 OSOBY
  • Čas 100
Hodnotilo 0 lidí

Jednoduchý recept z lesních hub.

Postup

Nejprve si předehřejeme troubu na 180°C.

Cibulku nakrájíme na jemno a osmahneme na oleji na pánvi, přidáme očištěné a na větší kousky pokrájené houby, osolíme, opepříme, přidáme majoránku a kmín a dusíme asi 20 minut.

Mezitím si pokrájíme rohlíky na malé kousky a zalijeme je mlékem.

Pekáček vymažeme olejem a vložíme do něj houbovou směs smíchanou s namočenými rohlíky.
Nakonec zalijeme rozšlehanými vejci s petrželkou a dáme zapéct na cca 60 minut.

(Já tam zrovna bohužel petrželku nemám).

Hubník je dobrý teplý i studený a výborný je i s přidáním uzeného masa.

Autor: lucynka25

Ingredience

  • Mísa čerstvých hub
  • 1 cibule
  • 3 vejce
  • 3 rohlíky
  • Sklenici mléka
  • Sůl
  • Pepř
  • Kmín
  • Majoránka
  • Petrželka
  • Olej

Chutnalo vám? Okomentujte recept Houbová nádivka - Hubník

Váš příspěvek

.