Půl roku po vysazení HA stále rozhozené hormony? Nebo těhotenství

Anonymní
25.8.20 08:58

Holky prosím důležité!!!!!

Vysadila jsem v únoru antikoncepci, vše bylo ok ale po třech 4 měsících najednou ms zpoždění pak zas přišla o hodně dřív a ted zatím jsem 31 DC a ms nikde. Beru první měsíc femigard, ovu dle bolesti uprostřed cyklu a dalších symptomů si myslím byla 16 DC

Ted mě bolí břicho už tak týden a mám víc bílého vytoku

Ale tt byl 27 DC i 30 DC negativní

Tzn ze 12 dpo negativní

Nevím zda by to mohlo být tehu nebo proste Vlivem hormonu jako přes pulroku stále takové problémy?

Děkuji za rady :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35759
25.8.20 09:03

Může to být tou antikoncepci, někdy to trvá než se cyklus srovna. Než si ji začala brát tak si měla pravidelnou menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.20 09:06

@JancaS84

Ano jako hodinky, dokonce i ráno vždycky… zda se mi proste divny ze tam pozdě po vysazeni mi blbne :/

A taky mě zajímalo zda je možnost tehu

• Citovat
  • Upravit
35781
25.8.20 09:06

Co je na tom tak důležitého, že musíš dávat takový nadpis? :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.20 09:08

@pikola

Upoutání :g :D :) rin:

• Citovat
  • Upravit
16189
25.8.20 09:10

Proboha to je zase téma, já myslela, že máš někde zabouchlé dítě a nefunguje ti volání nebo potřebuješ něco opravdu důležitého a ono jen další „Můžu být těhotná?“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.20 09:12

@zrcadlo

Nezlob se ale když má někdo zbouchle dite nepíše na emimino na diskuzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.20 09:13

*zabouchle

• Citovat
  • Upravit
15820
25.8.20 09:15
@Anonymní píše:
@zrcadloNezlob se ale když má někdo zbouchle dite nepíše na emimino na diskuzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No, ani bych se nedivil, kdyby jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20892
@Anonymní píše:
@zrcadloNezlob se ale když má někdo zbouchle dite nepíše na emimino na diskuzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

By ses divila na co jsou schopní lidi se tady ptát a jak neuvěřitelně jsou tupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507

No tak hlavně ze napíšeš na emimino, jestli nejsi těhotná. Protože my to tady asi tak všechny víme. Mas negativni test, takže nic. Až bude pozitivní tak jsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
25.8.20 09:16

Co je na tom důležitého? Po ha to může trvat než se cyklus ustali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.20 09:17

Asi musím natrefit na správné lidi, kteří o tom jsou schopni diskutovat, zkušenosti a tak, ne lidi co se nudí a jsou opravdu super příjemní tak se mějte a nashle :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6661
25.8.20 09:20
@Anonymní píše:
Asi musím natrefit na správné lidi, kteří o tom jsou schopni diskutovat, zkušenosti a tak, ne lidi co se nudí a jsou opravdu super příjemní tak se mějte a nashle :lol: :lol: :lol:

A co chceš slyšet? Myslíš, že ti vidíme do dělohy? Ano, může to být rozhozené z HA a to i po několika měsících pravidelných cyklů. Taky jsem to tak měla. Ale jinak je to dotaz na křišťálovou kouli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.8.20 09:20
@Anonymní píše:

Jo, nedávno tu jedna psala, že jí dítě snědlo domácí marihuanovou mast a místo toho, aby zvedla zadek a šla s ním k lékaři nebo zavolala toxikologickou linku, sáhodlouze diskutovala. Ve finále ji nejvíc zajímalo, jestli z toho nebude mít průšvih. To jen ve zkratce k inteligenci národa… ;)
Ten tvůj napsis tomu, v kontextu s obsahem diskuze, vcelku konkuruje…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex