Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Může to být tou antikoncepci, někdy to trvá než se cyklus srovna. Než si ji začala brát tak si měla pravidelnou menstruaci?
Ano jako hodinky, dokonce i ráno vždycky… zda se mi proste divny ze tam pozdě po vysazeni mi blbne :/
A taky mě zajímalo zda je možnost tehu
Proboha to je zase téma, já myslela, že máš někde zabouchlé dítě a nefunguje ti volání nebo potřebuješ něco opravdu důležitého a ono jen další „Můžu být těhotná?“ ![]()
Nezlob se ale když má někdo zbouchle dite nepíše na emimino na diskuzi
![]()
@Anonymní píše:
@zrcadloNezlob se ale když má někdo zbouchle dite nepíše na emimino na diskuzi![]()
![]()
![]()
![]()
No, ani bych se nedivil, kdyby jo ![]()
@Anonymní píše:
@zrcadloNezlob se ale když má někdo zbouchle dite nepíše na emimino na diskuzi![]()
![]()
![]()
![]()
By ses divila na co jsou schopní lidi se tady ptát a jak neuvěřitelně jsou tupí.
No tak hlavně ze napíšeš na emimino, jestli nejsi těhotná. Protože my to tady asi tak všechny víme. Mas negativni test, takže nic. Až bude pozitivní tak jsi těhotná.
Co je na tom důležitého? Po ha to může trvat než se cyklus ustali
Asi musím natrefit na správné lidi, kteří o tom jsou schopni diskutovat, zkušenosti a tak, ne lidi co se nudí a jsou opravdu super příjemní tak se mějte a nashle
![]()
@Anonymní píše:
Asi musím natrefit na správné lidi, kteří o tom jsou schopni diskutovat, zkušenosti a tak, ne lidi co se nudí a jsou opravdu super příjemní tak se mějte a nashle![]()
![]()
A co chceš slyšet? Myslíš, že ti vidíme do dělohy? Ano, může to být rozhozené z HA a to i po několika měsících pravidelných cyklů. Taky jsem to tak měla. Ale jinak je to dotaz na křišťálovou kouli.
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
Jo, nedávno tu jedna psala, že jí dítě snědlo domácí marihuanovou mast a místo toho, aby zvedla zadek a šla s ním k lékaři nebo zavolala toxikologickou linku, sáhodlouze diskutovala. Ve finále ji nejvíc zajímalo, jestli z toho nebude mít průšvih. To jen ve zkratce k inteligenci národa… ![]()
Ten tvůj napsis tomu, v kontextu s obsahem diskuze, vcelku konkuruje…
Vysadila jsem v únoru antikoncepci, vše bylo ok ale po třech 4 měsících najednou ms zpoždění pak zas přišla o hodně dřív a ted zatím jsem 31 DC a ms nikde. Beru první měsíc femigard, ovu dle bolesti uprostřed cyklu a dalších symptomů si myslím byla 16 DC
Ted mě bolí břicho už tak týden a mám víc bílého vytoku
Ale tt byl 27 DC i 30 DC negativní
Tzn ze 12 dpo negativní
Nevím zda by to mohlo být tehu nebo proste Vlivem hormonu jako přes pulroku stále takové problémy?
Děkuji za rady