Ovulační test - už byl pozitivní? Poraďte

petisimi95
24.8.20 11:21

Ovulační test - už byl pozitivní? Poraďte

Ahoj :hug:
Snažíme se s manželem o druhé miminko. Vysadila jsem HA a nyní mi probíhá první cyklus. Když jsme se snažili o syna tak jsem ovu testy také testovala a zadařilo se :srdce:
Tak zkoušíme štěstí znovu.
Nyní jsem podle fotek 14DC a ovu test už mi zase slábne, 13 DC byly čárky tak nějak srovnatelné, ale čekala jsem tedy trošku silnější fialový testovací pruh :nevim: tak teď netuším zda už mám zase po :lol:
přikládám foto

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1902
24.8.20 11:37

Dělala sis je i v stejnou denní dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petisimi95
24.8.20 11:38

@iamlenka ano NEtestuji z ranni moci, ale az nekdy po obědě a moc nepiju, aby se to zbytečně nenaředilo :lol:

• Citovat
  • Upravit
2779
24.8.20 12:00

Já si myslím, že byla toho 13DC. Někdo je nemá stejně silné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.9.20 15:46

Ovulacni test 2 dny pred MS sili?

Ahoj, prosim o vas nazor. Procitala jsem to tady, ale nevim uz co je realita pomalu :) Ovulce snad probehla, sledovala jsem, povinnosti take splnene a ted jen cekam a je to peklo :roll: Nikdy jsem nemela ovu test s dvema carkama mimo ovu obdobi, ted 2 dny pred ano a zda se mi, ze sili. TT stale snehove bily… Myslite, ze je tam nejaka sance? 8o Nebo jen me zbozne prani :,( 3 a 4 obrazek aktualni z dneska. Je neskutecne jak clovek dokaze zblbnout. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
9.9.20 15:54
@Pk202 píše:
Ahoj, prosim o vas nazor. Procitala jsem to tady, ale nevim uz co je realita pomalu :) Ovulce snad probehla, sledovala jsem, povinnosti take splnene a ted jen cekam a je to peklo :roll: Nikdy jsem nemela ovu test s dvema carkama mimo ovu obdobi, ted 2 dny pred ano a zda se mi, ze sili. TT stale snehove bily… Myslite, ze je tam nejaka sance? 8o Nebo jen me zbozne prani :,( 3 a 4 obrazek aktualni z dneska. Je neskutecne jak clovek dokaze zblbnout. Diky

A před kolika dny jsi měla ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.9.20 17:09

@Řepka6 Ovu jsme mela pred 13 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
9.9.20 17:24
@Pk202 píše:
@Řepka6 Ovu jsme mela pred 13 dny.

To si myslim, že už by měl být vidět aspoň duch 8o. Tak jedině pockat, do zítra co ti ukážou testy :) mne ovu testy ukázaly těhotenství, ale já měla i // na tom těhotenským když jsem ho zkusila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí