Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Asi musím natrefit na správné lidi, kteří o tom jsou schopni diskutovat, zkušenosti a tak, ne lidi co se nudí a jsou opravdu super příjemní tak se mějte a nashle![]()
![]()
Tak povídej… příroda si cestu najde, i kdybys svoji klokani kapsu zatavila voskem…
@Anonymní píše:
Asi musím natrefit na správné lidi, kteří o tom jsou schopni diskutovat, zkušenosti a tak, ne lidi co se nudí a jsou opravdu super příjemní tak se mějte a nashle![]()
![]()
Papa hvězdo. ![]()
@Anonymní píše:
![]()
Standardní postup, založit tupou diskuzi, pak se urazit a zmizet ![]()
Moc to hrotíš, pokud do týdne menstruace nedorazí zkus znovu test a pak zavolej doktorce, nejspíš ti řekne ať počkáš ještě týden dva a pokud nic, tak ti píchne injekci…
@Anonymní píše:
@zrcadloNezlob se ale když má někdo zbouchle dite nepíše na emimino na diskuzi![]()
![]()
![]()
![]()
Přišlo by mi to smysluplnější a inteligentnější než to, cos předvedla ty. Ženská se např. zabouchne na WC (vypadne klika, rozbije se zámek), nemá u sebe telefon, jen tablet nebo čtečku s internetem, její příbuzní bydlící o vchod vedle nejsou na emailu ani skypu, tak napíše někam, kde se vždycky někdo pohybuje a např. požádá o vyřízení telefonátu, ale protože jí venku spí mimino v postýlce a spěchá to, vyhodnotí to jako „záchranné složk alarmovat nemusím, stačí sehnat někoho, kdo by zavolal našim, tak dám nadpis DŮLEŽITÉ a třeba to vyjde“.
Až to těhotenství vyjde a porodíš, tak prosím tě tomu dítěti vysvětli, že když si hraje v bazénu, nemá z legrace volat „Pomoooooc!“
@Anonymní píše:
![]()
Kdyby jsi dala normální nazev polezou ti sem jen ty, co je takový téma zajímá ![]()
@Anonymní píše:
@pikolaUpoutání :g![]()
rin:
Hele, chtěla jsi upoutat, to se ti povedlo. A teď se ti to nelíbí
Nevíš, co chceš ![]()
Buď máš rozhozené hormony nebo jsi těhotná.
@admin, prosím změnit název diskuze. Třeba „můžu být těhotná?“ by bylo docela trefné.
@Anonymní píše:
Vysadila jsem v únoru antikoncepci, vše bylo ok ale po třech 4 měsících najednou ms zpoždění pak zas přišla o hodně dřív a ted zatím jsem 31 DC a ms nikde. Beru první měsíc femigard, ovu dle bolesti uprostřed cyklu a dalších symptomů si myslím byla 16 DCTed mě bolí břicho už tak týden a mám víc bílého vytoku
Ale tt byl 27 DC i 30 DC negativní
Tzn ze 12 dpo negativní
Nevím zda by to mohlo být tehu nebo proste Vlivem hormonu jako přes pulroku stále takové problémy?
Děkuji za rady
Vysadila jsi HA a ted beres Femigard, zrejme ti rozhodil cely cyklus, muze se to stat. Na nekoho pusobi bylinky silne.
A nadpis je hodne spatne vytvoreny
Tak upoutala jsi, nicméně předpokládám, že ne směrem, který jsi očekávala ![]()
@Anonymní píše:
![]()
taková diskuse je tu minimálně 4× každý den, tak fakt nevím, kdo by o tom ještě chtěl diskutovat ![]()
včetně popisů hleníků, špinění a plynatostí ![]()
Já to měla po vysazení podobně. Tak půl roku po vysazení pořád pekelně pravidelné, skoro až na minuty. Pak jsem začala brát femibion a katastrofa, cyklus se úplně rozhodil, nevěděla jsem dne ani minuty. Tak jsem femibion zase vysadila a dobrý. Možná to byla kombinace vitamínů + se tělo vzpamatovalo z toho, že už neberu HA. Těžko říct.
Na někoho to prostě účinkuje silněji. Ale není důvod tady dávat podobné nadpisy „pomozte“ s čím bys konkrétně chtěla pomoct? Poradit budiž, ale pomoct?
Taky jsem vysadila HA a cyklus srovnaný nemám, beru teď druhý měsíc gynex. 1.cyklus byl 40 dní, druhý 24 a teď třetí snad by mohl být mých normálních 30-32dní. Nikdy pravidelný cyklus neměla, ale vždy jsem po vysazení relativně brzy otěhotněla, tak snad i napotřetí to vyjde. TT dělej obden a uvidíš.