Holky uklidněte mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4043
7.9.21 17:32
@Sardelka píše:
To je zase dotaz… Ze svestek se clovek po-ere zcela bezne. :roll:

No ale že by až s takovým zpožděním? Píše, že ty švestky snědla v sobotu a po-rala se až noci na dnešek… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
7.9.21 17:32
@Anonymní píše:
@Tarena nebyl jen jsem takova hloubava tak premyslim no asi moc

Jako kdybys psala slepak, nebo rakovina streva, salmoneloza, ale ovulace :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.9.21 17:34
@Anonymní píše:
@Tarena potrebuji uklidnit ze budu ok zitra jak jsem na deti sama tak me desi kazdy muj zdrav problem

Tak i kdybys měla zítra sedět na hajzlíku a děti koukat na pohádky, tak co se tak hrozného stane? Já měla chřipku jak poleno a doma novorozence a batole, taky jsme to zvládli. Prostě jsme se váleli v posteli, starší tablet, mimino prso, já čaj a hadr na hlavě. Jako jo, pak mě vystřídal manžel, což je taková hlavně psychická útěcha, ale ty na tom evidentně nejsi ani z poloviny zle. Máš jen žaludek na vodě a jsi nafouklá :nevim: To já mám 3× do měsíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.21 17:34

@unuděná nelezim neni mi nic vylozene asi zasadniho, ale jo rikam si kdyby neco co bude s detmi nemam babicky nikoho tak asi proto

• Citovat
  • Upravit
53190
7.9.21 17:35
@Anonymní píše:
@unuděná nelezim neni mi nic vylozene asi zasadniho, ale jo rikam si kdyby neco co bude s detmi nemam babicky nikoho tak asi proto

A nemáš spíš nějakou úzkostnou poruchu? Nemáš obavy, že třeba někde spadneš, zlomíš si nohu a nikdo ti nepomůže? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.21 17:35

@unuděná asi je to prave o te psychicke podpore

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.21 17:36

@unuděná ne toho se neboji, ale toho ze bych lezela v nemocnici a deti tady samy mi dobre nedela no

• Citovat
  • Upravit
53190

A jak je možné, že nemáš nikoho? Nikoho z tvé rodiny, nikoho z rodiny dítěte, žádné kamarádky, kolegyně, sousedky? Nechápu, jak někdo může žít v takové izolaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
@Myšák24 píše:
Hele, já jsem si včera dala burčák a dopadlo to stejně. :mrgreen:

Jo, tak tady mi to časově sedí :D Na rozdíl od zakladatelky „švestky v sobotu, po-rání v noci z pondělka na úterý“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.9.21 17:37
@Anonymní píše:
@unuděná ne toho se neboji, ale toho ze bych lezela v nemocnici a deti tady samy mi dobre nedela no

S prdama a ovulací v nemocnici? :mrgreen: Promiň, ale tohle nedělá dobře nikomu, ale jsou to tak extrémní situace, že nemá cenu se s nimi nějak víc trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Moringa píše:
No ale že by až s takovým zpožděním? Píše, že ty švestky snědla v sobotu a po-rala se až noci na dnešek… :nevim:

No ja i trochu v nedeli snedla asi uz to kvasilo

• Citovat
  • Upravit
19983

Ne, neumres, jen ses pos.rala. a najdi si doktora na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.21 17:38
@Moringa píše:
Jo, tak tady mi to časově sedí :D Na rozdíl od zakladatelky „švestky v sobotu, po-rání v noci z pondělka na úterý“…

No v nedeli taky nejake probehly a pocitovala jsem to uz vcera

• Citovat
  • Upravit
56505
@Anonymní píše:
@topazio ja to vim ze nejsem jedina jen nekdo potrebuje uklidnit, vzdy me tady uklidnite a je to hned lepsi

Neboj se. Špatně ti je nespíše z jídla. Pro příště na švestky hned nepij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80098
@Anonymní píše:
Ahoj holky, v sobotu jsem snedla nejake ty svestky, zapila birelem, od vcera vecer me trapilo nadymani, nolest zad v bedrecha a pri pohybu me obcas pichlo v pravo dole, mam 14 den cyklu, ve dve jsem se vzbudila spocena a sla na wc, nic me vylozene neboli teplotu nemam, rano trochu prujem cely den jsem pila horky caj a snedla housku, mam takovy zaludek na vode, ale vylozene me nic neboli, chut k jidlu moc nemam, muze to byt z tech svestek nebo ovulace, prosim anonym

I kdyby to byla ovulace, co má být? To je naprosto přirozený proces. Pokud tedy nejsi chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí