Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Můžeš mít i alergii na ten šperk. Já mám nejlepší zkušenost s titanem. Není ocel jako ocel, některé šperky mi hnisají, přitom se to tváří jako normální chirurgická ocel.
Dobrý den,
Chci se zeptat po jaké době se vám ucho zahojilo? Mám úplně ten stejný problém… 5 dni zpátky jsem si nechala propichnout Helix a včera rano se vzbudim ucho nateklé, zarudle a když se ho dotknu tak dost bolí… nevím zda je toto normální nebo se raději obrátit na člověka který mi to píchal. 🤷🏼♀️
Ahoj, asi před pěti dny jsem si nechala propíchnout helix. Nic mě do teď nebolelo, čistila jsem vždy několikrát denně. Teď mě najednou začal bolet, už od včerejšího večera a bez přestání. Cítím, jak mi tam jakoby pulzuje a možná je trochu nateklý. Piercingů už mám víc, takže na nějakou bolest jsem zvyklá ale takhle v kuse nevím, a začíná to bolet víc a víc. Nevíte, jestli je v něčem problém?
Dobrý večer.
Skoro před týdnem mi nastřelovali ve stříbrnictví helix piercing (náušnice do ušní chrupavky). První dny byly úplně OK, ale včera mi celé ucho oteklo a zrudlo. Začalo to i docela dost bolet a ta bolest i vystřeluje do celého ucha. V lékárně mi paní poradila kysličník na čištění a mazat antibiotickou mastí. Tak ode dneška to zkouším.. Máte někdo zkušenosti s hojení tohoto piercingu? Co vám na to pomohlo a za jak dlouho to bylo zahojené? Díky