Holky uklidněte mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.9.21 17:39

@topazio dekuji, me taky napadlo jestli nemam slepak, ale teplotu nemam nezvracim a zkousela jsem skakat a nic me nepichalo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.21 17:42
@unuděná píše:
A jak je možné, že nemáš nikoho? Nikoho z tvé rodiny, nikoho z rodiny dítěte, žádné kamarádky, kolegyně, sousedky? Nechápu, jak někdo může žít v takové izolaci..

Znrodiny nikoho, kolegyni bych to nevykladala

• Citovat
  • Upravit
3724
7.9.21 17:42

8o Mno chápu, že ženská, co je na děti sama, má o sebe strach. Ale to myslím se týká smrtelných chorob, vážných nehod, nečekaných operací atd. Hnačka ze švestek, to se dá přežít… :D
Chce to se tolik nesledovat. Nafouknutá je ženská z X důvodů v X fázích cyklu. Švestky projímají… Jinak ti nic není. Teplotu nemáš. Neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15275
7.9.21 17:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky, v sobotu jsem snedla nejake ty svestky, zapila birelem, od vcera vecer me trapilo nadymani, nolest zad v bedrecha a pri pohybu me obcas pichlo v pravo dole, mam 14 den cyklu, ve dve jsem se vzbudila spocena a sla na wc, nic me vylozene neboli teplotu nemam, rano trochu prujem cely den jsem pila horky caj a snedla housku, mam takovy zaludek na vode, ale vylozene me nic neboli, chut k jidlu moc nemam, muze to byt z tech svestek nebo ovulace, prosim anonym

A není to jedno, prostě ti je blbe.. Nechápu proč a co by to mělo mít společně s ovulací :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8771
7.9.21 17:44

Taky jsem měla včera švestky, taky jsem je inteligentně zapila a taky jsem dnes na záchodě vic, než je mi milé. Nevím, co resis, je to normální a hlavně logicky očekávaný následek dietní chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.21 17:44
@Mutlice píše:
8o Mno chápu, že ženská, co je na děti sama, má o sebe strach. Ale to myslím se týká smrtelných chorob, vážných nehod, nečekaných operací atd. Hnačka ze švestek, to se dá přežít… :D
Chce to se tolik nesledovat. Nafouknutá je ženská z X důvodů v X fázích cyklu. Švestky projímají… Jinak ti nic není. Teplotu nemáš. Neřeš.

Mas pravdu, je to spis o tom uklidneni ze to bude ok

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.21 17:45
@Midaku píše:
Taky jsem měla včera švestky, taky jsem je inteligentně zapila a taky jsem dnes na záchodě vic, než je mi milé. Nevím, co resis, je to normální a hlavně logicky očekávaný následek dietní chyby.

A taky te boli zada a obcas bricho? Ja prave od rana uz pak nebyla ale mic jsem nejedla pila cerny caj

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.21 17:47
@Alušáček píše:
A není to jedno, prostě ti je blbe.. Nechápu proč a co by to mělo mít společně s ovulací :roll:

Spis premyslim co me kde boli a tak me napadla i ta ovulace to me boli podbrisek i stehno

• Citovat
  • Upravit
53518
7.9.21 18:13
@Anonymní píše:
Holky ja to vim, ze je to dotaz jako z Bravicka, ale nemam to komu rict aby me uklidnil, ale tak kdyz jsem vydrzela cely den v praci tak asi v poho

A měla jsi ten den sex? Nebo proč se bojíš ovulace? Pro mě jen dietní chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.9.21 18:15
@Anonymní píše:
@topazio dekuji, me taky napadlo jestli nemam slepak, ale teplotu nemam nezvracim a zkousela jsem skakat a nic me nepichalo

Tak já u slepáku ani neblindila a ani nekadila. Ráno ukrutná bolest, že bych neskočila ani jednou a večer fik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
7.9.21 18:16

Holka budeš v pořádku. ALe jestli si tak rozhozená jen kvůli tomu že prdíš a sereš nebo že máš ovulaci?! tak bys to nějak měla řešit. Prootžže teoreticky prostě onemocnět můžeš já měla v zimě covid nic vážnýho ale ptořebovala jsem ležet. Nebo mě občas chytne migréna mám léky.. ale není to všespásné. Ty uzkosti nejsou dobrý… a taky prostě potřebuješ mít někoho kdyby se něco stalo. To je prostě fakt. Sousedka? Někdo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.21 18:18
@Russet píše:
A měla jsi ten den sex? Nebo proč se bojíš ovulace? Pro mě jen dietní chyba.

Ne sex uz jsem nemela dlouho nebojim jen si rikam co mi je

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
7.9.21 18:30

Jestli to dobre chapu, tak by zakladatelka radsi bolesti z ovulace, protoze to neni zadny zdr. problem.
Zakladatelko, zitra uz budes ok. Telo se procistilo a uz bude fungovat normalne. Prinejhorsim se budete zdrzovat doma.

• Citovat
  • Upravit
2997
7.9.21 18:33
@Moringa píše:
No ale že by až s takovým zpožděním? Píše, že ty švestky snědla v sobotu a po-rala se až noci na dnešek… :nevim:

Kdoví co ještě se.rala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8771
7.9.21 18:44
@Anonymní píše:
A taky te boli zada a obcas bricho? Ja prave od rana uz pak nebyla ale mic jsem nejedla pila cerny caj

Tak břicho tě může bolet z toho, ze jsi nic nejedla. Nebo taky vseobecne z tech křečí, průjmu…někdo se dává dohromady dyl. Zada nevím, mě bolí, ale proto, že jsem noc strávila na matraci vedle dětské postýlky, švestky jsou v tom nevinně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí