Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@unuděná píše:
A jak je možné, že nemáš nikoho? Nikoho z tvé rodiny, nikoho z rodiny dítěte, žádné kamarádky, kolegyně, sousedky? Nechápu, jak někdo může žít v takové izolaci..
Znrodiny nikoho, kolegyni bych to nevykladala
Mno chápu, že ženská, co je na děti sama, má o sebe strach. Ale to myslím se týká smrtelných chorob, vážných nehod, nečekaných operací atd. Hnačka ze švestek, to se dá přežít… ![]()
Chce to se tolik nesledovat. Nafouknutá je ženská z X důvodů v X fázích cyklu. Švestky projímají… Jinak ti nic není. Teplotu nemáš. Neřeš.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, v sobotu jsem snedla nejake ty svestky, zapila birelem, od vcera vecer me trapilo nadymani, nolest zad v bedrecha a pri pohybu me obcas pichlo v pravo dole, mam 14 den cyklu, ve dve jsem se vzbudila spocena a sla na wc, nic me vylozene neboli teplotu nemam, rano trochu prujem cely den jsem pila horky caj a snedla housku, mam takovy zaludek na vode, ale vylozene me nic neboli, chut k jidlu moc nemam, muze to byt z tech svestek nebo ovulace, prosim anonym
A není to jedno, prostě ti je blbe.. Nechápu proč a co by to mělo mít společně s ovulací ![]()
Taky jsem měla včera švestky, taky jsem je inteligentně zapila a taky jsem dnes na záchodě vic, než je mi milé. Nevím, co resis, je to normální a hlavně logicky očekávaný následek dietní chyby.
@Mutlice píše:
Mno chápu, že ženská, co je na děti sama, má o sebe strach. Ale to myslím se týká smrtelných chorob, vážných nehod, nečekaných operací atd. Hnačka ze švestek, to se dá přežít…
Chce to se tolik nesledovat. Nafouknutá je ženská z X důvodů v X fázích cyklu. Švestky projímají… Jinak ti nic není. Teplotu nemáš. Neřeš.
Mas pravdu, je to spis o tom uklidneni ze to bude ok
@Midaku píše:
Taky jsem měla včera švestky, taky jsem je inteligentně zapila a taky jsem dnes na záchodě vic, než je mi milé. Nevím, co resis, je to normální a hlavně logicky očekávaný následek dietní chyby.
A taky te boli zada a obcas bricho? Ja prave od rana uz pak nebyla ale mic jsem nejedla pila cerny caj
@Alušáček píše:
A není to jedno, prostě ti je blbe.. Nechápu proč a co by to mělo mít společně s ovulací
Spis premyslim co me kde boli a tak me napadla i ta ovulace to me boli podbrisek i stehno
@Anonymní píše:
Holky ja to vim, ze je to dotaz jako z Bravicka, ale nemam to komu rict aby me uklidnil, ale tak kdyz jsem vydrzela cely den v praci tak asi v poho
A měla jsi ten den sex? Nebo proč se bojíš ovulace? Pro mě jen dietní chyba.
@Anonymní píše:
@topazio dekuji, me taky napadlo jestli nemam slepak, ale teplotu nemam nezvracim a zkousela jsem skakat a nic me nepichalo
Tak já u slepáku ani neblindila a ani nekadila. Ráno ukrutná bolest, že bych neskočila ani jednou a večer fik.
Holka budeš v pořádku. ALe jestli si tak rozhozená jen kvůli tomu že prdíš a sereš nebo že máš ovulaci?! tak bys to nějak měla řešit. Prootžže teoreticky prostě onemocnět můžeš já měla v zimě covid nic vážnýho ale ptořebovala jsem ležet. Nebo mě občas chytne migréna mám léky.. ale není to všespásné. Ty uzkosti nejsou dobrý… a taky prostě potřebuješ mít někoho kdyby se něco stalo. To je prostě fakt. Sousedka? Někdo.
@Russet píše:
A měla jsi ten den sex? Nebo proč se bojíš ovulace? Pro mě jen dietní chyba.
Ne sex uz jsem nemela dlouho nebojim jen si rikam co mi je
Jestli to dobre chapu, tak by zakladatelka radsi bolesti z ovulace, protoze to neni zadny zdr. problem.
Zakladatelko, zitra uz budes ok. Telo se procistilo a uz bude fungovat normalne. Prinejhorsim se budete zdrzovat doma.
@Moringa píše:
No ale že by až s takovým zpožděním? Píše, že ty švestky snědla v sobotu a po-rala se až noci na dnešek…
Kdoví co ještě se.rala ![]()
@Anonymní píše:
A taky te boli zada a obcas bricho? Ja prave od rana uz pak nebyla ale mic jsem nejedla pila cerny caj
Tak břicho tě může bolet z toho, ze jsi nic nejedla. Nebo taky vseobecne z tech křečí, průjmu…někdo se dává dohromady dyl. Zada nevím, mě bolí, ale proto, že jsem noc strávila na matraci vedle dětské postýlky, švestky jsou v tom nevinně.
@topazio dekuji, me taky napadlo jestli nemam slepak, ale teplotu nemam nezvracim a zkousela jsem skakat a nic me nepichalo