Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neznáte nějakého VINAŘE(človíčka, co se pohybuje kolem vína)a je SÁM!!!Už jsem unavená ze všech seznamek!
…pracuji v tomhle oboru. Děkuji za odpověď
Mám taky 37
Pokud by měl kamarád zájem, tak můj mail máš ve vzkazech
Dekuju moc ![]()
@evellyne proč oživuješ staré (některé hodně staré) diskuze?
holky a neznáte nějakého single vinaře pro kámošku? Dlouhovlasá černovláska, podniká a je moc hezká, chytrá a vtipná, akorát na chlapy má smůlu…
@Maria37 píše:holky a neznáte nějakého single vinaře pro kámošku? Dlouhovlasá černovláska, podniká a je moc hezká, chytrá a vtipná, akorát na chlapy má smůlu…
Znam jen cloveka co se hodne pohybuje okolo vina - potkat jej strizliveho je docela zazrak… Kolik je kamosce treba bude mit zajem? ![]()
@jaelisa kámošce je 40 let…
@berusa.m miluje Pálavu a vinařství a všechno kolem toho, udělala si i nějaký kurz vinařský… chtěla by prince z vinice ![]()
je to moc fajn holka, akorát má smůlu na chlapy, je (na můj vkus) na ně moc hodná ![]()
Příspěvek upraven 31.05.17 v 13:51
@Venetia píše:
je to takove romanticke mit sklipek
Ahá, tak to jo. Já jen, jestli si vdavekchtivé slečny uvědomují co je ve vinohradu práce ![]()
@berusa.m píše:
Ahá, tak to jo. Já jen, jestli si vdavekchtivé slečny uvědomují co je ve vinohradu práce
tak ona má především svoji velmi dobrou práci… ale jinak bych tohle nechala na ni, už jeden vztah s vinařem měla, ale bohužel to nevyšlo, zjistil, že se „necítí na vážný vztah“
@berusa.m píše:
Ahá, tak to jo. Já jen, jestli si vdavekchtivé slečny uvědomují co je ve vinohradu práce
tam by makal on, aspon doufam ![]()
@Venetia píše:
tam by makal on, aspon doufam
přesně
kámoška práci má, hledá chlapa ![]()
@Maria37 píše:
tak ona má především svoji velmi dobrou práci… ale jinak bych tohle nechala na ni, už jeden vztah s vinařem měla, ale bohužel to nevyšlo, zjistil, že se „necítí na vážný vztah“
Tak přeji ať toho prince najde. I když mi přijde zvláštní hledat partnera podle jeho povolání. Ale 100 lidí - 100 chutí.
@berusa.m píše:
Tak přeji ať toho prince najde. I když mi přijde zvláštní hledat partnera podle jeho povolání. Ale 100 lidí - 100 chutí.
a co takovy farmar hleda zenu..to je podobne