Stále bydlím spolu s ex po ošklivém rozchodu

Anonymní
13.1.15 17:32

Pomůžete mi si to uvědomit?

Ahojte,
potřebovala bych od vás, abyste mi pomohli si uvědomit, co za ubožáka a chlapa na nic je ex. Před 2 měsíci jsme se rozešli a dle jeho slov mě už několik měsíců nemiloval a poslední měsíc mě podváděl s jinou. Nejdřív jsem z toho byla neskutečně zničená, že mi takhle lhal a všechno a kvůli synovi jsem se to snažila ještě zachránit, prosila jsem ho, přemlouvala… :oops:

O co ale jde. Stále bydlíme spolu (ne, nemám kam jinam jít, než si najdu vlastní bydlení, opravdu není ke komu, protože bych tady už jinak nebyla, kdyby bylo kam jít) a on si tak cca 3-4× za týden chodí za tou svojí nádherou a někdy spí doma. Tvrdí mi, jak jí miluje, ale přitom všem se mnou stále spí! Jde mi o to, že nám rozbil rodinu a kvůli čemu? Kvůli ženský, o které tvrdí, že jí miluje a stejně jí se mnou podvádí? Já mám občas myšlenky na to, že bych to prostě chtěla vše vrátit a abychom byli zase spolu, ale zase vím, že bych mu tohle nebyla schopná odpustit a už bych mu nevěřila, ale občas stále myslím na to, že ho chci zpátky a já nevím, jestli to potřebuji slyšet od někoho jiného, jaký je to šmejd a podobný věci, abych si uvědomila, že budoucnost s ním nestojí za nic…rozum to tak nějak chápe, ale srdce ne.

A prosím, neřešte to, že spolu stále spíme. Ze začátku jsem to dělala proto, že to pak chci vpálit té jeho nádheře, aby viděla, co za super chlapa si to našla, ale teď už nevím a anonym snad chápete. Nechci, aby to někdo ze známých věděl.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
13.1.15 17:34

No a co chceš tedy řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
13.1.15 17:35

Devce, je to smejd… posbirej zbytek sve hrdosti a prestan s nim alespon spat. Prestan delat servis a sbal mu jeho spinavy ponozky a trencle a odvez mu je k te jeho ukrutne lasce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.1.15 17:38

Prestan snim spat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168

Podváděl Tebe, podvádí jí. Pokud se k sobě vrátíte, bude Tě podvádět zase - pokud se s touto „nádherou“, pak s nějakou jinou… nemá to budoucnost. Přestaň s ním spát a urychleně si hledej bydlení jinde a pryč od něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126

Pojdme si na nej spolecne flusnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
13.1.15 17:39

No, ja byt tebou, tak si hodne rozmyslim, jestli chci podstupovat riziko, ze budu odchazet s pupkem. Ponevadz zadna antikoncepce neni 100%.
Ze mu delad matraci je jedna vec, ale ze si muzes pekelne zkomplikovat zivot, to je vec druha…
Lepsi to nebude, cim driv se odpoutas, tim lip. A ta horsi cast te teprve ceka, az budes v novem bydleni sedet vecer zcela sama a dite uz bude spat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997

Neprala bych mu, nevarila a predevsim bych s nim vubec nespala. Prvni dve veci bych delala z principu a tu treti…no…jen si tim prodluzujes agonii.
A jo, je to smejd. Tasit zbran na obou frontach, to se nedela :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398

Proč se neodstěhuje on k ní???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
13.1.15 17:40

A ty mu děláš teda podložku proč? 8o 8o 8o 8o 8o

Nevěřím tomu, že to jen chceš vpálit jeho nádheře…

• Citovat
  • Upravit
848
13.1.15 17:43

A nebojíš se, že od ní ještě něco chytíš? Normálně bych spala minimálně v jiné místnosti, třeba na gauči a nesměl by se mě ani dotknout, no fuj tajbl. A ano, jestli si to potřebuješ uvědomit, tak tvůj „ex“ je fakt pořádnej kus vola. Nebuď hloupá a nenech ho s tebou mávat. Striktně nastavit pravidla společného soužití, dokud nebude možnost se odstěhovat jinam a ty pravidla dodržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.15 17:43

@Petra Z Protože byt je jeho a mě ho rozhodně nenechá.
@Krasavicaa Upřímně nevím…asi proto, že v koutku duše doufám, že třeba jí nechá…nevim

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
13.1.15 17:44
@Anonymní píše:
@Petra Z Protože byt je jeho a mě ho rozhodně nenechá.
@Krasavicaa Upřímně nevím…asi proto, že v koutku duše doufám, že třeba jí nechá…nevim

A byt je jeho? :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.15 17:44

@Krasavicaa ano, byt je jeho

• Citovat
  • Upravit
1409
13.1.15 17:45

@Krasavicaa jo ted to psala ;)
zakladatelko, mate deti?